Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

evet canım alayım olmazsa bende. Çook istiyorm artık cidden çocuk sahibi olmayı nerdeyse ger ay belirti yaşadım ama foos tabi. Bir de 2 güne bir ilişki demişti bize doltor bu durumda tutma ihtimali yüksek bence adet bitiminden diğer adet bitimine kadar. Ama ben öğretmenim çocuklarka uğraşmaktan bitap düşüyorum ve bunu uygulayamıyorm ve böylece 4 ay geçti gitti

Devamlk denemekte sperm kalitesini dusurebiliyor en guzeli yumurtalama gunu ve ertesi gunu degerlendirmek

Bat kaldi 6 gun ne agir geciyormus su zaman

Eklentiler

• 20160229_140320.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 97

Benimkini 31 mart olarak degistirebilir misin cnm

Arkadaşlar ayın 24 yumurtlama günüm idi 3-4 gündür idrar enfeksiyonu şikayetim vardi, bugün bobreklerimede vurunca acile gittim bebek düşündüğümüzü yeni yumurtlama donemi gecriginide soledim çünkü daha 5 gün oldu geceli yinede bakalım dedi, sonuç olarak idrar iltihabı çıktı kandada hcg 0 ilaçları kullansan mi yoksa erkenmi dr cikarkende daha yeni zaten dolellnme yeni oluyordur kanda suan gorunmuyo dedi arada kaldim

Arkadaşlar ayın 24 yumurtlama günüm idi 3-4 gündür idrar enfeksiyonu şikayetim vardi, bugün bobreklerimede vurunca acile gittim bebek düşündüğümüzü yeni yumurtlama donemi gecriginide soledim çünkü daha 5 gün oldu geceli yinede bakalım dedi, sonuç olarak idrar iltihabı çıktı kandada hcg 0 ilaçları kullansan mi yoksa erkenmi dr cikarkende daha yeni zaten dolellnme yeni oluyordur kanda suan gorunmuyo dedi arada kaldim

Canim cok zorlamiyorsa bence kullanma erken kanda cikmasi icin eğer ihtiyac duyarsan 3 gun sonra kani tekrarla ona göre al ilaclarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…