- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.951
- 38
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.161
canim sen ovulasyon testlerinden yapttin mu bu ay yoksa akisina mi biraktinCnm kötü düşünme inş herşey çok güzel olucak
Cok sagol canim..peki progesteron baktirsam nasil olur? Anlasilir mi ? Belim ve kasim agrim var. Gogus uclarim karincalaniyor.. Bu arada son testim durunca daha da koyulasti.. Belki yarin tekrar ovulasyon testi alip kendim takip ederim.Hicc doktora gidesim yok.. Radyasyona maruz kalirsam olacagi varsa da olmayacak gibi geliyor..Kan testi yaptırsan çıkar ama daha çok küçük olduğu için doktor moralini bozar. Hiç doktora gitmem test sonucuna kendi kendime sevinir adetimin geçmesini beklerim diyosan yaptır gitsin
evet cnm doğru söylüyorsun ama erken gebelik testinde belki çıkar ama moralini bozma ihtimalin varsa yapmaBattaşım kan testinde çıkarda diğerinde daha çıkmaz sanırsam Benim 2 kaybımda da adet günü bile negatifti 2 gün sonra silik çıkmıştı
canim sen ovulasyon testlerinden yapttin mu bu ay yoksa akisina mi biraktin
Canim umut hırsızı olmak istemiyorum ama bence var gibi. Kan ver ya da erken gebelik testi yap canım inşallah tutmuşturkızlar benim bat 1 mart ama ovu testinde hamilelik cıkıyormus yorumlarmısınız şimdi yaptım
Canim pco lu olanlarda lh testi yanıltıcı olabiliyormuş bi yerde okumuştum inşallah bu ay ki pco vakası değildir. İnşallah hamilesindirCok sagol canim..peki progesteron baktirsam nasil olur? Anlasilir mi ? Belim ve kasim agrim var. Gogus uclarim karincalaniyor.. Bu arada son testim durunca daha da koyulasti.. Belki yarin tekrar ovulasyon testi alip kendim takip ederim.Hicc doktora gidesim yok.. Radyasyona maruz kalirsam olacagi varsa da olmayacak gibi geliyor..
Bu arada bende 28 yasindayim. Antalya kas da ogretmenim.oglum var 33 aylik.. 2014 ekimde bi dis gebelik yasadim..10 aydir deniyoruz .yumurtaliklarim pco lu gozukuyor ama doktor bunu. Bi anlami yok pco denme dedi. Glukofen kullandim bu ay duzenli.. Bakalim kismet diyorum. .yumurtlamaya gore bat 10 mart.. Sat 7 subat..
S sevyeterKızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart - S sevyeter ------------------ 28 Şubat
AdAraS ------------------- 5 Mart - @Olderseolur4406 ------ HAMİLE
- @aceresin ------------------- 4 Mart
- @xruyax ------------------ 24 Mart
- @yunus_ciklet ---------------- 25 Mart
- @loylom ------------------ 7 Mart
- @sevdelim ------------------- 6 Mart
- @sunflower ------------------ 1 Mart
- @kardelen384 -------------- 5 Mart
Rba8992 ---------------- 27 Şubat - @Ysmen29 ---------------- 9 Mart
- @calamityjane ------------- 23 Mart
ShinSeGi ----------- 5 Mart missagor ---------------- 18 Mart - @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
-Lidya- ------------------- 9 Mart - G gul_unl ----------------- 6 Mart
- @smay --------------------- 5 Mart
TEKPRENSES ------------ 27 Şubat - @yarensu_ ---------------- 1Mart
Sleepyyy ----------------- 18 Mart - @Mehmetinbusesi ------------ 2 Mart
- @Sanis69 ----------------- 4 Mart
- B Burcu2007aksoy ----------- 6 Mart
- @damlacikolata ---------------2 Mart
- @htcmhmt3238 ------------ 15 Mart
- @Pembepanterr -------------2 Mart
- @Sleepow ------------------ 15 Mart
- C candy1907 --------------- 20 Mart
- @gulenyuzumsunsen --------- 5 Mart
- @ada_aras ---------------- 1 Nisan
- @oh_ne_ala -------------- 15 Mart
- @selin_78 --------------- 1 Mart
Oo o zaman ben artık hiç heyecan yapmiyim pko var bende belkide daha önceki aylarda da baksam lh pozitif çıkardıCanim pco lu olanlarda lh testi yanıltıcı olabiliyormuş bi yerde okumuştum inşallah bu ay ki pco vakası değildir. İnşallah hamilesindir
İşte sanırım bu yüzden ovulasyon testi ile erken gebelik tespiti tam sonuç vermiyor. Üzgünüm.Oo o zaman ben artık hiç heyecan yapmiyim pko var bende belkide daha önceki aylarda da baksam lh pozitif çıkardı
Ayy aynn bi ara bnde evde camasir suyu kalmamsti bi araahhh battaşım ben testte o kadar negatif gördümki artık test yapasim gelmiyohatta ben bi ara çamaşır suyu ile gebelik testi yapmayi bile denemiştim burdan okuyup
Hayırlısı artık kısmet bu işler nasipte yoksa yapacak birsey yok zaten kısmetse hiç bir testte cikmasada oluyor benim ablamin 8 haftalık olana kadar kanda idrarda çıkmadı direk ultrason da gördülerİşte sanırım bu yüzden ovulasyon testi ile erken gebelik tespiti tam sonuç vermiyor. Üzgünüm.
anladim cnm hayirlisi ben normalde yumurtalamyi hissediyorum ama o malum olaydan sonra degisir mi bilemedimAkışına bıraktım cnm öyle stres oluyorum ve kafaya çok takıyorum
Zaten böyle hamile kalmıştım
Cnm benim de adetime 2cgun varken ovualsyon testinde boyle cikmisti snein ki daha cok net ezcanedeb hemen aldirsana esine erken gebelik testiEki Görüntüle 1785148 boyle çıktı
banada çok net geldi hatta yumurtlama mı var çok bacak bel kasık agrıyo sen hamilemiydin pekiCnm benim de adetime 2cgun varken ovualsyon testinde boyle cikmisti snein ki daha cok net ezcanedeb hemen aldirsana esine erken gebelik testi
biseyler var gibi bencede kan testi yaptirabilirsin istersen yarinEki Görüntüle 1785148 boyle çıktı
ooo bu da koyu :) hamisler geliyo süperAsıl buna bakın :) daha 7 gün var amaaaaa