Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Korkma , rahat ol ve pozitif düşün. Kötü şeyler getirip germe vücudunu Emanetiniz Rabbime ... farzet ki hamile olduğunu bilmiyorsun , kafanı başka şeylerle meşgul et ve ağrı olsa bile kendini rahatlatmaya çalış. En kısa sürede de doktora gitmeyi ihmal etme

Tatlim kendini sikintiya sokma birde yaptigin testi markasi neydi?

Totem in hası geliyor kızlar dinleyin .
İnternetten 2 çift yazlık rahat ayakkabı aldım biri biraz büyük geldi iade etmiyorum çünkü yazın Hamilelikten şişmiş ayaklarima çok yakisacaklar.
Insallah tatlim Rabbim gonulden gecenleri sen biliyorsun ( dualarimiza yakarislarimiza sessiz kalip bize sirt donmee

Canım yüksek ates demiştin kaç acaba atesin

Vok adisiniz kizlar insan yazamasamda 300. Sayfada adimi gecirirdi iyiki isim vardi giremedim
Gorumcem gelio nisanlisiyla son dk haber verdi mutfaktayim haril haril ayyyy yalniz gelse hic uğraşmam son dk haber verilince ne bulursa onu yerdi ama nisanlisi ilk kez geliyo

şu saatden sonra habersiz misafir gelirmi yaa ben olsam çok sinirlenirdim kim bilir sen çoktan ayaklarını uzatıp TV nin önüne geçmişindir sonra telefon geliyoo hoop biz geliyoruz diye.. hiç sevmem! yakında inşallah ayy hamileyim biliyosun yorgunum başka zaman gelin diyebilirsin canım :)

Kızlar bende yurt dışında yaşıyorum. Ben internetten alıyorum hep çok ucuz. Yanlış olmasın sanırım 40 ovu test + 5 gebelik testi 7 euro falan . Amazon dan aldım
Canim sen hangi ulkedesin bej avusrurya olduguk icin o testlerin uygun olanlari yasadigim sehre gondermediler bende 30 test gebelik 60 ovulasyon 11 euro 7 euro da posta parasi 18 fln geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…