• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben anneveoglusunun test degerini goremiyorum turkan soledi turkan benj etiket yaparmisin o yorumun altina lutfen canim

Çok teşekkürler canım moral oldunuz İnşallah pazartesi değer güzel cikar
Cikicak allahin izniyle medine bile 63 degerle ogrenmistti bak 5.5 aylik oldu bile oglu olcak zaten 7 gunde dollenip rahme dusuyor vec3 gunde kendine yer ariyo uygun yer bulup gomuluyor ve anca tutunduktan sonra beta salgiliyor en az 4 gun olmus o gumuleli icin rahat olsun

Cikicak allahin izniyle medine bile 63 degerle ogrenmistti bak 5.5 aylik oldu bile oglu olcak zaten 7 gunde dollenip rahme dusuyor vec3 gunde kendine yer ariyo uygun yer bulup gomuluyor ve anca tutunduktan sonra beta salgiliyor en az 4 gun olmus o gumuleli icin rahat olsun

Geriye bir ben kaldim aşkim yaa masallah tanidigim herkes hamile kaldi bende yaza insallah :)

Çok teşekkürler canım moral oldunuz İnşallah pazartesi değer güzel cikar
Canım Mina_1414 bahsettiği kişi benim.Değerin gayet güzel bende 61.14 ile öğrendim.Şükür 5 aylık olduk arada çok fark yok seninde 58 miş artar tabiki neden artmasnki mutlulugunun tadını çıkar böyle şeyler düşünme

Canım Mina_1414 bahsettiği kişi benim.Değerin gayet güzel bende 61.14 ile öğrendim.Şükür 5 aylık olduk arada çok fark yok seninde 58 miş artar tabiki neden artmasnki mutlulugunun tadını çıkar böyle şeyler düşünme
Maşallah maşallah size sağolun yazıp moral oldunuz inşallah arkadaşım inşallah sağlıkla kavusun inşallah

Canim arkadasim benim artik hepimiz turkan ve kartaliceye dua ediyoruz bide is arkadasim yelize rabbimin izniyle sira onlarda artik

Back