- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.121
Toprakta hareketlilik baslayinca gebislerin sayisida fazlalaşırmış derdi annem inşallah hepimizin karnı top top olur :))bi sürü kişinin ovu testi adete yakin pozitif çıkıyor bi anda bi sürü hamilemiz olmasinayyy hadi insallah ben o kadar çok negatif gördüm ki ne kan ne ovu ne erken gebelik testi yapasim var adete kadar beklicem insallah gelmezde testyaparim...
Merhaba hanimlar,
Ben de 6 yillik evliyim. Daha once 2 kez kaybettik. Pihtilasma sorunu varmis. Simdi tekrar deniyoruz. 2 ay denedik ama negatif. Bu ay ilk defa ovulasyon testlerini deniycem. Insallah hayirlisi olur.
Hepinizden hayirlisiyla guzel haberler duymayi bekliyorumistenmeyen bat 15 mart
O segirme bende de oluyor arasira canim. Hamilelikle yada yumurtlamayla alakasi yokmus. Bagirsaklarla ilgili onemsiz bir durummusKızlar benim göbeğimin hemen altında ve sağ kasıkta seğirme devam ediyor . Günde 2 - 3 defa oluyor ve 20 saniye falan sürüyor. Diğer belirtileri zaten her ay yaşıyorum ama bu seğirme yeni eklendi. Duyan , yaşayan yada bir fikri olan varmı
Yarin sabah haber vericem insallah olumlu sonuc alirim dua edin kizlar gerci hic hamile gbi hissetmiyorm ilkinde hissetmistm ama bakalim nasip oldu mu :) umarim hepimiz hamis oluruzOooo yap yap varsa cikmasi lazi artik hadi senu bekliyoruz o zaman :)
kızlar benim bat 1 mart ama ovu testinde hamilelik cıkıyormus yorumlarmısınız şimdi yaptım
koyu gibi cnm ama idrari da fazla damlatmissin yatay cizgi olusmus o yuzden ama yine de var gibi bisilerkızlar benim bat 1 mart ama ovu testinde hamilelik cıkıyormus yorumlarmısınız şimdi yaptım
kimsecikler bişey yazmıycak mı
Merhaba cnm, pihtilasman hangi faktorlerden? Bende de ayni sorun var da.
evet cnm ilk idrarla yap ama çıkmazsa sakın moralini bozma bazı kişilerin adet gecikmesinden sonra idrarda çıkıyorGerçekten bişeyler varmi sence olabilir mi benim bat 1 mart yarın sabah ilk idrarlamı yapayım testi
benim bat da 6 yarın test yapcam çok merak ediyorum bakalım ne olacakevet cnm ilk idrarla yap ama çıkmazsa sakın moralini bozma bazı kişilerin adet gecikmesinden sonra idrarda çıkıyor
benim bat da 6 yarın test yapcam çok merak ediyorum bakalım ne olacak