-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.261
6 mart canımHadi ya kac gun var bata?
Hamilesin canim gozun aydin 2 oglumda da cizgilerim hep silikti doktorum gebelik var diyerek direk ultrasona almisti darisi basimiza insallahAz önce yaptım elim ayağım titriyor var değil mi ağlıyorum resmen
Oo daha var morali bozma hemen gunum gectigi halde silik cikar benim o yuzden bat gelmeden test yapip moralimi bozmuyorum6 mart canım
inş.bakalımOo daha var morali bozma hemen gunum gectigi halde silik cikar benim o yuzden bat gelmeden test yapip moralimi bozmuyorum
hayırlı olsun, rabbim sağlık versin ikinize de inşallahAdetim geçti 27 siydi
Bir gün acaba bende o çift çizgiyi görebilecek miyim tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bize de dua edinAslında lh daha koyuydu ama bir türlü düzgün çekemedim
Ya kızlar ne dicem ben lazere gidiyordum ancak altı aydır gebelik düşündüğüm için gitmiyorum ağdadan da anlamıyorum acaba diyorum sizden giden var mı bu dönemde gebeliği de çok istiyorum kuaföre gitmeye de çekiniyorum genital için
Supeeerrrr hadi hayirli olsun bi de ovulasyon yapıp atar misin canım örnek olsunAz önce yaptım elim ayağım titriyor var değil mi ağlıyorum resmen
haniiii ovu testlerii gebeliği gösterirdi (kaset tipi olan) değilim işte!
çizginin çıkması adet olacaksın demektir bu durumda
evet bence de bir de ovu testi yap örneğini at bakalım benim de içim içimi yiyor cunku @tekprensensSupeeerrrr hadi hayirli olsun bi de ovulasyon yapıp atar misin canım örnek olsun
Sağol canım bende Philips sözde acıtmatan serisinden kullanıyorum ama cildim çok hassas kol bacak için iyi de bikiniye dayanamam koccalamityjane bende hiç gitmedim kuaföre bikini bölgelerine ağdaya çekindiğimden lazere iyi demiyorlar gebelikte gitme bence. ben evde alabildiğimi alıyorum epy-lady ile acıyor ama alışıyosun acısına
Canim net cizgin var tebriklerGebelik kenarında hcg yazıyor görülmüyor mu ki yok mu çizgi
hayirlisi canin ya cok belirgindi dedigim gibi benim bu kadsr bile degildi hamile idim olsunHakkında hayırlısı bakalımm canım.tek çizgili idrar testin den nefret ettik vallahi.Allahım tam tersini de göstersin inşallah
eğer beta hcg 5 ile 10 arasi bi degerdeyse henüz ondan negitf cikmis olabilir idrarda. ama kanda kesin çıkarkızlar bende sabah negatifi gördüm hemde basbaya tek çizgi
şimdi kan verdim akşam üstü 5 te çıkcak sonuç
inat ettim testten sonra tamamen olumsuz da olsa üzerimden yük kalkcak sanki
bu arada bat 4 mart testte çıkmaması normal mi erken gebelik testi kullandım
Sabirsiz61 arkadaşım bişeyler söylemene ihtiyacım var