- 18 Kasım 2011
- 266
- 314
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
canım benim teşkürrrrBu test hicbisey ifade etmiyor bata cok var henuz lutfen kafani karistirma canim :)
Al hadi senin icin yaptim :)) benimde silik ne olmus :)Eki Görüntüle 1781808
canım ben demin öylesine bi ovulasyon testi yaptım hamilelik durumlarında t koyu olabiliyormuş bende malesef öyle değil. ekliyorum resmi bi bakar mısın seninle batlarımız çok yakın
Yumurtlicaz ama bebislerikızlar sanki bugun yarın yumurtlamaya hazırsınız gibi geldi bana
Yumurtlicaz ama bebislerikiz biz cuma gunu gebelik testi yapicaz yumurtlayali cok oldu bu bacilar merakli ovu ile kontroldeler ondan yaptim bende :) silik cikinca yok dusunmesinler dedim
Estağfurullah adete 2~3 gun kala gebelik varsa ovu cift cizgi koyu cikiyor hcg yi lh gibi algiliyor genelde ama suan cok erken hem zaten 2~3 gun kala yapacaksan gebelik testi yapacaksin hic gerek yok tabi merak varya merak insana ne olsa yaptiriyorovuden gebelik durumu da anlaşılıyor mu bacıı? cahilliğime bağışlayın bacılar yaa.ben yeni başladım bu işlere
canım ya ne kadar tatlısınAl hadi senin icin yaptim :)) benimde silik ne olmus :)
İnşallah Rabbim ikiser ucer versincanım ya ne kadar tatlısın
inşallah çok güzel haberler alırsın alırız hep birlikte
Belirtilerin neler bakayim :)Bende gebelik var gibi hissediyorumSabirsiz61 belirtiler beni bunu düşünmeye sevk ediyor her sızlamada öyle düşünüyorum
25 güne göre düşün. O gün test yaparsın çıkmazsa beklemeye devam edersin 14e tamamlamak içinYa ben batimi bilmiyorumo yuzden ne zaman ne yapmaliyim kafam karisik:s 16. Gunu yumurtladim kesin 14 mu koymaliyim ama hep 25 gunde hastalanirim hic sasmaz...
Kizlar ben hamileyimmmmm hissediyorum bu ay kesin oldu diyeniniz var mi
canım bende de leke dışında saydıkların var. ama psikolojik mi onu çözemiyorumOvu. nun 5.günü kahverengi leke geldi bi daha olmadı. Üzerine 2 gün midem bulandı hep uyumak istiyorum kasık batması oldu ki arada olmaya devam ediyor. Ümitlenmek istemiyorum ama olan bunlar
O zaman sasmaz diyorsan 25 gunden hesapla ama yumurtlama 16.gun olduysa 30.gun adet gormen lazim olmasi gereken o cunku bekleyelim bakalim hem bu 14 gun muhabbeti dogrumu goruruz sahsen bende hic sasmiyor ama belkide istisnalar vardirYa ben batimi bilmiyorumo yuzden ne zaman ne yapmaliyim kafam karisik:s 16. Gunu yumurtladim kesin 14 mu koymaliyim ama hep 25 gunde hastalanirim hic sasmaz...
Canim ne yalan soyleyeyim en guzel ve net belirtiyi lekelenmeyle sen yasamissin ilk hamis adayim sensinOvu. nun 5.günü kahverengi leke geldi bi daha olmadı. Üzerine 2 gün midem bulandı hep uyumak istiyorum kasık batması oldu ki arada olmaya devam ediyor. Ümitlenmek istemiyorum ama olan bunlar