Geç yumurtlama yaşayanlar.. hamile kalanlar... tecrübelerinize ihtiyacım var

Bende bebek istiyorum regl düzensiz 28 32 36 35 günde bir adet oluyorum ovulasyon testi hiç almadım adetimi ne zaman olcagimi kestiremiyorum bu ay . Dün korunmasız ilişkiye girdim acaba hamile kalma şansım nedir
Adetiniz düzensiz değil bir ebe olarak söylüyorum 28 35 gün arası gayet normaldir işi akışına bırakın ovulasyon döneminde gün aşırı ilişki deneyin olmadı folikül takipi yaptırabilirsiniz

Merhaba regl songum son bir gil ortalam 27 28 gün geçen ay buay 36. Gundeyim bir oğlum var sadece regl sonrası korunmasız oldu ama ona göre hamile osem testlerim tam pozitif olması gerekirdi sizce gecikme nedeni ne olabilir?

Eklentiler

• IMG_20210513_194332.jpg
    IMG_20210513_194332.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 357
  • Screenshot_20210513-184836~2.png
    Screenshot_20210513-184836~2.png
    231,1 KB · Görüntüleme: 242
  • Screenshot_20210513-184926~2.png
    Screenshot_20210513-184926~2.png
    193,8 KB · Görüntüleme: 263
Merhaba regl songum son bir gil ortalam 27 28 gün geçen ay buay 36. Gundeyim bir oğlum var sadece regl sonrası korunmasız oldu ama ona göre hamile osem testlerim tam pozitif olması gerekirdi sizce gecikme nedeni ne olabilir?
merhabalar öncelikle hakkınızda hayırlısı inşallah. ama korunmasız olduğu için panik yaptıysanız da gecikme yaşayabilirsiniz. sonuçta düzenli bir periyoda sahipsiniz sadece beyinen etkilenmiş ve gecikme yaşanmıştır ama daha da gecikirse doktora başvurun. şüpheli ilişkinin üzerinden 14 gün geçince normal testte bile çıkıyor. hakkınızda hayırlısı:KK200:

hayırlısı olsun canım bu gecikmeler az çok gelmeleri vucut hamileliğe hazırlanıyor demekmiş. bende geçen ay adetimi leke şeklinde gördüm inşallah sende önümüzdeki ay alırsın müjdeyiiii üzülme hiççç adet olmakta bir lütuf rabbim hayırlı zamanını biliyor:KK68::KK68::KK68::KK200:
Canım merhaba çatlamadan kaç gün sonra teste pozitif gördün

Canım merhaba çatlamadan kaç gün sonra teste pozitif gördün
merhaba canım; ben 28 şubat 1,2 mart yumurtlama 3 martta çatlama gördüm 12 martta test yaptım çıkmadı evden çıktım gece döndüğümde incecik pembe bir çizgi çıkmıştı ama dediğim gibi kurudugunda oluşan çizgiydi 14 martta test yaptıgımda net çift çizgi vardı yani yumurtlamadan 14 gün sonra varsa net çıkıyor :KK200::nazar::anneadayı::emir_bebek:

merhaba canım; ben 28 şubat 1,2 mart yumurtlama 3 martta çatlama gördüm 12 martta test yaptım çıkmadı evden çıktım gece döndüğümde incecik pembe bir çizgi çıkmıştı ama dediğim gibi kurudugunda oluşan çizgiydi 14 martta test yaptıgımda net çift çizgi vardı yani yumurtlamadan 14 gün sonra varsa net çıkıyor :KK200::nazar::anneadayı::emir_bebek:
Ya benmde 6-7-8 mayis yumurtlama 9 mayis catlmaydi 17 sinde yaptm test net negatifti acaba erken mi yaptm yoksa artik obur aya mi kaldi bilemedim kasik agrilarim ilk hafta vardi net hissedilebilir simdi sadece oksurnce oturup kalkinca girip cikio tabi psikolojikde olabilir

sadece 6 mayisi degerlendirebildik sadece bu arada

Ya benmde 6-7-8 mayis yumurtlama 9 mayis catlmaydi 17 sinde yaptm test net negatifti acaba erken mi yaptm yoksa artik obur aya mi kaldi bilemedim kasik agrilarim ilk hafta vardi net hissedilebilir simdi sadece oksurnce oturup kalkinca girip cikio tabi psikolojikde olabilir
Bence birkaç gün daha bekle canım geç döllenme olabilir inşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin inşallah🙏😇😍😘

merhabalar arkadaşlarım.. :KK68:
Bu ay bebiş denemesine başladım 1 kaybım var 20 kasımda. Kürtajdan sonra adetlerim ilki 35 ikinci 25 ve üçüncüsü de 28 günde geldi. Korunmayı bırakıp ovulasyon testine başladım adetim biter bitmez 9/10. gün yumurtlama 11. gün çatlama yakaladım ve testlerim olduğu için devam ettim test yapmaya.

