Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kan testi yaptırsan çıkar ama daha çok küçük olduğu için doktor moralini bozar. Hiç doktora gitmem test sonucuna kendi kendime sevinir adetimin geçmesini beklerim diyosan yaptır gitsin
Cok sagol canim..peki progesteron baktirsam nasil olur? Anlasilir mi ? Belim ve kasim agrim var. Gogus uclarim karincalaniyor.. Bu arada son testim durunca daha da koyulasti.. Belki yarin tekrar ovulasyon testi alip kendim takip ederim.Hicc doktora gidesim yok.. Radyasyona maruz kalirsam olacagi varsa da olmayacak gibi geliyor..

Bu arada bende 28 yasindayim. Antalya kas da ogretmenim.oglum var 33 aylik.. 2014 ekimde bi dis gebelik yasadim..10 aydir deniyoruz .yumurtaliklarim pco lu gozukuyor ama doktor bunu. Bi anlami yok pco denme dedi. Glukofen kullandim bu ay duzenli.. Bakalim kismet diyorum. .yumurtlamaya gore bat 10 mart.. Sat 7 subat..

Cok sagol canim..peki progesteron baktirsam nasil olur? Anlasilir mi ? Belim ve kasim agrim var. Gogus uclarim karincalaniyor.. Bu arada son testim durunca daha da koyulasti.. Belki yarin tekrar ovulasyon testi alip kendim takip ederim.Hicc doktora gidesim yok.. Radyasyona maruz kalirsam olacagi varsa da olmayacak gibi geliyor..

Bu arada bende 28 yasindayim. Antalya kas da ogretmenim.oglum var 33 aylik.. 2014 ekimde bi dis gebelik yasadim..10 aydir deniyoruz .yumurtaliklarim pco lu gozukuyor ama doktor bunu. Bi anlami yok pco denme dedi. Glukofen kullandim bu ay duzenli.. Bakalim kismet diyorum. .yumurtlamaya gore bat 10 mart.. Sat 7 subat..
Canim pco lu olanlarda lh testi yanıltıcı olabiliyormuş bi yerde okumuştum inşallah bu ay ki pco vakası değildir. İnşallah hamilesindir

Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim :emir_bebek::KK200:

Beklenmeyen Bat Listemiz:
  1. Sabirsiz61 Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart
  2. S sevyeter ------------------ 28 Şubat
  3. AdAraS AdAraS ------------------- 5 Mart
  4. @Olderseolur4406 ------ HAMİLE :nazar:
  5. @aceresin ------------------- 4 Mart
  6. @xruyax ------------------ 24 Mart
  7. @yunus_ciklet ---------------- 25 Mart
  8. @loylom ------------------ 7 Mart
  9. @sevdelim ------------------- 6 Mart
  10. @sunflower ------------------ 1 Mart
  11. @kardelen384 -------------- 5 Mart
  12. Rba8992 Rba8992 ---------------- 27 Şubat
  13. @Ysmen29 ---------------- 9 Mart
  14. @calamityjane ------------- 23 Mart
  15. ShinSeGi ShinSeGi ----------- 5 Mart
  16. missagor missagor ---------------- 18 Mart
  17. @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
  18. -Lidya- -Lidya- ------------------- 9 Mart
  19. G gul_unl ----------------- 6 Mart
  20. @smay --------------------- 5 Mart
  21. TEKPRENSES TEKPRENSES ------------ 27 Şubat
  22. @yarensu_ ---------------- 1Mart
  23. Sleepyyy Sleepyyy ----------------- 18 Mart
  24. @Mehmetinbusesi ------------ 2 Mart
  25. @Sanis69 ----------------- 4 Mart
  26. B Burcu2007aksoy ----------- 6 Mart
  27. @damlacikolata ---------------2 Mart
  28. @htcmhmt3238 ------------ 15 Mart
  29. @Pembepanterr -------------2 Mart
  30. @Sleepow ------------------ 15 Mart
  31. C candy1907 --------------- 20 Mart
  32. @gulenyuzumsunsen --------- 5 Mart
  33. @ada_aras ---------------- 1 Nisan
  34. @oh_ne_ala -------------- 15 Mart
  35. @selin_78 --------------- 1 Mart
S sevyeter Rba8992 Rba8992 kızlar sizin batlar gelmemiştir inşallah

İşte sanırım bu yüzden ovulasyon testi ile erken gebelik tespiti tam sonuç vermiyor. Üzgünüm.
Hayırlısı artık kısmet bu işler nasipte yoksa yapacak birsey yok zaten kısmetse hiç bir testte cikmasada oluyor benim ablamin 8 haftalık olana kadar kanda idrarda çıkmadı direk ultrason da gördüler

WP_20160228_001.jpg boyle çıktı

X