Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar merhaba aranıza katılmak istiyorm. Bu ay 4. Ayım ama bir türlü ovulasyonu yakalayamıyorm geçen ay 15. Gün doktora gitmiştim ve 14 mm yumurtam vardı 17 18. Gün çatlar demişti ama tutmadı çook üzülüyorm bat 10 mart bu ay olur inşallah. Sizce yumurtlama geç olur mu yani 28 günde adet gören biri 19. Gün yumurtlar mı

Kızlar bugün okulda öğrencinin biri koşarken dirsegiyle bana çarptı tam yumurtaliklarima geldi kivrandim o zamandan beri de belim ağrıyor adet olacakmışım gibi az once tuvalette leke geldi sanki adet başlıyo daha 15 günüm var bu nerden çıktı.
Çarpma böyle kanama yapar mı yoksa bal çörekotu tarçın etkisi mi bilemedim.
Ben yumurtayacam diye beklerken adet mi oluyorum yaaaa

Kızlar bugün okulda öğrencinin biri koşarken dirsegiyle bana çarptı tam yumurtaliklarima geldi kivrandim o zamandan beri de belim ağrıyor adet olacakmışım gibi az once tuvalette leke geldi sanki adet başlıyo daha 15 günüm var bu nerden çıktı.
Ne 15 ı hatta 18 gün var

tatlım o yumurtlama ağrısı ve akıntısı olabilir benim öyle oluyor

hemen bi kadın doğumcuya görünmenizde yarar var bence. çarpmanın şiddeti çarpma yeri önemlidir.

kızlar bende sabah negatifi gördüm hemde basbaya tek çizgi
şimdi kan verdim akşam üstü 5 te çıkcak sonuç
inat ettim testten sonra tamamen olumsuz da olsa üzerimden yük kalkcak sanki
bu arada bat 4 mart testte çıkmaması normal mi erken gebelik testi kullandım
Sabirsiz61 Sabirsiz61 arkadaşım bişeyler söylemene ihtiyacım var
Deger dusukse cikmamasi normal canim umarim olumlu sonuc alirsin olmazsada uzulmek yok beraberiz bu ay :))

Kızlar merhaba aranıza katılmak istiyorm. Bu ay 4. Ayım ama bir türlü ovulasyonu yakalayamıyorm geçen ay 15. Gün doktora gitmiştim ve 14 mm yumurtam vardı 17 18. Gün çatlar demişti ama tutmadı çook üzülüyorm bat 10 mart bu ay olur inşallah. Sizce yumurtlama geç olur mu yani 28 günde adet gören biri 19. Gün yumurtlar mı
ovulasyon testi yapiyormusun canm cunku herkezin yumurtalama donemi baska oluyor

X