- 19 Şubat 2016
- 200
- 357
- 39
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.181
bu kadar çok kişinin nasil lh ı adete yakin pozitif çıkıyor inan anlamadim bana bu garip geldi cnm bu kadar kişi ayni ayda hamile kalabilir mi ki? acaba pco lu olup lh seviyesi degisken olanlar mi var ondan mi pozitif? sende öyle bi durum var mi cnm?Pek umudumyok Cnm bu ay da üzülmek istemiyorum
Pco nun nedemek olduğunu bilmiyorum cnmbu kadar çok kişinin nasil lh ı adete yakin pozitif çıkıyor inan anlamadim bana bu garip geldi cnm bu kadar kişi ayni ayda hamile kalabilir mi ki? acaba pco lu olup lh seviyesi degisken olanlar mi var ondan mi pozitif? sende öyle bi durum var mi cnm?
yarin yaparim belki cnm ama ben biliyorum lh testi bile negatif çıkar benimBu da benim ki hatta 20 sinde yaptigim kahvalti cay kahve faslinin hemen arkasindan sivi tuketimine dikkat etmeden yaptigim bi testi 15inden bu yana ikinci cizginin belirginligi beni umutlandirmiyor desem yalan olur :/ShinSeGi anladigim kadariyla sen daha uzmansin bekliyoruz senden dEki Görüntüle 1785159 e bir lh testi :)
polikistik over diye bi durum cnm adet düzensizliği hormon düzensizliği filan oluyor diyim kısaca cnmPco nun nedemek olduğunu bilmiyorum cnm
o zaman seninkinde umut varEvet şimdi okudum açılımı yok Cnm bende öyledir durum :)
valla seninde lh yükselmişBu da benim ki hatta 20 sinde yaptigim kahvalti cay kahve faslinin hemen arkasindan sivi tuketimine dikkat etmeden yaptigim bi testi 15inden bu yana ikinci cizginin belirginligi beni umutlandirmiyor desem yalan olur :/ShinSeGi anladigim kadariyla sen daha uzmansin bekliyoruz senden dEki Görüntüle 1785159 e bir lh testi :)
peki adet günü gelmeden mi böyle olur hani günü geçince olsa tamm da benim çok midem bulanıyo ki adette olur bel bacak falan agrıyo ateş yumurtlama dan beri hiç düşmedi bakalım kısmetpolikistik over diye bi durum cnm adet düzensizliği hormon düzensizliği filan oluyor diyim kısaca cnm
ateş düşmediyse umut var demektir cnmpeki adet günü gelmeden mi böyle olur hani günü geçince olsa tamm da benim çok midem bulanıyo ki adette olur bel bacak falan agrıyo ateş yumurtlama dan beri hiç düşmedi bakalım kısmet
Evet cnm hamileymisim ben oylesine yapmistim regl once 2 gun vardi sonra gebelik testi yaptimbanada çok net geldi hatta yumurtlama mı var çok bacak bel kasık agrıyo sen hamilemiydin peki
inş.ya hem ağrım geçmedi hem ateşim hem mide bulantısı 2 gündür var inş.psikolojik değildir sabah gebelik testi yapcam bakalım Allahım isteyen dileyen herkese versin inş.aminnnnateş düşmediyse umut var demektir cnm
Kaç gün var adetin cnminş.ya hem ağrım geçmedi hem ateşim hem mide bulantısı 2 gündür var inş.psikolojik değildir sabah gebelik testi yapcam bakalım Allahım isteyen dileyen herkese versin inş.aminnnn
bende öğrenilmiş çaresizlik durumu oldu valla... ilaclar kullanip bir ayda 3 yumurta catlatip hepsini değerlendirmiş bi insanim hemde 4 ay üstelik böyle oldu bizde her hangi bi problemde yok yine de olmuyo bebek22 aydir hem de olmuyo
Bu ay herkes hamile sanki maşallahAsıl buna bakın :) daha 7 gün var amaaaaa