Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

şimdi anladım. yani ovulasyon kesinleşince bat ta nerdeyse kesinleşiyor. yani illa ovulasyonun 14. günü. burda yapmamız gereken ovulasyonu tespit etmek ve silikleşmeyi yumurtlama saymak. silikleşmedende yapılan ilişki işe yarıyor. peki tamamen bittiğini nasıl anlarız ? benim çizgim artık hiç görünmüyor. ama parmagımla kontrol ettıgımde akıntım cok olmasada var ve bembeyaz peynir rengi.

test yapmadan tahmini olarak düşünüp 6 ve 7 yi değerlendirmiştim. o zaman testim daha gelmemişt. bunlar işe yarar mı ki sence ?
Spermler 48-72 saat arasinda canli kaliyor 7 sindeki iliskiden icerde sperm oluyor her turlu inşallah guzel haberler alirsin

Onemli olan t cizgisi c den koyu olduktan sonra yaptigin ilk silik testten sonra yumurtanin catladigini anliyorsun ya yumurta 24 saat yasiyor yani o silik testin ertesi gun sonrasinda olay bitiyor. Akinti takibide yapiyorsan sunu soyleyebilirim beyazdan bahsetmiyorum sivi akiskan akintin oluyorya o varken muhakkak iliski olsun cunku o akinti spermlerin daha canli ve hizli sekilde ilerlemesini sagliyor. O peynir rengi akinti yumurtlamadan sonra genelde oluyor hatta bende bu ay kesik sut gibi oldu mantar sanirim bide o illet var :)

harikasın sayende durumu tam olarak kavradım

batdaş
hosbuldum canım
ben hiç bi farklılık hissetmiyorum sen hissediyor musun :)
gerçi bata çok var
Offf offf yarami destin herseyi hamilelige yordugumuzdan bende farklilik cok ama ne derece dogrudur bilemem :) benim sol kasigimda agri ve batma var hele suan karnim ve belimde agriyor. Cok erken demeyin kimyasal gebeligimdede aynisi olmustu ve yine sık idrara cikiyorum ama iste cift cizgiyi gormeden anca konusuruz boyle tahminden oteye gidemez yarin 5 gun kaliyor :)

Canim
bat larımız aynı ,geçmiş bat ne zamndı senin?
28 ocak ti 31 gunde oluyorum 9 gun adet suruo 14 Şubat 16 subat iliski oldu ovulasyon yeni oöğrendim nette 14 14 Şubat yumurtlama gunu diyordu kısmet ama ffazla ümitli ddeğilim bugün koca bi negatif gördüm testte bat 27 de olabilir

Spermler 48-72 saat arasinda canli kaliyor 7 sindeki iliskiden icerde sperm oluyor her turlu inşallah guzel haberler alirsin
3 gün geçmiş aradan nerdeyse 72 saat 6.günde sans hiç yok gibi 7. gün de çok çok düşük tabi hiç belli olmazda

3 gün geçmiş aradan nerdeyse 72 saat 6.günde sans hiç yok gibi 7. gün de çok çok düşük tabi hiç belli olmazda
Oyle deme 7.gun 48 saat demek oluyor yani gunasiri. Drlarin bircogu gunasiri iliski oneriyor zaten ihtimal olmaz olurmu dünkü iliskide ihtimal ne kadarsa ondada aynen o kadar biz uzerimize duseni yapalim gerisi Rabbime kalmış O ol derse olur bu is

bende bi ara baya belirti ürettim kendi kendime idrarda koku, idrarda karnın sol tarafında ağrı baktım hep hamilelik belirtisi
ee şimdi hepsi gitti belirti falan yok karnım ağrımıyo batma yok vs
psikolojik mi acaba vücudumun bana bir oyunu mu :))

Ne demek bir faydam olduysa ne mutlu bana evdeyim tum gun aylak aylak vakit doldurmaya calisiyordum en azindan birilerin azicikta olsa faydam olmus ne guzel

ben de akşama kadar evdeyım. akşama kadar onu hesapla bunu hesapla hepsi birbrine giriyor. kalkıp kocama bir yemek bile yapmıyorum. neyse ki doğru adamla evlenmişim

Ya iste bunlarin hepsi vucudumuzu dinlemekten oluyor kendi kendimize belirti uretiyoruz en guzel belirti adetin gelmemesi yada @Olderseolur4406 gibi ara kanama

ben de akşama kadar evdeyım. akşama kadar onu hesapla bunu hesapla hepsi birbrine giriyor. kalkıp kocama bir yemek bile yapmıyorum. neyse ki doğru adamla evlenmişim
Bende tam aksini yapiyorum kendimi mutfaga atip yemek pasta borek yapiyorum neyse ki bende dogru adamla evlenmisim yemek yemeye bayiliyor sonrada biz niye kilo aldik oluyor

Kızlar ara ara yumurtlama günündeki akıntı gibi değil değişik krem gibi akıntı oluyor oturduğu kalkarken başım dönüyorum zorla yemek yiyorum tiksinme oldu çoğu şeyden. ara ara sol kaşigimda baya bi kramp oluyo aşırı belim agriyo popo üzeri hemen .birde eringec oldum yerinden kalkmak istemiyorum vs ama ümitli değilim, sadece varsa bebik bunlar var belirti bakalım artik uyumak istiyorum ama yok uyuyamiyorumda;-)

GALİBA BEN OVU TAKİBİ YAPMAYA BİRAZ GEÇ BAŞLADIM.10 SUBAT SAT TARİHİM. 18 SUBAT RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMİŞTİM. 48 SAAT İLİŞKİ YASAKTI. 21 SUBAT /22 SUBAT İLİŞKİ OLDU . 23 ŞUBATTA DA OVU TAKİBİ YAPMAYA BAŞLADIM SONUÇ NEGATİF ÇIKTI

Sadece derken :))) kiz bi goguslerimde damarlar belirginlesti dememissin daha ne olsun

daha da ne olsun dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…