- 31 Temmuz 2020
- 20.331
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Günaydın canımGünaydın oğlum uyandı bu saatte yıllık izin kullaniyorum . C.tesi günü isyeri pikniği vardı orda biraz cozuttum şimdi toparliyorum
İyi geceler oglusum küçük olunca ve emzirince saat başı kalkıyorum.serseme döndüm. Reformer pilatese basladim bugün radikal bir karar aldım ilk ders güzel geçti kas ağrım var hafif. Kol kaslarım inanılmaz güçsüz.
Canıımm cumadan beri buraya uğramamışım menü sayfasından devam etmişim hepCanım olur inşallah
Salı günü kilon 75 miydi
Temmuzda ben de bol bol gezecem izne ayrılıyorum düğünler var bayram var benim de hedefim en az 5 kg vermek temmuz içinTemmuz ayında hedefim kilomu korumak olacak gençler 70-72 aralığında
Gezmeler tozmalar kitap okumalar dersler doğum günüm vs vs vs
Canıımm cumadan beri buraya uğramamışım menü sayfasından devam etmişim hepinşallah yarın 70.küsür olmuşumdur diye düşünüyorum
Temmuzda ben de bol bol gezecem izne ayrılıyorum düğünler var bayram var benim de hedefim en az 5 kg vermek temmuz içinAğustosta da doğum günüme 4 yıl önce giyinebildiğim elbisemi giyinerek girmek istiyorum
İnşallah canmOlsun canım 2 sayfadan da konuşuruz
Oh oh süper valla
Giyersin bence canımcım
Canım memlekete gelmiştik bugün dönüyoruzSlm kizlar doya doya zayıflıyor muyuz hic sesiniz cikmiyor .
Dunku pilates dersinden sonra her yanim agriyor
Afiyet olsun canım bayramdan önce vurgun yemişsinCanım memlekete gelmiştik bugün dönüyoruzoyy etli ekmekler baklavalar meyveler coştuk valla
Afiyet olsun canım bayramdan önce vurgun yemişsinben de yarin otele gireceğim ultra hersey dahil de ben ben olmam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?