( ilk hamileliğimi ovulasyonla öğrenmiştim koyulaşıp koyulaşmamasını takip ediyordum.) 20/21/22.günler tekrar pik oldu ve ilk yumurtlamadan daha koyu şekilde hamilelik belirtisi mi yoksa yumurtlamamı derkennnn 23. gün yani 3 martta çatladığını silikleştiğini gördüm. şimdi bu 2. yumurtlamamı yakaladım değerlendirdim de ama sorun şu ki BAT tarihim 8 marttı. şimdi 2. yumurtlama ve geç olması nedeniyle BAT ım 17 mart'a sarktı.
ilkte akıntım ağrım sızım olmamıştı ama 2. yumurtlama da hepsini yaşadım ve çok net kontrol çizgisinden daha koyu çizgim vardı. yumurta güzel gelişmiş sanırım:KK68:
benim durumum gibi birşey yaşayan yada adete yakın yumurtlayan fikir verebilir mi ??:KK64:
ben şimdi yeni BAT 17 martı yumurtlamaya göre hesapladım, Rabbim nasip ederde bu tutarsa beklenen adetimi baz almam lazım yoksa yeni adet tarihini mi? :KK16:
kafam çok karışık lütfen bilgisi olandan bekliyorum...
Geç yumurtlama yaşayıp hamile kalanlar adet nasıl hesapladınız yada neler yaşadınız paylaşalım mı??:KK200::KK68::KK68::KK68:
Canım merhaba aynı durumu. Ben yaşıyorum şu an 4 yıllık evliyim eşimde sperm problemi vardı adetim 14u ncü günü pikti 15 çatlama oldu sonra kasık ağrım akıntım olunca test yaptım 20. Gün çatlama idi adete 9 gün kala o günüde değerlendirdim 3 aydır ovulasyon kullanıyorum şu an adete 3 gün var inşallah bende gebeyimdir ve benimde yüzüm guler

7D51158D-900A-48A5-A157-E70D17C451F6.jpeg
Selam kızlar,
Ben normalde 18-19. Günde yumurtlardım. Bu ay 23. Günde yumurtladım. Daha idrarı damlatır damlatmaz c cizgisi belirginleşmeden T çizgisi çok koyu oldu. C çizgisinden de koyu. Bugün 26. Günüm ama hala silikleşmiyor test. Ve 1 kavtadır biraz yoğun kahverengi akıntım var az gelse şüphe edicem ama az değil günlük pedi dolduruyor. Ve sonuçta adetlerim 35-38 gün arası oluyor. Ayrıca bu ay hayıt ekstraktı da kullanıyorum yumurtlamama çok yardımcı oldu bence çünkü bu kadar net pik hiç görmemiştim. Ama test neden silikleşmiyor hala bilen var mı ? Resim de ekliyorum

Adetiniz düzensiz değil bir ebe olarak söylüyorum 28 35 gün arası gayet normaldir işi akışına bırakın ovulasyon döneminde gün aşırı ilişki deneyin olmadı folikül takipi yaptırabilirsiniz
Hemşire hanım, geç yumurtlayınca adet de gecikir mi?
28 günde bir adet oluyorum.

Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz bu ay geç yumurta oldu 20 nisan ovülasyon testi yaptım çift çizgi 21 nisan silikleşti.silik günden itibaren bugün 12 .gün kan verdim 0 betahcg sizce erken yapmış olma ihtimalim var mı 😢😢adetim bugün geçeli 3 gün oldu
Geç Yumurtlama olunca adetinde gecikti mi? 14 gün sonra olunur derler ya öyle mi oluyor?

CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. COK ZOR SEYLER AMA ALLAH SABRINI VERİYOR YİNE DE. BENİM Kİ ÖYLE OLMUŞTU KUZUM YANİ GECİKMESE ASLA ANLAMAZDIM HAMİLE OLDUĞUMU. BEN GEÇ YUMURTLADIĞIM İÇİN GEÇ ÖĞRENMİŞTİM. SEN DAHA SONRA TESTİNİ TEKRARLA CANIM. EN AZINDAN REGLİN GECİKMESİNİ BEKLE 1-2 GÜN
Geç Yumurtlayınca adet de gecikiyor mu? 14 gün sonra olunur derler öyle mi oldu?

