Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

evet canım alayım olmazsa bende. Çook istiyorm artık cidden çocuk sahibi olmayı nerdeyse ger ay belirti yaşadım ama foos tabi. Bir de 2 güne bir ilişki demişti bize doltor bu durumda tutma ihtimali yüksek bence adet bitiminden diğer adet bitimine kadar. Ama ben öğretmenim çocuklarka uğraşmaktan bitap düşüyorum ve bunu uygulayamıyorm ve böylece 4 ay geçti gitti

evet canım alayım olmazsa bende. Çook istiyorm artık cidden çocuk sahibi olmayı nerdeyse ger ay belirti yaşadım ama foos tabi. Bir de 2 güne bir ilişki demişti bize doltor bu durumda tutma ihtimali yüksek bence adet bitiminden diğer adet bitimine kadar. Ama ben öğretmenim çocuklarka uğraşmaktan bitap düşüyorum ve bunu uygulayamıyorm ve böylece 4 ay geçti gitti
Devamlk denemekte sperm kalitesini dusurebiliyor en guzeli yumurtalama gunu ve ertesi gunu degerlendirmek

Bat kaldi 6 gun ne agir geciyormus su zaman :110::KK14:

Eklentiler

• 20160229_140320.jpg
    20160229_140320.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim :emir_bebek::KK200:

Beklenmeyen Bat Listemiz:
  1. Sabirsiz61 Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart
  2. @sevyeter ------------------ 28 Şubat
  3. AdAraS AdAraS ------------------- 5 Mart
  4. @Olderseolur4406 ------ HAMİLE :nazar:
  5. aceresin aceresin ------------------- 4 Mart
  6. @xruyax ------------------ 24 Mart
  7. @yunus_ciklet ---------------- 25 Mart
  8. @loylom ------------------ 7 Mart
  9. @sevdelim ------------------- 6 Mart
  10. @sunflower ------------------ 1 Mart
  11. kardelen384 kardelen384 -------------- 5 Mart
  12. @Rba8992 ---------------- 27 Şubat
  13. Ysmen29 Ysmen29 ---------------- 9 Mart
  14. @calamityjane ------------- 23 Mart
  15. @Hayalci_almina ----------- 5 Mart
  16. missagor missagor ---------------- 18 Mart
  17. @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
  18. @-Lidya- ------------------- 9 Mart
  19. @gul_unl ----------------- 6 Mart
  20. @smay --------------------- 5 Mart
  21. @TEKPRENSES ------------ 27 Şubat
  22. yarensu_ yarensu_ ---------------- 1Mart
  23. @Sleepyyy ----------------- 18 Mart
  24. @Mehmetinbusesi ------------ 2 Mart
  25. @Sanis69 ----------------- 4 Mart
  26. @Burcu2007aksoy ----------- 6 Mart
  27. @damlacikolata ---------------2 Mart
  28. @htcmhmt3238 ------------ 15 Mart
  29. @Pembepanterr -------------2 Mart
  30. @Sleepow ------------------ 15 Mart
  31. C candy1907 --------------- 20 Mart
  32. @gulenyuzumsunsen --------- 5 Mart
  33. @ada_aras ---------------- 1 Nisan
  34. @oh_ne_ala -------------- 15 Mart
  35. @selin_78 --------------- 1 Mart
  36. Melan-kolik Melan-kolik -------------- 7 Mart

Benimkini 31 mart olarak degistirebilir misin cnm

Arkadaşlar ayın 24 yumurtlama günüm idi 3-4 gündür idrar enfeksiyonu şikayetim vardi, bugün bobreklerimede vurunca acile gittim bebek düşündüğümüzü yeni yumurtlama donemi gecriginide soledim çünkü daha 5 gün oldu geceli yinede bakalım dedi, sonuç olarak idrar iltihabı çıktı kandada hcg 0 ilaçları kullansan mi yoksa erkenmi dr cikarkende daha yeni zaten dolellnme yeni oluyordur kanda suan gorunmuyo dedi arada kaldim

Arkadaşlar ayın 24 yumurtlama günüm idi 3-4 gündür idrar enfeksiyonu şikayetim vardi, bugün bobreklerimede vurunca acile gittim bebek düşündüğümüzü yeni yumurtlama donemi gecriginide soledim çünkü daha 5 gün oldu geceli yinede bakalım dedi, sonuç olarak idrar iltihabı çıktı kandada hcg 0 ilaçları kullansan mi yoksa erkenmi dr cikarkende daha yeni zaten dolellnme yeni oluyordur kanda suan gorunmuyo dedi arada kaldim

Canim cok zorlamiyorsa bence kullanma erken kanda cikmasi icin eğer ihtiyac duyarsan 3 gun sonra kani tekrarla ona göre al ilaclarini

X