Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

bi sürü kişinin ovu testi adete yakin pozitif çıkıyor bi anda bi sürü hamilemiz olmasin :KK66: ayyy hadi insallah :KK66: ben o kadar çok negatif gördüm ki ne kan ne ovu ne erken gebelik testi yapasim var adete kadar beklicem insallah gelmezde testyaparim...
Toprakta hareketlilik baslayinca gebislerin sayisida fazlalaşırmış derdi annem inşallah hepimizin karnı top top olur :))

Merhaba hanimlar,
Ben de 6 yillik evliyim. Daha once 2 kez kaybettik. Pihtilasma sorunu varmis. Simdi tekrar deniyoruz. 2 ay denedik ama negatif. Bu ay ilk defa ovulasyon testlerini deniycem. Insallah hayirlisi olur.
Hepinizden hayirlisiyla guzel haberler duymayi bekliyorum :KK66: istenmeyen bat 15 mart

Merhaba cnm, pihtilasman hangi faktorlerden? Bende de ayni sorun var da.

Kızlar benim göbeğimin hemen altında ve sağ kasıkta seğirme devam ediyor . Günde 2 - 3 defa oluyor ve 20 saniye falan sürüyor. Diğer belirtileri zaten her ay yaşıyorum ama bu seğirme yeni eklendi. Duyan , yaşayan yada bir fikri olan varmı
O segirme bende de oluyor arasira canim. Hamilelikle yada yumurtlamayla alakasi yokmus. Bagirsaklarla ilgili onemsiz bir durummus
Insan herseyde bisey ariyo boyle donemlerde Hoppa

kızlar benim bat 1 mart ama ovu testinde hamilelik cıkıyormus yorumlarmısınız şimdi yaptım

Eklentiler

• IMG_20160228_195752.jpg
    IMG_20160228_195752.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 114
X