Kızlar ya bana da bir fikir verin. Ben 4 mayısta boi gebelikten kürtaj oldum ilk gebeliğimdi. Sonraki ay adetim normal bir döngüde gerçekleşti. Temmuz ayında ise yine normal süresinde adet oldum fakat ağustos ayında işler değişti. 31 günlük ayın resmen 10 günü falan belki temizdim belki değildim. Sürekli Ya kanama ya lekelenme oldu iki kez adet gördüm o ay bir ayın 14 ünde başladı bir de 25 inde. Eylül ayı bitti ben adet olamadım. Ağustosta olan lekelenmeler için doktora gittik vajinal ult. Baktı herşey normal olabilir bu dedi. Ve ben hala adet olamadım ama bu zamana kadar yaptığım idrar testleri de hep negatif çıktı sizce normal mi bu durum

Merhaba ben de yeni hamile kalmaya çalışan biriyim ve bende de geç yumurtlama var adetin ilk günü önemli deniyor ama böyle bakarsam 5 Eylül’de adet olmuştum 5 ekimde olmam gerekirsen 14 ekim de adet oldum . Adet olmadan test yaptığımda negatif çıktı . Benim adetlerim ilk güne göre bakınca 15 gün gecikmiş oluyor nasıl hesaplamam lzım

Ben hamileyim canım. Ben testle geç yumurtladığı mı tespit ettim ama senbtest yapıyormuydun. İnşallah vardır seninde adete kaç gün kaldı. 🙏🙏🙏
Bana da yardımcı olur msnz Rabbim yardımcınız olsun bebeğinizi kucağınıza alırsınız sağ salim inşallah

Bana da yardımcı olur msnz Rabbim yardımcınız olsun bebeğinizi kucağınıza alırsınız sağ salim inşallah
Rabbim gönlüne gore versin insallah canim ama ovulasyon testiyle günü bulup degerldir ben oyle hamile kaldim

merhabalar arkadaşlarım.. :KK68:
Bu ay bebiş denemesine başladım 1 kaybım var 20 kasımda. Kürtajdan sonra adetlerim ilki 35 ikinci 25 ve üçüncüsü de 28 günde geldi. Korunmayı bırakıp ovulasyon testine başladım adetim biter bitmez 9/10. gün yumurtlama 11. gün çatlama yakaladım ve testlerim olduğu için devam ettim test yapmaya.

( ilk hamileliğimi ovulasyonla öğrenmiştim koyulaşıp koyulaşmamasını takip ediyordum.) 20/21/22.günler tekrar pik oldu ve ilk yumurtlamadan daha koyu şekilde hamilelik belirtisi mi yoksa yumurtlamamı derkennnn 23. gün yani 3 martta çatladığını silikleştiğini gördüm. şimdi bu 2. yumurtlamamı yakaladım değerlendirdim de ama sorun şu ki BAT tarihim 8 marttı. şimdi 2. yumurtlama ve geç olması nedeniyle BAT ım 17 mart'a sarktı.
ilkte akıntım ağrım sızım olmamıştı ama 2. yumurtlama da hepsini yaşadım ve çok net kontrol çizgisinden daha koyu çizgim vardı. yumurta güzel gelişmiş sanırım:KK68:
benim durumum gibi birşey yaşayan yada adete yakın yumurtlayan fikir verebilir mi ??:KK64:
ben şimdi yeni BAT 17 martı yumurtlamaya göre hesapladım, Rabbim nasip ederde bu tutarsa beklenen adetimi baz almam lazım yoksa yeni adet tarihini mi? :KK16:
kafam çok karışık lütfen bilgisi olandan bekliyorum...
Geç yumurtlama yaşayıp hamile kalanlar adet nasıl hesapladınız yada neler yaşadınız paylaşalım mı??:KK200::KK68::KK68::KK68:
Merhaba anlattıklarını birebir bu ay yasadim ben benim iki yumurtlama oldu ikincisi adetin 20. Günü oldu acaba ikinci yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz hamile oldugunuzu

Merhaba anlattıklarını birebir bu ay yasadim ben benim iki yumurtlama oldu ikincisi adetin 20. Günü oldu acaba ikinci yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz hamile oldugunuzu
Merhaba. Hayırlısı olsun inşallah. 2. Yumurtlama gördükten sonra 12. Gün test yaptım canım. Ama testi yaptım birşey çıkmayınca kenara koydum evden çıktım. Gece döndüğümde baktığımda incecik bı pembe çizgi gördüm. Ertesi günde ilk idrarla tekrarladim bu şekilde öğrendim. İinsallah gönlündeki olur 🥰🤩❣️

X