-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.341
Bn kullandım ve pozitif çıktı gittim kan vrdim pozitif her testte bozuk çıkabilir markaya bağlu değil cnmkızlar bu ovula marka erken gebelik testini kullanıp yanılan var mı sanki iyi yorumlar okumadımda hakkında
bekleyebiliyorsan ne ala canım bencedekardelen384 ve aceresin bende sizi görüp gaza geliom ama gelmemeliyim her türlü bata kadar sabretmeye çalışıcam
çok iyi canım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah sonrada darısı bizeKan degerim 36 çıkmış arkadaşlar zaten beklediğim bir değer bu civarlarda öğrenmiştim önceki iki gebeliğimide yumurta geç oluştuğu için böyle az çıkıyor deger iki-üç haftaya ancak görürüm keseyi ve kalp atışını
Cok guzel inşallah guzel sekilde katlanir degerin cok sevindim dikkat et kendine :))Kan degerim 36 çıkmış arkadaşlar zaten beklediğim bir değer bu civarlarda öğrenmiştim önceki iki gebeliğimide yumurta geç oluştuğu için böyle az çıkıyor deger iki-üç haftaya ancak görürüm keseyi ve kalp atışını
Kan degerim 36 çıkmış arkadaşlar zaten beklediğim bir değer bu civarlarda öğrenmiştim önceki iki gebeliğimide yumurta geç oluştuğu için böyle az çıkıyor deger iki-üç haftaya ancak görürüm keseyi ve kalp atışını
hayırlı uğurlu olsun canım.rabbim bizlere de bu müjdeli haberi verebilmeyi nasip etsin inşallahKan degerim 36 çıkmış arkadaşlar zaten beklediğim bir değer bu civarlarda öğrenmiştim önceki iki gebeliğimide yumurta geç oluştuğu için böyle az çıkıyor deger iki-üç haftaya ancak görürüm keseyi ve kalp atışını
Evet sonradan gördüm onu bence gayet gortermis hamileliği.tebriklerOvulasyon testi wc ye gittikten sonra aklıma geldi bir daha ki sefere yapayim hoş dün yaptığım baya bi netti