• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşını yasayarak basladigimiz stresli dönemden gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim :KK46::KK200:

Beklenmeyen Bat Listemiz:
  1. Sabirsiz61 Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart
  2. S sevyeter ------------------ 28 Şubat
  3. @AdAraS ------------------- 5 Mart
  4. @Olderseolur4406 ----------- 3 Mart
  5. aceresin aceresin ------------------- 4 Mart
  6. @xruyax ------------------ 24 Mart
  7. @yunus_ciklet ---------------- 28 Şubat
  8. @loylom :KK50:------------------ 5 Mart
  9. @sevdelim ------------------- 6 Mart
  10. @sunflower ------------------ 1 Mart
süperiz hanımlar kalabalıklaşıyoruz
gelmesin batlar:anneadayı:

Rabbim tekrarini yasatmasin canim. Saglikli bir sekilde bebislerimizi kucaklarimiza alalim. Adetin kac gun suruyor normalde. Hemen o gun degilse bile 2~3 gunde sperm yasadigi icin hamile kalmissindir bunun örnekleri cok bende kimyasladan sonraki ay 10. Gun yumurtam catladi yani adetten 4 gun sonra. Adetten 2~3 gun sonraki iliskiylede hamile kalabilirdim onu demeye calistim ve gecen ay 24 gunde adet gordum. Telefondaki programlara itibar etmeyelim dememdeki sebep o zaten jer ay ve herkeste ayni gun yumurtlama olmuyor. Boyle bir deneyimin varsa ovuya adetten 1~2 gun sonra hemen baslamalisin

internet takvimine güvenmiyorum ama üstüne işaretleme yapınca en azından ilişki gün saatını daha derli toplu görüyorsun ayrıca sen kendin degerleri girersen ona göre hesaplama yapıyor yarıyor işe yanı

benım adetım düzenli olmadıgı için 24-25-26 günde bir diyebilirim

Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşını yasayarak basladigimiz stresli dönemden gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim :KK46::KK200:

Beklenmeyen Bat Listemiz:
  1. Sabirsiz61 Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart
  2. S sevyeter ------------------ 28 Şubat
  3. @AdAraS ------------------- 5 Mart
  4. @Olderseolur4406 ----------- 3 Mart
  5. aceresin aceresin ------------------- 4 Mart
  6. @xruyax ------------------ 24 Mart
  7. @yunus_ciklet ---------------- 28 Şubat
  8. @loylom ------------------ 5 Mart
  9. @sevdelim ------------------- 6 Mart
  10. @sunflower ------------------ 1 Mart
  11. @kardelen384 -------------- 5 Mart