Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

9. gün ovulasyon göründü 10 ve 11 günü degerlendırdım bugunde deam edeyım mı sence ?
Siliklesmis canim testlerin zaten yumurtada 24 saat canli kaliyor defteri kapatmissin :) keske 8 yada 9. Gunude degerlendirseydin yumurtlamadan once iceride sperm beklemesi acisindan iyi olurdu. Fazla samimiyetten zarar gelmez iliskiye istiyorsan devam edebilirsin

O zaman 22 subat yumurtlamissin batinda 14 gun sonra gelecegini varsayarsak 7 mart :))
bu android telefon adet takvimleri varya oraya işleyerek kontrol ediyorum 4 mart gösteriyor. ben 5 mart yazmısım pardon) doğru hesaplama nasıl bilmiyorum ama takip edeceğim 7 martta olabilir

Ya ben bi de seyi merak ediyorum. Diyelim ki yumurta çatladı. Ortada sperm de var. Hemen mi olur döllenme yoksa 24 saat sonra da olabilir mi?

O zaman 22 subat yumurtlamissin batinda 14 gun sonra gelecegini varsayarsak 7 mart :))

yarım saat önce tekrar ovulasyon yaptım. artık çizgi hiç görünmüyor. bu ne demek. yumurtlama bitti mi artık. çalışmaya devam etmeli miyim yoksa gerek yok mu?

bu android telefon adet takvimleri varya oraya işleyerek kontrol ediyorum 4 mart gösteriyor. ben 5 mart yazmısım pardon) doğru hesaplama nasıl bilmiyorum ama takip edeceğim 7 martta olabilir
Canim herkesin adet dongusu farkli ayni sekilde yumurtlama gunude farkli bu ay 10. Gun yumurtladin diye onumuzdeki ayda 10. Gun yumurtlayacaksin diye bir kaide yok o nedenle o programlar yaniltiyor diger arkadaslarda buna destek verecektir. Hesap soyle ovu ile t cizgisini c den koyu gordun 5~6 saat sonra tekrar test yap siliklesmeye basladiysa yumurta catlamis oluyor ve o gunun tarihini saymadan 14 gun say yeni bat cikan tarih oluyor

test yapmadan tahmini olarak düşünüp 6 ve 7 yi değerlendirmiştim. o zaman testim daha gelmemişt. bunlar işe yarar mı ki sence ?

Ya ben bi de seyi merak ediyorum. Diyelim ki yumurta çatladı. Ortada sperm de var. Hemen mi olur döllenme yoksa 24 saat sonra da olabilir mi?
Yumurta catladiginda spermi 24 saat bekliyor oluyor yani sperm bu sure icinde ilk ne zaman karsilasirsa dollenme yolculugu basliyor hazirda sperm varsa hemen oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…