• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Doktor bile ovulasyona bakıp büyük olasılıkla hamile demişya ben ona takıldım. Biz doğru yoldayiz demek oluyor bu
Canim doktor ilk once ayin 28inde yumurtanin olgunlastigini dusunmus kuzenim diger fotoda hocam ayin 23.de cift cizgi yakalanmis pik yapmis bakin diyince haa o zaman hamile yuksek ihtimal demis bu kadar sure koyu kalip yeniden yukselmesine iki secenegimiz var ya gebis yada 2.yumurtayi yapti oda catlamis digeride demis kafaya takma simdi gelde :))))

Canim doktor ilk once ayin 28inde yumurtanin olgunlastigini dusunmus kuzenim diger fotoda hocam ayin 23.de cift cizgi yakalanmis pik yapmis bakin diyince haa o zaman hamile yuksek ihtimal demis bu kadar sure koyu kalip yeniden yukselmesine iki secenegimiz var ya gebis yada 2.yumurtayi yapti oda catlamis digeride demis kafaya takma simdi gelde :))))

Aynen :-/

IMG-20160303-WA0007.jpg

Bu dün yaptığım. Hepsini çektim yükleyemedim.

Tek tek anlamiyorum tatlim gun gun olsa super olur hos tumude degerlendiremiyorum hala idrardaki protein kacaklarini hamileliklerimde yasadigim icin acaba dedim gonderdim kuzene

Bende Şubat 15 te hsg çektirdigim için biraz heycanlaniyorum. Belki bir umut bir mucize olmuştur diye

Back