Geç yumurtlama yaşayanlar.. hamile kalanlar... tecrübelerinize ihtiyacım var

Merhabalar canım bende aynı durumu yaşadım. polikistik over var ve bu ay aşılama yapmayı düşünüyorduk. Sonra adet olmayı bekledim o ay 5 gün geçti ve hamile miyim şüphesiyle test yaptık (kan tahlili) negatif çıktı tedavisi gördüğüm doktorun yanına tekar gitttim günüm geçti ve hamile değilim düzensizleşti mi diye sonra adet söktürücü (tarlusal) verdi onu kullandım ve bittikten sonraki 3-4 gün olmam gerekirken 10 gün oldu olmadım adet. sonra çok korktum ve doktora tekrar gittim tekrar kan tahlili istedi ve o zaman 2 haftalık hamiş olduğumu öğrendim ve benimde geç yumurtlama ve geç döllenmeydi

Merhabalar canım bende aynı durumu yaşadım. polikistik over var ve bu ay aşılama yapmayı düşünüyorduk. Sonra adet olmayı bekledim o ay 5 gün geçti ve hamile miyim şüphesiyle test yaptık (kan tahlili) negatif çıktı tedavisi gördüğüm doktorun yanına tekar gitttim günüm geçti ve hamile değilim düzensizleşti mi diye sonra adet söktürücü (tarlusal) verdi onu kullandım ve bittikten sonraki 3-4 gün olmam gerekirken 10 gün oldu olmadım adet. sonra çok korktum ve doktora tekrar gittim tekrar kan tahlili istedi ve o zaman 2 haftalık hamiş olduğumu öğrendim ve benimde geç yumurtlama ve geç döllenmeydi
O sırada belirtiniz oldu mu acaba? Şu an aynı durumu yaşıyorum 31 Ocak’ta olmam gerekirdi olmadım, kasık ağrım çok şiddetli olduğu için test yaptırdım ama negatif çıktı. Şu an 8.gün ama hala olmadım dün yaptığım idrar testi de negatif. Hormonal mi yoksa başka bir durum mu var anlamadım 🥺

Merhaba bende bugün doktora gittim alttan muayene etti geç yumurtlamissin hamile olabilirsin on gün sonra tekrar gel dedi. 21 ocakta lekelenmem oldu. Adetim 10 gün geçti . Senin nasıl olmuştu tam anlamıyla anlatıp bana yardımcı olabilir misin. Değerlendirmeli miyim sence bu günü yoksa bekleyeyim mi

Merhaba bende bugün doktora gittim alttan muayene etti geç yumurtlamissin hamile olabilirsin on gün sonra tekrar gel dedi. 21 ocakta lekelenmem oldu. Adetim 10 gün geçti . Senin nasıl olmuştu tam anlamıyla anlatıp bana yardımcı olabilir misin. Değerlendirmeli miyim sence bu günü yoksa bekleyeyim mi
Merhaba. Ben de aynı durumdayım 4 Şubat’ta regli olmam gerekiyordu. Hala olmadım iki gündür de pembe akıntım var yarın hastaneye gideceğim bakayım bana ne diyecek

Merhaba son adet tarihim 5 Ocak aslımda 4 şubatta adet olmam gerekirdi olmadım. Kan testi verdim 7 şubatt 0.100 çıktı. Ama hala adet olmadım. Bu arada adet tarihimde inanılmaz bir ağrı yaşadım kesin adet olucam dedim olmadım. Şuan ara ara sağ kasığım batıyor ve pembe akıntım oldu ve bitti. Acaba geç döllenme mi

Merhaba. Ben de aynı durumdayım 4 Şubat’ta regli olmam gerekiyordu. Hala olmadım iki gündür de pembe akıntım var yarın hastaneye gideceğim bakayım bana ne diyece

Merhaba. Ben de aynı durumdayım 4 Şubat’ta regli olmam gerekiyordu. Hala olmadım iki gündür de pembe akıntım var yarın hastaneye gideceğim bakayım bana ne diyecek
Hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık. Umarım Rabbim gonlumuze göre verir

Benim kasıklarım ve göğüslerim ağrıyor yaklaşık 2 haftadır. Seninde öyle mi

Bende size benzer bir durum yaşıyorum şuanda kürtaj sonrası 70 gün geçti adet olamadım doktora gittim vs hormon testlerim yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı. Rahim kalınlaşmış adet gelicek dedi doktor bekledim bir süre gelmedi sonra tarlusal kullan dedi 10 gün boyunca günde iki kere. Biteli 3 gün oluyor gelen giden yok olacak gibi de değilim. İnşallah bende hamileyimdir :KK43: doktor 10 gün bekleyelim olmazsan gel dedi inşallah bir mucize olur. Ama 70 gün hiç adet görmedim yumurtlama olurmu ki kafam çok karışık bilgisi olan varmı bu konuda?

Teşekkür ederim canım cevabın için. Bende hamileyim çok şükür yeni öğrendim.
20. Gün yumurtlama oldu ama tutmuş çok şükür 4hafta 5 günlük gözüküyor şuanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallahhh
Merhaba canım bende adetimin 20. Günü yumurtadım benimde adetim 15 Şubat yani yarın... Ben dün gece migrenim tuttuğu için mecbur kan verdim negatif çıktı ne adet belirtim var ne hamilelik .Sen adetten sonra kaçıncı gün öğrendin gebeliğini ?

20. Gün yumurtlama oldu ama tutmuş çok şükür 4hafta 5 günlük gözüküyor şuanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallahhh
Merhaba canım bende adetimin 20. Günü yumurtadım benimde adetim 15 Şubat yani yarın... Ben dün gece migrenim tuttuğu için mecbur kan verdim negatif çıktı ne adet belirtim var ne hamilelik .Sen adetten sonra kaçıncı gün öğrendin gebeliğini ?

20. Gün yumurtlama oldu ama tutmuş çok şükür 4hafta 5 günlük gözüküyor şuanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşalla

merhaba benim ikinci bebeğim geç döllenmeye geldi dünyaya. son adet tarihini 1 ay sonrası olarak hesapladı doktorum. çocuğun gelişimine göre takip edip öyle karar verdi.
Merhaba benim de 15-20 gündür çok fazla kasık bel göğüs agrim var doktora gittim kanda negatif çıktı rahim kalınlaşması var dedi ama gebelik değildi maalesef ama çok garip hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum sizce tekrar kan veya idrar versem mi birde reglime 4-5 gün falan var daha

X