• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Vok adisiniz kizlar insan yazamasamda 300. Sayfada adimi gecirirdi iyiki isim vardi giremedim :KK1:
Gorumcem gelio nisanlisiyla son dk haber verdi mutfaktayim haril haril ayyyy yalniz gelse hic uğraşmam son dk haber verilince ne bulursa onu yerdi ama nisanlisi ilk kez geliyo :KK49:
Vok adisiniz kizlar insan yazamasamda 300. Sayfada adimi gecirirdi iyiki isim vardi giremedim :KK1:
Gorumcem gelio nisanlisiyla son dk haber verdi mutfaktayim haril haril ayyyy yalniz gelse hic uğraşmam son dk haber verilince ne bulursa onu yerdi ama nisanlisi ilk kez geliyo :KK49:
Canım yaaaa yazarsın sanmıştımmmm pardonnn :110:

Arkadaslar merhaba dün çatlatma iğnesi vuruldum. Yumurtamın en büyüğü 20 mm'ydi. 5 tane sağlıklı yumurta gördü doktor. 6 aydır tedavi görüyorum bu ay umutluyum. Testi de bugün yaptım sizce bu gece birliktelik olmalı mı?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    31,9 KB · Görüntüleme: 58
Tamam oda uygun. Ben Almanyada yaşıyorum
Evet uygun canim ama dandik birsyee benziyo :) bakalim ggelebilirse deniycem simdi baktik yokla ciikmis :) ben bugun aldim 5 tn olanlardan bipa da daaha okumadim sabah mi yaomak lazim yoksa fark etmiyor mu bilniyorum hastaneye geldim komsumun cocugu rahatsizdi 2 saatir bekliyoruz acilde

Arkadaslar merhaba dün çatlatma iğnesi vuruldum. Yumurtamın en büyüğü 20 mm'ydi. 5 tane sağlıklı yumurta gördü doktor. 6 aydır tedavi görüyorum bu ay umutluyum. Testi de bugün yaptım sizce bu gece birliktelik olmalı mı?
Canim dr saatini solemedimi igneden 36. Saatte birliktelik olmaasi gerkiyor

Evet uygun canim ama dandik birsyee benziyo :) bakalim ggelebilirse deniycem simdi baktik yokla ciikmis :) ben bugun aldim 5 tn olanlardan bipa da daaha okumadim sabah mi yaomak lazim yoksa fark etmiyor mu bilniyorum hastaneye geldim komsumun cocugu rahatsizdi 2 saatir bekliyoruz acilde

Dandik te olabilir . İyide çıkabilir biraz şansa kalmış :) ama sen gebelik testi yapacaksan sabah ilk idrarla yap. Bende yarın yapıcam

Amazondan bunu siparis ettim

Bende daha bugün baktım ama bende bunlara fazla güvenemiyorum. Kullananların yorumlarını okudunmu amazon da . Ben bir kaç ürünün okudum kötü şeyler söylüyorlardi öylece bıraktım. Boşver ya takma kafana zaten kismetinde gebelik varsa nasıl olsa olacak. ( kendimi de böyle teselli ediyorum ) yarın çıkacak olan tek çizgi için şimdiden hazırlıyorum kendimi :)

şu saatden sonra habersiz misafir gelirmi yaa ben olsam çok sinirlenirdim kim bilir sen çoktan ayaklarını uzatıp TV nin önüne geçmişindir sonra telefon geliyoo hoop biz geliyoruz diye.. hiç sevmem! yakında inşallah ayy hamileyim biliyosun yorgunum başka zaman gelin diyebilirsin canım :)
Ayyy hic yapamam cingenelik cok titizim bide eccuk daginikligim gorunsun istemem yemeğim ikimize gore vardi:KK22: 7 de girdim mutfaga orman kebabi pilav brokoli corbasi bide salata onlar geldiginde sofra hazirdi :)) ama suan bi taraflarimdan soluyorum :KK53:

Ayyy hic yapamam cingenelik cok titizim bide eccuk daginikligim gorunsun istemem yemeğim ikimize gore vardi:KK22: 7 de girdim mutfaga orman kebabi pilav brokoli corbasi bide salata onlar geldiginde sofra hazirdi :)) ama suan bi taraflarimdan soluyorum :KK53:
Süpersin En Büyük KK seninle gurur duyuyoruz :kk77:

Back