- 10 Şubat 2016
- 430
- 1.134
- 33
- 34
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.021
Vok adisiniz kizlar insan yazamasamda 300. Sayfada adimi gecirirdi iyiki isim vardi giremedim
Gorumcem gelio nisanlisiyla son dk haber verdi mutfaktayim haril haril ayyyy yalniz gelse hic uğraşmam son dk haber verilince ne bulursa onu yerdi ama nisanlisi ilk kez geliyo
Canım yaaaa yazarsın sanmıştımmmm pardonnnVok adisiniz kizlar insan yazamasamda 300. Sayfada adimi gecirirdi iyiki isim vardi giremedim
Gorumcem gelio nisanlisiyla son dk haber verdi mutfaktayim haril haril ayyyy yalniz gelse hic uğraşmam son dk haber verilince ne bulursa onu yerdi ama nisanlisi ilk kez geliyo
Canim sen hangi ulkedesin bej avusrurya olduguk icin o testlerin uygun olanlari yasadigim sehre gondermediler bende 30 test gebelik 60 ovulasyon 11 euro 7 euro da posta parasi 18 fln geldi
Arkadaslar merhaba dün çatlatma iğnesi vuruldum. Yumurtamın en büyüğü 20 mm'ydi. 5 tane sağlıklı yumurta gördü doktor. 6 aydır tedavi görüyorum bu ay umutluyum. Testi de bugün yaptım sizce bu gece birliktelik olmalı mı?
Çok teşekkür ederim canım.Evet canım . Her gün çalışın bir şey olmaz
Evet uygun canim ama dandik birsyee benziyo :) bakalim ggelebilirse deniycem simdi baktik yokla ciikmis :) ben bugun aldim 5 tn olanlardan bipa da daaha okumadim sabah mi yaomak lazim yoksa fark etmiyor mu bilniyorum hastaneye geldim komsumun cocugu rahatsizdi 2 saatir bekliyoruz acildeTamam oda uygun. Ben Almanyada yaşıyorum
Amazondan bunu siparis ettimTamam oda uygun. Ben Almanyada yaşıyorum
Canim dr saatini solemedimi igneden 36. Saatte birliktelik olmaasi gerkiyorArkadaslar merhaba dün çatlatma iğnesi vuruldum. Yumurtamın en büyüğü 20 mm'ydi. 5 tane sağlıklı yumurta gördü doktor. 6 aydır tedavi görüyorum bu ay umutluyum. Testi de bugün yaptım sizce bu gece birliktelik olmalı mı?
kesinlikle bugun ve yarını değerlendır tatlımArkadaslar merhaba dün çatlatma iğnesi vuruldum. Yumurtamın en büyüğü 20 mm'ydi. 5 tane sağlıklı yumurta gördü doktor. 6 aydır tedavi görüyorum bu ay umutluyum. Testi de bugün yaptım sizce bu gece birliktelik olmalı mı?
Evet uygun canim ama dandik birsyee benziyo :) bakalim ggelebilirse deniycem simdi baktik yokla ciikmis :) ben bugun aldim 5 tn olanlardan bipa da daaha okumadim sabah mi yaomak lazim yoksa fark etmiyor mu bilniyorum hastaneye geldim komsumun cocugu rahatsizdi 2 saatir bekliyoruz acilde
deneyerek ancak anlarsın canımAmazondan bunu siparis ettim
Amazondan bunu siparis ettim
Ayyy hic yapamam cingenelik cok titizim bide eccuk daginikligim gorunsun istemem yemeğim ikimize gore vardişu saatden sonra habersiz misafir gelirmi yaa ben olsam çok sinirlenirdim kim bilir sen çoktan ayaklarını uzatıp TV nin önüne geçmişindir sonra telefon geliyoo hoop biz geliyoruz diye.. hiç sevmem! yakında inşallah ayy hamileyim biliyosun yorgunum başka zaman gelin diyebilirsin canım :)
Bat 5 Mart idi ama 3 martta geldi kırmızıSıradaki beklenmeyen bat sahipleri @aceresin S smaybeklenencan @gulenyuzumsunsen aaaaa @sunflower ve @Pembepanterr inkiler geçmiş bile heyoooooo haberdar edin kızlar bizi
SüpersinAyyy hic yapamam cingenelik cok titizim bide eccuk daginikligim gorunsun istemem yemeğim ikimize gore vardi7 de girdim mutfaga orman kebabi pilav brokoli corbasi bide salata onlar geldiginde sofra hazirdi :)) ama suan bi taraflarimdan soluyorum
Ben size kusum bi keree yoklugumdan istifade 300.sayfayi doldurmussunuzSüpersinseninle gurur duyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?