Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bende enfeksiyon yok canım daha iki gün önce söyledi doktor. Birde benim tansiyonum hep düşüktür
Benimde dusuktu ogluma 5.5 aylik hamileyken esim siddet uygulayinca tansiyonum yukseldi ve bebisin beslenme damarlarindan birini catlattik geriye kalan aylarda surekli takip ve yatis vermisti doktor hee simdi o herifi hala nasil tutuyorsun yaninda dersen bebis dogmadan bosanma gerceklesti sepetledim :))) bu esimden Allah milyonlarca kere razi olsun insan evladiymis

Elleri kırılsın iyi yapmışsın canım benim. İnşallah daha da mutlu olursunuz Allahım bozmasin

Allah çok şükür öyle bir yaratiktan kurtarmış seni Elleri kırılsın pisliğin çok çok mutlu ol hep inşallah... ne çok zalim insan var hayatta ya

Ben galiba erken adet olucam. Kasiklarim belim çok fena oldu
Bugun ben de yasadim o duyguyu goguslerimde dokunulmayacak derece cok aci .. ayak parmaklarima kramp girdi kitlendi.. sag bacagimin uzerinde uyusukluk ve agri belim koptu kopucak zaman zaman islaklik hissi yanlizliktan bunaldim bir tv ye bir kitaba bir buraya dolanip duruyorum

Teşekkür ederim canm. Önceden tek belirtim düşmeyen ateşim ve ara ara yapışkan şeffaf ve sarı akıntım vardı. Bugün itibari ile adet ağrısı gibi ağrı olmaya başladı ki bu durum beni korkutmuyor desem yalan olur yarın bat günüm çünkü. Sivilcelerim çıktı. Bugün gaz sıkıntım var biraz daha ve bekirgin bir şekilde vücudum şiş. Belirtim oldukça yazağım sizlere. İnşallah bebişim benimle kalır ve sımsıkı tutunur ağrı korkutuyor beni çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…