- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.281
Kan testi verdim kizlar ama umudum yok, hic hamilelik belirtim yok
Ne 15 ı hatta 18 gün varKızlar bugün okulda öğrencinin biri koşarken dirsegiyle bana çarptı tam yumurtaliklarima geldi kivrandim o zamandan beri de belim ağrıyor adet olacakmışım gibi az once tuvalette leke geldi sanki adet başlıyo daha 15 günüm var bu nerden çıktı.
Çarpma böyle kanama yapar mı yoksa bal çörekotu tarçın etkisi mi bilemedim.
Ben yumurtayacam diye beklerken adet mi oluyorum yaaaa
tatlım o yumurtlama ağrısı ve akıntısı olabilir benim öyle oluyorKızlar bugün okulda öğrencinin biri koşarken dirsegiyle bana çarptı tam yumurtaliklarima geldi kivrandim o zamandan beri de belim ağrıyor adet olacakmışım gibi az once tuvalette leke geldi sanki adet başlıyo daha 15 günüm var bu nerden çıktı.
Daha yumurtlamadımki ovulasyon testlerim hep negatif çıktıinşlh yerleşme kanamasıdır canım
hemen bi kadın doğumcuya görünmenizde yarar var bence. çarpmanın şiddeti çarpma yeri önemlidir.Kızlar bugün okulda öğrencinin biri koşarken dirsegiyle bana çarptı tam yumurtaliklarima geldi kivrandim o zamandan beri de belim ağrıyor adet olacakmışım gibi az once tuvalette leke geldi sanki adet başlıyo daha 15 günüm var bu nerden çıktı.
Deger dusukse cikmamasi normal canim umarim olumlu sonuc alirsin olmazsada uzulmek yok beraberiz bu ay :))kızlar bende sabah negatifi gördüm hemde basbaya tek çizgi
şimdi kan verdim akşam üstü 5 te çıkcak sonuç
inat ettim testten sonra tamamen olumsuz da olsa üzerimden yük kalkcak sanki
bu arada bat 4 mart testte çıkmaması normal mi erken gebelik testi kullandım
Sabirsiz61 arkadaşım bişeyler söylemene ihtiyacım var
Ay inşallah demi belki bal çörekotu tarçın çok yumurtlatti beni ondan olsun lutfentatlım o yumurtlama ağrısı ve akıntısı olabilir benim öyle oluyor
bende verdim sonucu bekliyorum tatlım ama benimde ne umudum ne belirtim varKan testi verdim kizlar ama umudum yok, hic hamilelik belirtim yok
kesinlikleAy inşallah demi belki bal çörekotu tarçın çok yumurtlatti beni ondan olsun lutfen
Yaaaa bende çok korkuyorum 3 gibi ovulasyon testi yapiym eğer negatif çıkarsa yine acilden giriş yapayım. Zıkım cisimi tutamadimhemen bi kadın doğumcuya görünmenizde yarar var bence. çarpmanın şiddeti çarpma yeri önemlidir.
Dusukten sonra regli gecikiyormus canim ondan dolayıda olabilir birsz daha sabret: ))Sabirsiz61 canımm buna yorumun ne hala tın yok regl dan düşük yaptım ya geçen ay acaba ondanmı gecikti diyorum adetim
negatifi gördüm yılmadım gittim kan verdim inşallah dediğin gibidireğer beta hcg 5 ile 10 arasi bi degerdeyse henüz ondan negitf cikmis olabilir idrarda. ama kanda kesin çıkar
34 civarı canımhm anladım canım hayırlısı olsun sat ne zamandi döngün kaçgün
ovulasyon testi yapiyormusun canm cunku herkezin yumurtalama donemi baska oluyorKızlar merhaba aranıza katılmak istiyorm. Bu ay 4. Ayım ama bir türlü ovulasyonu yakalayamıyorm geçen ay 15. Gün doktora gitmiştim ve 14 mm yumurtam vardı 17 18. Gün çatlar demişti ama tutmadı çook üzülüyorm bat 10 mart bu ay olur inşallah. Sizce yumurtlama geç olur mu yani 28 günde adet gören biri 19. Gün yumurtlar mı