- 7 Ağustos 2015
- 337
- 259
- 33
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.981
kepek gibi degil de böyle ufak ufak tortular varKepege mi benziyor ?eger oyleyse idrarindeki proteinler onlar ve fazlaysa eger doktora gitmen sart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kepek gibi degil de böyle ufak ufak tortular varKepege mi benziyor ?eger oyleyse idrarindeki proteinler onlar ve fazlaysa eger doktora gitmen sart
Canımmm çooook sevindim hayırlı olsun
Ovulasyondan sonra olmuştu birkaç gün, sonra geçti. Hamileliğe yormuştum öyle duymuştum, tuttu. Ama herkeste olur mu bilmem proteinle alakalı aslındakizlar yine ben bi sey sorucam ama idrarda beyaz tortular ne oluyor acaba yasayan var mi daha önce
Tortu olarak olmuştu ovu.dan sonraki günlerde. Bugün yine idrarda baktım yoktuCanım senin idrarda varmı tortu
Benimde dusuktu ogluma 5.5 aylik hamileyken esim siddet uygulayinca tansiyonum yukseldi ve bebisin beslenme damarlarindan birini catlattik geriye kalan aylarda surekli takip ve yatis vermisti doktor hee simdi o herifi hala nasil tutuyorsun yaninda dersen bebis dogmadan bosanma gerceklesti sepetledim :))) bu esimden Allah milyonlarca kere razi olsun insan evladiymisBende enfeksiyon yok canım daha iki gün önce söyledi doktor. Birde benim tansiyonum hep düşüktür
Benimde dusuktu ogluma 5.5 aylik hamileyken esim siddet uygulayinca tansiyonum yukseldi ve bebisin beslenme damarlarindan birini catlattik geriye kalan aylarda surekli takip ve yatis vermisti doktor hee simdi o herifi hala nasil tutuyorsun yaninda dersen bebis dogmadan bosanma gerceklesti sepetledim :))) bu esimden Allah milyonlarca kere razi olsun insan evladiymis
Orda 5 li paket ovu 2.5 ve gebelik testi iki tane var icinde 1.5Evetcnm diydum onu ama benim oldugum yere 1 saat uzakmis guzel uygin esyalarda varmis sanirim bu hafta degilde haftaya ancak gidebilirim
Orda 5 li paket ovu 2.5 ve gebelik testi iki tane var icinde 1.5
Evet dogru amazonda cok uyguna var.ben görmedigimi alamiyorum bide arada bitince hemen gidip almak isime geliyorKızlar bende yurt dışında yaşıyorum. Ben internetten alıyorum hep çok ucuz. Yanlış olmasın sanırım 40 ovu test + 5 gebelik testi 7 euro falan . Amazon dan aldım
Allah çok şükür öyle bir yaratiktan kurtarmış seni Elleri kırılsın pisliğin çok çok mutlu ol hep inşallah... ne çok zalim insan var hayatta yaBenimde dusuktu ogluma 5.5 aylik hamileyken esim siddet uygulayinca tansiyonum yukseldi ve bebisin beslenme damarlarindan birini catlattik geriye kalan aylarda surekli takip ve yatis vermisti doktor hee simdi o herifi hala nasil tutuyorsun yaninda dersen bebis dogmadan bosanma gerceklesti sepetledim :))) bu esimden Allah milyonlarca kere razi olsun insan evladiymis
Cok sukur tatlim aynen oyle Allah dusmanim yok ama olsaydi onun basina bile versin istememAllah çok şükür öyle bir yaratiktan kurtarmış seni Elleri kırılsın pisliğin çok çok mutlu ol hep inşallah... ne çok zalim insan var hayatta ya
Amin tatlim amin cumlemizin yuvasina kotuluk gelmesin insallahElleri kırılsın iyi yapmışsın canım benim. İnşallah daha da mutlu olursunuz Allahım bozmasin
Bugun ben de yasadim o duyguyu goguslerimde dokunulmayacak derece cok aci .. ayak parmaklarima kramp girdi kitlendi.. sag bacagimin uzerinde uyusukluk ve agri belim koptu kopucak zaman zaman islaklik hissi yanlizliktan bunaldim bir tv ye bir kitaba bir buraya dolanip duruyorumBen galiba erken adet olucam. Kasiklarim belim çok fena oldu
Amin canım İnşaAllah hepimizin gönlüne göre olsunKızlar hayırlı cumalar gerçi gün bitiyor ama ben anca yetişebiliyorum.
Var mı bu mübarek günde hamilelik haberi veren?
Hadi bir de totem yapalım.
300. Sayfaya yazan tez vakitte hamile kalır inşallah:)
Teşekkür ederim canm. Önceden tek belirtim düşmeyen ateşim ve ara ara yapışkan şeffaf ve sarı akıntım vardı. Bugün itibari ile adet ağrısı gibi ağrı olmaya başladı ki bu durum beni korkutmuyor desem yalan olur yarın bat günüm çünkü. Sivilcelerim çıktı. Bugün gaz sıkıntım var biraz daha ve bekirgin bir şekilde vücudum şiş. Belirtim oldukça yazağım sizlere. İnşallah bebişim benimle kalır ve sımsıkı tutunur ağrı korkutuyor beni çünküTatlım tekrar tebrik ederim. Bize biraz belirtilerinden bahsedermisin. Akıntı, göğüs, bel , ruh hali , Allah ne verdiyse işte. Mesela bende bazen adet sancısı geliyor onunla beraber bir şey aktigini hissediyorum bol sulu bir akıntı oluyor ondan sonra ağrı da geçiyor