Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kan testi yaptırsan çıkar ama daha çok küçük olduğu için doktor moralini bozar. Hiç doktora gitmem test sonucuna kendi kendime sevinir adetimin geçmesini beklerim diyosan yaptır gitsin
Cok sagol canim..peki progesteron baktirsam nasil olur? Anlasilir mi ? Belim ve kasim agrim var. Gogus uclarim karincalaniyor.. Bu arada son testim durunca daha da koyulasti.. Belki yarin tekrar ovulasyon testi alip kendim takip ederim.Hicc doktora gidesim yok.. Radyasyona maruz kalirsam olacagi varsa da olmayacak gibi geliyor..

Bu arada bende 28 yasindayim. Antalya kas da ogretmenim.oglum var 33 aylik.. 2014 ekimde bi dis gebelik yasadim..10 aydir deniyoruz .yumurtaliklarim pco lu gozukuyor ama doktor bunu. Bi anlami yok pco denme dedi. Glukofen kullandim bu ay duzenli.. Bakalim kismet diyorum. .yumurtlamaya gore bat 10 mart.. Sat 7 subat..

Canim pco lu olanlarda lh testi yanıltıcı olabiliyormuş bi yerde okumuştum inşallah bu ay ki pco vakası değildir. İnşallah hamilesindir

S sevyeter Rba8992 kızlar sizin batlar gelmemiştir inşallah

İşte sanırım bu yüzden ovulasyon testi ile erken gebelik tespiti tam sonuç vermiyor. Üzgünüm.
Hayırlısı artık kısmet bu işler nasipte yoksa yapacak birsey yok zaten kısmetse hiç bir testte cikmasada oluyor benim ablamin 8 haftalık olana kadar kanda idrarda çıkmadı direk ultrason da gördüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…