-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.301
Zikkim cis :)))Yaaaa bende çok korkuyorum 3 gibi ovulasyon testi yapiym eğer negatif çıkarsa yine acilden giriş yapayım. Zıkım cisimi tutamadim
haklısın canımDeger dusukse cikmamasi normal canim umarim olumlu sonuc alirsin olmazsada uzulmek yok beraberiz bu ay :))
Canim kimi donemlerde yumurta catlarken hafif kanama olabiliyor belki carpmanin etkisiyle yumurtan bu sekilde catlamistir panik yapmaKızlar bugün okulda öğrencinin biri koşarken dirsegiyle bana çarptı tam yumurtaliklarima geldi kivrandim o zamandan beri de belim ağrıyor adet olacakmışım gibi az once tuvalette leke geldi sanki adet başlıyo daha 15 günüm var bu nerden çıktı.
Çarpma böyle kanama yapar mı yoksa bal çörekotu tarçın etkisi mi bilemedim.
Ben yumurtayacam diye beklerken adet mi oluyorum yaaaa
Ya her ay bi terslik cikio pes edecem o olacak 4 aydır her yumurtlama gunum bi şekilde ziyan oluyo delirecem gerçektenCanim kimi donemlerde yumurta catlarken hafif kanama olabiliyor belki carpmanin etkisiyle yumurtan bu sekilde catlamistir panik yapma
cnm çörek otu bazen kanama yapabiliyor sanirim internetten bi araştırsana.annem derdi çörek otu yiyemiyorum yediğim zaman kanama yapıyor bende diyeYaaaa bende çok korkuyorum 3 gibi ovulasyon testi yapiym eğer negatif çıkarsa yine acilden giriş yapayım. Zıkım cisimi tutamadim
Bu kotu bisey degil neden boyle dusundun bircok kadin hrr ay yumurtlamayi bu isaretle anliyor uzme kendini carpmayla ona zarar veremezYa her ay bi terslik cikio pes edecem o olacak 4 aydır her yumurtlama gunum bi şekilde ziyan oluyo delirecem gerçekten
ovullasyon testine göre hareket etmeyin. pozitif ya da negatif çıkması birşey göstermez bu durum için bence.Yaaaa bende çok korkuyorum 3 gibi ovulasyon testi yapiym eğer negatif çıkarsa yine acilden giriş yapayım. Zıkım cisimi tutamadim
Bende ilk kez oldu.iyi ki varsınız eşimi arıyorum duymuyo derstedir şimdi. İçimi siz rahatlattiniz valla sağolun hepiniz kizlarBu kotu bisey degil neden boyle dusundun bircok kadin hrr ay yumurtlamayi bu isaretle anliyor uzme kendini carpmayla ona zarar veremez
bende verdim sonucu bekliyorum tatlım ama benimde ne umudum ne belirtim var
niye kan verdim rahatlamak için
çok ciddi bişey değildir bence de korkmaBende ilk kez oldu.iyi ki varsınız eşimi arıyorum duymuyo derstedir şimdi. İçimi siz rahatlattiniz valla sağolun hepiniz kizlar
Pozitif çıkarsa çatlama kanaması diye yorumlayacaktim aslında ama doğru soyluyosunuz ben yinede gideyim hastaneye duymayacagi tuttu telefonu kocaminovullasyon testine göre hareket etmeyin. pozitif ya da negatif çıkması birşey göstermez bu durum için bence.
git bi hem için rahatlar hem de yumurta ne durumda baktirirsin biPozitif çıkarsa çatlama kanaması diye yorumlayacaktim aslında ama doğru soyluyosunuz ben yinede gideyim hastaneye duymayacagi tuttu telefonu kocamin
Canım evet başka oluyo ama anlamıyorm ben bunu ya her ay 17 sine kadar ilişki içindeydim gün aşırı bu ay devam etcem dahada 12 sinde başlıyorm. Ovul testini de bu ay denedim ama her gün değil bi yakalayamadm yani yada ben anlamıyom bu iştenovulasyon testi yapiyormusun canm cunku herkezin yumurtalama donemi baska oluyor
cnm ovu testini hergün yap yoksa arada kaçar günün bi de 1 seneye kadar olmamasi normalmis olir elbetCanım evet başka oluyo ama anlamıyorm ben bunu ya her ay 17 sine kadar ilişki içindeydim gün aşırı bu ay devam etcem dahada 12 sinde başlıyorm. Ovul testini de bu ay denedim ama her gün değil bi yakalayamadm yani yada ben anlamıyom bu işten
Cnm durumun iyi ise clearblue monitorlu ovulasyon makinesi var bu makine cok iyi eger bu ay bende tuttramazsam bu mskineden alicam ve yabanci sitelerden arastirdim duzensiz regl olan yumurtalayi hissetmeyen cogu kisi hamile kalmis bununla turkce sitesi de var M Me-ra [/QUOTE evet canım alayım olmazsa bende. Çook istiyorm artık cidden çocuk sahibi olmayı nerdeyse ger ay belirti yaşadım ama foos tabi. Bir de 2 güne bir ilişki demişti bize doltor bu durumda tutma ihtimali yüksek bence adet bitiminden diğer adet bitimine kadar. Ama ben öğretmenim çocuklarka uğraşmaktan bitap düşüyorum ve bunu uygulayamıyorm ve böylece 4 ay geçti gitti