- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Canikox beni hatirliyorsundur belki 5 yıldan fazladır hamile kalmak istiyordum, tüp bebek bile negatif olmuştu.
En son öylesine siradan düz bir doktora gittim. E sende ve eşinde hic bir sorun gözükmüyor, senin prolaktin hep sinira yakin çıkmış, normalde buna ilaç vermeyiz ama bu engel oluyor olabilir dedi. Bir de bunu minimuma indirmeyi deneyelim dedi. 8 tablet doxtinex yazdi. 4 gün ara ile iceceksin dedi.
Ve ben 2. Hapi içtigimde hamile kalmışım.
Ben 5_6 yıldır doktor doktor gezdim neyim var diye. Sorun siniri bile gecmeyen prolaktin hormonuymuş.
Ben sizi tanıyorum msjlarinizi çok okumuslugum var buradan konuştuk hatta enfeksiyon için olursa sıkıntı gebelik engeller demiştiniz bunun için muhabbet etmiştik. Şuan sizin hamiş olduğunuzu görmek mutlu etti benimde sizin gibi sıkıntım doktorlar bizede borsey yok filan diyor lakin benim prolaktinim hep oynuyor referans arasında olsa dahi yüksek çıkıyor dusuk nadir çıktı. Bunun için ilaç aldım amma düşünce kestim ilacı kendim. Merak ettiğim referans aralığında seyir ettiği halde bir belirtisi var mıydı? Birde adetleriniz düzenli miydi? Şuan msjinizi okuyunca kafam da bende mi sorusu olusmadi değil . Bende 5 yıl olmuştur bir düşük oldu hala bebek sahibi olamadim