- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- 43
Canim arkadasim benim artik hepimiz turkan ve kartaliceye dua ediyoruz bide is arkadasim yelize rabbimin izniyle sira onlarda artik
Allah razı olsun canım Allah dualarınızı kabul etsin amin amin amin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim arkadasim benim artik hepimiz turkan ve kartaliceye dua ediyoruz bide is arkadasim yelize rabbimin izniyle sira onlarda artik
Aşılama sonucu belli oldu muAllah razı olsun canım Allah dualarınızı kabul etsin amin amin amin :)
Aşılama sonucu belli oldu mu
Ayy insallah meleğin sağlıkla gelmiştir sonucu yaz oldu mu belli oluncaYarın kan testi yaptırcam o zaman anlicam testlerde dün negatif bugün kuruduktan sonra çıkan çizgi vardı o yüzden yarın kan testi yaptırcam
Ayy insallah meleğin sağlıkla gelmiştir sonucu yaz oldu mu belli olunca
Bugun kaçıncı günü igneninEvet umutsuzluk yok haklısın bnm papatyam
Yarın bende kan vereceğimTabi ki canım sen gittin mi tekrar kan vermeye
Yarın bende kan vereceğim
Bugun kaçıncı günü ignenin
Yarın bende kan vereceğim
Çok az var canımSenin akıntı var mı canım böyle sarımsı yapışkan
Çok az var canım
Canim kan verdinmi sonucu yazarmisin cok merak ediyorum ben inaniyorum guzel artcak insallah ama yaz olurmu aklimiz sende kartslice kav ver kuxum sende yaz olurmu rabbim daha vok sevindirsin insallahÇok az var canım
verdim canım 112 çıktı 58 idi bir önceki dua et hamşimCanim kan verdinmi sonucu yazarmisin cok merak ediyorum ben inaniyorum guzel artcak insallah ama yaz olurmu aklimiz sende kartslice kav ver kuxum sende yaz olurmu rabbim daha vok sevindirsin insallah
canım sonucun çıktımıBnde de çok az geldi de anlam veremedim ya inşallah bende hamileyimdir ya çok yoruldum
Ooo superr ya msallah :) Mina_1414 Onur_hira_ela dualariniz icinde tesekkurler kizlar insallah bende hayirli zamanda size o haberi verecegim hayirlisi olsun sagolun :)verdim canım 112 çıktı 58 idi bir önceki dua et hamşim
şimdilik iyi gidiyor bakalım
verdim canım 112 çıktı 58 idi bir önceki dua et hamşim
Ohhh be missss cok sukur rabbimeverdim canım 112 çıktı 58 idi bir önceki dua et hamşim
Arkadasim cok uzuldum ama rabbim en dogru zamanda vercek emin ol uzulme diyemiyorum ama dualarim da hep varsiniz 4 kisi sayiyorum hep kronikuykucu olan bi arkadas ta var turkan sen ve yeliz 4 kisi her an agzimdasiniz cunki ben bile bu evladim dualarla geldi bana gulcinin medindnenin turkanin dualari allah bin kere razi olsun onlardan ole guzel yanimda oldular ki bazen ailenden daha yakin oluyorlarNegatif benim test kızlar kan baktirdim bugün