- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 45
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.101
Kizlar nolur yardm adetime 3 gun var hic czgi ckmayan testimde boyle cizgi ckti hamile olabilirmiyim acaba
Kizzz lh testi o hcg degil :)))Tebrikler cnmmm
Amin canim yas seni korkutmasin burada o yaslarda olup daha hic bebisi olmayanlar var adetlerin duzenliyse hic sikinti etme Rabbim verir tez zamanda inşallahSabirsiz61 bu arada kendimi tanitmadim 36 yasinda 2 cocuk annesiyim 2. Evliligimi yaptim esimin cocugu olmadigi icin ilk aydan denemelere basladik malum yas faktoru beni urkutuyor anneligin ne demek oldugunu tatmis biriyim Rabbim isteyen herkesin kucagini doldurur insallah.. belirtilerim var mi bel agrisi ve alt karina sancilar ara ara giriyor ama bel agrim regl doneminde de oluyor dun 2 aktarmali ucus yasadigimdan mi bilinmez surekli yer ayagimin altindan kaydi durdu onun disinda bisicik yoook
Amin canim insallah..Adetlerim saatini bile şaşmaz o derece duzenlidir.. Hadi bakalim Allah carsimiza bol bol bebis gondersin biz de sevindirik olalim ☺Amin canim yas seni korkutmasin burada o yaslarda olup daha hic bebisi olmayanlar var adetlerin duzenliyse hic sikinti etme Rabbim verir tez zamanda inşallah
Ay inşallah hamilesindir inşallah ovulsyon testi bir göstergesidir bizler içinOvulasyon testim böyle
Evet lh fakat sifir cizgiydi hep hala tuvaletimi tutuyorum az sonra gebelik testi yapcam :)Kizzz lh testi o hcg degil :)))
İnşallah hamissindir canim ama acikcasi lh ye gebelik testinde guvenenlerden degilim yaniltici olabiliyor kac gunun kalmisti erken yapmiosun dimi testi sonra cikmazsa uzulmeEvet lh fakat sifir cizgiydi hep hala tuvaletimi tutuyorum az sonra gebelik testi yapcam :)
Evet canm bnde hic guvenmiyorum ama bi isik oldu :) 3 gun var adetime bir dusuk yasamistim onun ustune deniyoruz cikmazsa uzulmem yani ama boyle gormek cok heycanlandirdi cunku gunlerdir en ufak cizgi cikmiyodu ovu testinde :)İnşallah hamissindir canim ama acikcasi lh ye gebekik testinde guvenenlerden degilim yaniltici olabiliyor kac gunun kalmisti erken yapmiosun dimi testi sonra cikmazsa uzulme
Bak iste bu epey koyu kafamda soru isaretleri olustu :)) ama daha cok erken yavrum ya 6~7 gun var inşallah iyi haberdir bu testKizlar benimde gelmesini istemediğim bat 6 mart az önce ovu testi yaptim c ve t aynı koyulukta çıktı bakabilirsiniz
Oooo yap yap varsa cikmasi lazi artik hadi senu bekliyoruz o zaman :)Evet canm bnde hic guvenmiyorum ama bi isik oldu :) 3 gun var adetime bir dusuk yasamistim onun ustune deniyoruz cikmazsa uzulmem yani ama boyle gormek cok heycanlandirdi cunku gunlerdir en ufak cizgi cikmiyodu ovu testinde :)
ben hergun yapiyorum yumurtlamadan bu yana hep koyu cikiyordu ama son iki gundur benimde ayni durum.. insallah bebisimiz gelir ardi ardina benimde 7 mart :)Kizlar benimde gelmesini istemediğim bat 6 mart az önce ovu testi yaptim c ve t aynı koyulukta çıktı bakabilirsiniz
İnş canım dualarinizi kabul olur inş Rabbim duyuyor dualarimiziben hergun yapiyorum yumurtlamadan bu yana hep koyu cikiyordu ama son iki gundur benimde ayni durum.. insallah bebisimiz gelir ardi ardina benimde 7 mart :)