- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Canim 9.gun yumurtlama olmus gozukuyor cok erken adet dongun kac gun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni ekler misinaşk olsun 28 şubat bat canım
9. gün ovulasyon göründü 10 ve 11 günü degerlendırdım bugunde deam edeyım mı sence ?Canim 9.gun yumurtlama olmus gozukuyor cok erken adet dongun kac gun ?
O zaman 22 subat yumurtlamissin batinda 14 gun sonra gelecegini varsayarsak 7 mart :))adetlerim düzensiz ama ortalamasını alarak hesapladığımda 24 gün
Siliklesmis canim testlerin zaten yumurtada 24 saat canli kaliyor defteri kapatmissin :) keske 8 yada 9. Gunude degerlendirseydin yumurtlamadan once iceride sperm beklemesi acisindan iyi olurdu. Fazla samimiyetten zarar gelmez iliskiye istiyorsan devam edebilirsin9. gün ovulasyon göründü 10 ve 11 günü degerlendırdım bugunde deam edeyım mı sence ?
süpersin tatlım bu şekilde daha düzenli olduKizlar listede ismi olmayanlar msj atarlarsa eklerim suan elimdeki bilgiler isiginda anca bu kadar benim adim hidir elimden gelen budur listeyi gormek istediginizde 1.sayfada ilk msjin altinda guncel halini bulabilirsiniz
bu android telefon adet takvimleri varya oraya işleyerek kontrol ediyorum 4 mart gösteriyor. ben 5 mart yazmısım pardon) doğru hesaplama nasıl bilmiyorum ama takip edeceğim 7 martta olabilirO zaman 22 subat yumurtlamissin batinda 14 gun sonra gelecegini varsayarsak 7 mart :))
evet bende merak ediyorumYa ben bi de seyi merak ediyorum. Diyelim ki yumurta çatladı. Ortada sperm de var. Hemen mi olur döllenme yoksa 24 saat sonra da olabilir mi?
O zaman 22 subat yumurtlamissin batinda 14 gun sonra gelecegini varsayarsak 7 mart :))
Batdasim benim hos geldinben de varım ben dee :)
bat tahmini 1 mart gibi ama değil gibi de
belli olmuyor ki
beklemedeyim :)
Amim canim inşallah gorecegin ilk cift cizgi gebelik testinde olur artik
Canim herkesin adet dongusu farkli ayni sekilde yumurtlama gunude farkli bu ay 10. Gun yumurtladin diye onumuzdeki ayda 10. Gun yumurtlayacaksin diye bir kaide yok o nedenle o programlar yaniltiyor diger arkadaslarda buna destek verecektir. Hesap soyle ovu ile t cizgisini c den koyu gordun 5~6 saat sonra tekrar test yap siliklesmeye basladiysa yumurta catlamis oluyor ve o gunun tarihini saymadan 14 gun say yeni bat cikan tarih oluyorbu android telefon adet takvimleri varya oraya işleyerek kontrol ediyorum 4 mart gösteriyor. ben 5 mart yazmısım pardon) doğru hesaplama nasıl bilmiyorum ama takip edeceğim 7 martta olabilir
Siliklesmis canim testlerin zaten yumurtada 24 saat canli kaliyor defteri kapatmissin :) keske 8 yada 9. Gunude degerlendirseydin yumurtlamadan once iceride sperm beklemesi acisindan iyi olurdu. Fazla samimiyetten zarar gelmez iliskiye istiyorsan devam edebilirsin
Batdasim benim hos geldin
bat larımız aynı ,geçmiş bat ne zamndı senin?Ben azize 27 yaşındayım bat 28 Şubat .
Yumurta catladiginda spermi 24 saat bekliyor oluyor yani sperm bu sure icinde ilk ne zaman karsilasirsa dollenme yolculugu basliyor hazirda sperm varsa hemen oluyor yaniYa ben bi de seyi merak ediyorum. Diyelim ki yumurta çatladı. Ortada sperm de var. Hemen mi olur döllenme yoksa 24 saat sonra da olabilir mi?