- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.001
Sen kaç aydır deniyorsun canım?Amin canım İnşaAllah hepimizin gönlüne göre olsun
Teşekkür ederim canm. Önceden tek belirtim düşmeyen ateşim ve ara ara yapışkan şeffaf ve sarı akıntım vardı. Bugün itibari ile adet ağrısı gibi ağrı olmaya başladı ki bu durum beni korkutmuyor desem yalan olur yarın bat günüm çünkü. Sivilcelerim çıktı. Bugün gaz sıkıntım var biraz daha ve bekirgin bir şekilde vücudum şiş. Belirtim oldukça yazağım sizlere. İnşallah bebişim benimle kalır ve sımsıkı tutunur ağrı korkutuyor beni çünkü
Haha en son sayfayi yeniledigimde hala 299 gorunuyordu ayy insallah hadi bakalim300de ilksin tatlım hahah
Tatlim kendini sikintiya sokma birde yaptigin testi markasi neydi?Teşekkür ederim canm. Önceden tek belirtim düşmeyen ateşim ve ara ara yapışkan şeffaf ve sarı akıntım vardı. Bugün itibari ile adet ağrısı gibi ağrı olmaya başladı ki bu durum beni korkutmuyor desem yalan olur yarın bat günüm çünkü. Sivilcelerim çıktı. Bugün gaz sıkıntım var biraz daha ve bekirgin bir şekilde vücudum şiş. Belirtim oldukça yazağım sizlere. İnşallah bebişim benimle kalır ve sımsıkı tutunur ağrı korkutuyor beni çünkü
Yarin sabaha yapabilirsin bisey kalmadi 6 yaErken gebelik testi aldım ne zaman yapayım ? Bat 6 mart
Insallah tatlim Rabbim gonulden gecenleri sen biliyorsunTotem in hası geliyor kızlar dinleyin .
İnternetten 2 çift yazlık rahat ayakkabı aldım biri biraz büyük geldi iade etmiyorum çünkü yazın Hamilelikten şişmiş ayaklarima çok yakisacaklar.
Bence de tatlımYarin sabaha yapabilirsin bisey kalmadi 6 ya
Yarin sabaha yapabilirsin bisey kalmadi 6 ya
Hadi insallah mujdeli haberi yazarda gidersin isineTamam , nasıl olsa bu gece çalışmiyorum. Normal insanlar gibi gece uyuyup sabah kalkicam o zaman yaparım :))))
1seneden fazladır canım bu ay hamile kalamzsam klomene başlanacak
Canım yüksek ates demiştin kaç acaba atesinTeşekkür ederim canm. Önceden tek belirtim düşmeyen ateşim ve ara ara yapışkan şeffaf ve sarı akıntım vardı. Bugün itibari ile adet ağrısı gibi ağrı olmaya başladı ki bu durum beni korkutmuyor desem yalan olur yarın bat günüm çünkü. Sivilcelerim çıktı. Bugün gaz sıkıntım var biraz daha ve bekirgin bir şekilde vücudum şiş. Belirtim oldukça yazağım sizlere. İnşallah bebişim benimle kalır ve sımsıkı tutunur ağrı korkutuyor beni çünkü
Benim batta 6 mart canım İnşaAllah meleklerimiz bizimledirErken gebelik testi aldım ne zaman yapayım ? Bat 6 mart
ay canım benim ya ağzından bal damlıyor inş. İnşOlurrrrr sira sende zaten bu ay degilse bile bir dahaki ayda sensin hamis ahada yazdim buraya
1.5 euro mu hepsiOrda 5 li paket ovu 2.5 ve gebelik testi iki tane var icinde 1.5
şu saatden sonra habersiz misafir gelirmi yaa ben olsam çok sinirlenirdim kim bilir sen çoktan ayaklarını uzatıp TV nin önüne geçmişindir sonra telefon geliyoo hoop biz geliyoruz diye.. hiç sevmem! yakında inşallah ayy hamileyim biliyosun yorgunum başka zaman gelin diyebilirsin canım :)Vok adisiniz kizlar insan yazamasamda 300. Sayfada adimi gecirirdi iyiki isim vardi giremedim
Gorumcem gelio nisanlisiyla son dk haber verdi mutfaktayim haril haril ayyyy yalniz gelse hic uğraşmam son dk haber verilince ne bulursa onu yerdi ama nisanlisi ilk kez geliyo
Canim sen hangi ulkedesin bej avusrurya olduguk icin o testlerin uygun olanlari yasadigim sehre gondermediler bende 30 test gebelik 60 ovulasyon 11 euro 7 euro da posta parasi 18 fln geldiKızlar bende yurt dışında yaşıyorum. Ben internetten alıyorum hep çok ucuz. Yanlış olmasın sanırım 40 ovu test + 5 gebelik testi 7 euro falan . Amazon dan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?