-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.321
Çıktım inşallah sıra vardır. 1 saate aydinlaniriz olumlu ya da olumsuzgit bi hem için rahatlar hem de yumurta ne durumda baktirirsin bi
Devamlk denemekte sperm kalitesini dusurebiliyor en guzeli yumurtalama gunu ve ertesi gunu degerlendirmekevet canım alayım olmazsa bende. Çook istiyorm artık cidden çocuk sahibi olmayı nerdeyse ger ay belirti yaşadım ama foos tabi. Bir de 2 güne bir ilişki demişti bize doltor bu durumda tutma ihtimali yüksek bence adet bitiminden diğer adet bitimine kadar. Ama ben öğretmenim çocuklarka uğraşmaktan bitap düşüyorum ve bunu uygulayamıyorm ve böylece 4 ay geçti gitti
Canim tarcini bol tuketmekte lekelenme yapar yinede dikkat etBende ilk kez oldu.iyi ki varsınız eşimi arıyorum duymuyo derstedir şimdi. İçimi siz rahatlattiniz valla sağolun hepiniz kizlar
Belli olsun da diger aya hazirlik yapalim di mi
Bu sonucla bir kaç kez karsılastımmŞuna bakarmısınız.: (
YaniiiiiiiBu sonucla bir kaç kez karsılastımm
Burda sonuç yokki aralıklar var sadeceŞuna bakarmısınız.: (
Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart - @sevyeter ------------------ 28 Şubat
AdAraS ------------------- 5 Mart - @Olderseolur4406 ------ HAMİLE
aceresin ------------------- 4 Mart - @xruyax ------------------ 24 Mart
- @yunus_ciklet ---------------- 25 Mart
- @loylom ------------------ 7 Mart
- @sevdelim ------------------- 6 Mart
- @sunflower ------------------ 1 Mart
kardelen384 -------------- 5 Mart - @Rba8992 ---------------- 27 Şubat
Ysmen29 ---------------- 9 Mart - @calamityjane ------------- 23 Mart
- @Hayalci_almina ----------- 5 Mart
missagor ---------------- 18 Mart - @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
- @-Lidya- ------------------- 9 Mart
- @gul_unl ----------------- 6 Mart
- @smay --------------------- 5 Mart
- @TEKPRENSES ------------ 27 Şubat
yarensu_ ---------------- 1Mart - @Sleepyyy ----------------- 18 Mart
- @Mehmetinbusesi ------------ 2 Mart
- @Sanis69 ----------------- 4 Mart
- @Burcu2007aksoy ----------- 6 Mart
- @damlacikolata ---------------2 Mart
- @htcmhmt3238 ------------ 15 Mart
- @Pembepanterr -------------2 Mart
- @Sleepow ------------------ 15 Mart
- C candy1907 --------------- 20 Mart
- @gulenyuzumsunsen --------- 5 Mart
- @ada_aras ---------------- 1 Nisan
- @oh_ne_ala -------------- 15 Mart
- @selin_78 --------------- 1 Mart
Melan-kolik -------------- 7 Mart
Canim cok zorlamiyorsa bence kullanma erken kanda cikmasi icin eğer ihtiyac duyarsan 3 gun sonra kani tekrarla ona göre al ilaclariniArkadaşlar ayın 24 yumurtlama günüm idi 3-4 gündür idrar enfeksiyonu şikayetim vardi, bugün bobreklerimede vurunca acile gittim bebek düşündüğümüzü yeni yumurtlama donemi gecriginide soledim çünkü daha 5 gün oldu geceli yinede bakalım dedi, sonuç olarak idrar iltihabı çıktı kandada hcg 0 ilaçları kullansan mi yoksa erkenmi dr cikarkende daha yeni zaten dolellnme yeni oluyordur kanda suan gorunmuyo dedi arada kaldim
Burda sonuç yokki aralıklar var sadece
Canım değerin 1 den küçük olduğunu gösteriyor. Tabiki o amaçla kullandılarsa eğerBea hcg hızasında bı deger yazıyoya oraya bakarmısınız bunu yorumlucak kımse yokmu bu negatif mı
Ozaman bu negatif kesınlıkle hamile degılımCanım değerin 1 den küçük olduğunu gösteriyor. Tabiki o amaçla kullandılarsa eğer