• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Çok canım sıkılıyor eşimle kavga ettik. Tamam kavga demeyim de ben çok üstüne gittim abarttim galiba napsam ki :( içime dert oldu .

Çok canım sıkılıyor eşimle kavga ettik. Tamam kavga demeyim de ben çok üstüne gittim abarttim galiba napsam ki :KK43: içime dert oldu .
hormonlar yuzundendir cnm ahhh o progesteron yok mu hep o sebep :D ben böyle durumlarda en tatli halimle kedi gibi eşimin sağında solunda dolaniyorum o da anliyo pişman olduğumu hadi gel barışalım diyo ;)

Benim sağ kasığım ve bacağım çok ağrıyor ya :KK43: :KK43: :KK43:
aynısı 2 gündür bende de var aynı yumurtlama ağrısı gibi :( ilk defa böyle bisi oldu ondan gaza gelip test yaptim negatif :( ateş de düşmese erken olduğu için çıkmadı deyip avutcaktim kendimi ama ateş de düştü :( ama sen umudunu kaybetme çünkü bu hamilelik belirtisi de olabiliyormus ;)

hormonlar yuzundendir cnm ahhh o progesteron yok mu hep o sebep :KK70: ben böyle durumlarda en tatli halimle kedi gibi eşimin sağında solunda dolaniyorum o da anliyo pişman olduğumu hadi gel barışalım diyo :KK66:

Aynen bende öyle yapıyorum sonra başlıyor oda kıs kıs gülmeye. Şu an işte daha çalışıyor. Hiç aramadı beni öğlen den beri , oda korkudan aramadı yine bağırıp cagiricam diye. Ayyy ben onu yanimdayken bile özlüyorum, sırf bu yüzden onun çalıştığı yere başvuru yapıcam :KK55::KK45::KK200:

Korkma , rahat ol ve pozitif düşün. Kötü şeyler getirip germe vücudunu :KK20: Emanetiniz Rabbime ... farzet ki hamile olduğunu bilmiyorsun , kafanı başka şeylerle meşgul et ve ağrı olsa bile kendini rahatlatmaya çalış. En kısa sürede de doktora gitmeyi ihmal etme :KK74:
Doğru söylüyorsun canım. İşim kafamı meşgul ediyor zaten yeni çıktım toplantıdan daha yeni okuyorum sizleri :)

Back