Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canim kimi donemlerde yumurta catlarken hafif kanama olabiliyor belki carpmanin etkisiyle yumurtan bu sekilde catlamistir panik yapma

Sporumu yaptim geldim benimde alt tarafta batmalar oluyor gerci aksam doktorada randevum var ben daha baslayamadim calismalara :))

Yaaaa bende çok korkuyorum 3 gibi ovulasyon testi yapiym eğer negatif çıkarsa yine acilden giriş yapayım. Zıkım cisimi tutamadim
cnm çörek otu bazen kanama yapabiliyor sanirim internetten bi araştırsana.annem derdi çörek otu yiyemiyorum yediğim zaman kanama yapıyor bende diye

ovulasyon testi yapiyormusun canm cunku herkezin yumurtalama donemi baska oluyor
Canım evet başka oluyo ama anlamıyorm ben bunu ya her ay 17 sine kadar ilişki içindeydim gün aşırı bu ay devam etcem dahada 12 sinde başlıyorm. Ovul testini de bu ay denedim ama her gün değil bi yakalayamadm yani yada ben anlamıyom bu işten

cnm ovu testini hergün yap yoksa arada kaçar günün bi de 1 seneye kadar olmamasi normalmis olir elbet

Cnm durumun iyi ise clearblue monitorlu ovulasyon makinesi var bu makine cok iyi eger bu ay bende tuttramazsam bu mskineden alicam ve yabanci sitelerden arastirdim duzensiz regl olan yumurtalayi hissetmeyen cogu kisi hamile kalmis bununla turkce sitesi de var M Me-ra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…