- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.141
Sana ozelden yazdim cnm. Burayi mesgul etmeyelim ayri bir konu sonuçtaCanim benim degerlerim bu sekilde:
MTHFR6771 -> Homozigot
Trombofili paneli -> heterozigot
Senin sonuclarinda ne sorun var? Cocugun var mi hic?
benim bat 5 mart ama bende test fobisi varsenin bat ne zamanShinSeGi
Benden sanada bulasti sanirim bu test aserme durumuBen hiç bişey anlamadım bu ovu dan en iyisi 7 gunsabedip beklemek test aseriyorum ya
benim bat 5 mart ama bende test fobisi vargünü gelene kadar yapmicam
Kuzum benim 5 mart çok erken olmaz mı? Test için
Aynen kuzum ama bugün son du 6 gün azmedip bekliycem; )Benden sanada bulasti sanirim bu test aserme durumu
Kuzum benim 5 mart çok erken olmaz mı? Test için
keşke 5 olsa 6 mart denicem çıkmıcak biliyorum ama deniyim mi sen ne zaman yapcan
Benim de 5 mart ama yarin kan testi yaptiracagim
Hadi hayırlısı bakalım kuzum bebiş seninledir inşallahhayırlı haberlerini bekliyoruz
kan mantıklı varsa kanda çıkar artıkBenim de 5 mart ama yarin kan testi yaptiracagim
Seni takip edicem senin sonuca göre bende yapticamBenim de 5 mart ama yarin kan testi yaptiracagim
ahhh battaşım ben testte o kadar negatif gördümki artık test yapasim gelmiyoBilmiyorumnegatifi görcem diye korkuyorum tutabilirsem kendimi çarşamba yaparım en erken
Kan testi yaptırsan çıkar ama daha çok küçük olduğu için doktor moralini bozar. Hiç doktora gitmem test sonucuna kendi kendime sevinir adetimin geçmesini beklerim diyosan yaptır gitsinCok tesekkur ederim ins. Hayirlisi olur... peki ne zaman kan testi ya da idrar yapmaliyim?
Amin canım mutluluğu bulmusun gerisi teferruat .Slm canım bende kayseriliyim ama almanyada yaşıyorum. 16 senedir burdayım ve 3 vardiye bir matbaa da çalışıyorum. 18 aydir 3. Çocuğu istiyoruz. Kızım 14 oğlum 13 yaşında. Bu benim ikinci evliliğim ve severek evlendim. Birbirimizi çok seviyoruz. 2 yıllık evliyim. Eski hamileliklerim çok ani ve acılarla geçti hiç bir şey hatırlamıyorum. Akraba evliligiydi ve mutsuz bir evlilikten sonra şimdi severek , isteyerek ve mutlu olarak bir bebek istiyoruz eşimle. Allah isteyen herkese nasip etsin.
ahhh battaşım ben testte o kadar negatif gördümki artık test yapasim gelmiyohatta ben bi ara çamaşır suyu ile gebelik testi yapmayi bile denemiştim burdan okuyup
Gitsemmi simdi napsam ??? Dayanamiyoooommmmben geçen ay adete 5 gün kala yaptirdim 0.1 çıktı doktor olsa kesin cikardi yok dedi... yani adete 5 gün kala kanda belli oluyor eger geç döllenme filan değilse
kurtadjdan sonra ilk doktor randevum oyuzden canimNeden kotu birsey desin canim ya iyi dusun iyi olsun negatif seylerden uzak duralim hep pozitif heep pozitifff
Olabilirsin büyük ihtimalle hemdeKizlar nolur yardm adetime 3 gun var hic czgi ckmayan testimde boyle cizgi ckti hamile olabilirmiyim acaba