- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.961
Olmadı yükleyemedim nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim doktor ilk once ayin 28inde yumurtanin olgunlastigini dusunmus kuzenim diger fotoda hocam ayin 23.de cift cizgi yakalanmis pik yapmis bakin diyince haa o zaman hamile yuksek ihtimal demis bu kadar sure koyu kalip yeniden yukselmesine iki secenegimiz var ya gebis yada 2.yumurtayi yapti oda catlamis digeride demis kafaya takma simdi gelde :))))Doktor bile ovulasyona bakıp büyük olasılıkla hamile demişya ben ona takıldım. Biz doğru yoldayiz demek oluyor bu
Canim doktor ilk once ayin 28inde yumurtanin olgunlastigini dusunmus kuzenim diger fotoda hocam ayin 23.de cift cizgi yakalanmis pik yapmis bakin diyince haa o zaman hamile yuksek ihtimal demis bu kadar sure koyu kalip yeniden yukselmesine iki secenegimiz var ya gebis yada 2.yumurtayi yapti oda catlamis digeride demis kafaya takma simdi gelde :))))
Iste geri arttigi icin doktor gebelik yuksek ihtimal demis + olan testler yumurtlama gunumYumurtama ne zaman burda bi azalmış sonra geri artmış devreler yandı bende
Resimlerin kalitesini kameranda dusur oyle cek canim yuksek kaliteliyi kaldirmiyo site :))Olmadı yükleyemedim nedense
Resimlerin kalitesini kameranda dusur oyle cek canim yuksek kaliteliyi kaldirmiyo site :))
Tamam tatlım 3 ayrı foto bazısı yazisiz olunca karıştı şimdi çözdüm. Git acilden kan ver geçmez bu haftasonu yoksaIste geri arttigi icin doktor gebelik yuksek ihtimal demis + olan testler yumurtlama gunum
Tek tek anlamiyorum tatlim gun gun olsa super olur hos tumude degerlendiremiyorum hala idrardaki protein kacaklarini hamileliklerimde yasadigim icin acaba dedim gonderdim kuzeneEki Görüntüle 1788665
Bu dün yaptığım. Hepsini çektim yükleyemedim.
Yarin vericem hayatim haklisin gecmez 3 gun :))Tamam tatlım 3 ayrı foto bazısı yazisiz olunca karıştı şimdi çözdüm. Git acilden kan ver geçmez bu haftasonu yoksa
Tek tek anlamiyorum tatlim gun gun olsa super olur hos tumude degerlendiremiyorum hala idrardaki protein kacaklarini hamileliklerimde yasadigim icin acaba dedim gonderdim kuzene
Kepege mi benziyor ?eger oyleyse idrarindeki proteinler onlar ve fazlaysa eger doktora gitmen sartkizlar yine ben bi sey sorucam ama idrarda beyaz tortular ne oluyor acaba yasayan var mi daha önce
kizlar yine ben bi sey sorucam ama idrarda beyaz tortular ne oluyor acaba yasayan var mi daha önce
Ayy insalllah bu sefer o mucize olmustur gobusumuzde insalllah insallahhhBende Şubat 15 te hsg çektirdigim için biraz heycanlaniyorum. Belki bir umut bir mucize olmuştur diye
Ben de oluyordu hem enfeksiyon hem kacak yuzunden tedavi goruyordum gebelik zehirlenmesine yol acabilir diye tansiyonun yuksek gidiyorsa bu sikintiHamilelikte oluyormu acaba öyle bir şey. Ben eskilerden hiç bir şey hatırlamıyorum
Canımmm çooook sevindim hayırlı olsunKızlar günaydın, sabah yapmış olduğum betahcg testi . Çok silik çıktı ve 15 dk yakın anca belirginleşti. Değer düşük olduğundan mıdır? Ben ilk kez battan önce yapıyorum da
Ben de oluyordu hem enfeksiyon hem kacak yuzunden tedavi goruyordum gebelik zehirlenmesine yol acabilir diye tansiyonun yuksek gidiyorsa bu sikinti