- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.001
eveeet ilk gün bitti bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatilin ilk gününden gayet kontrollü gidiyorum saldırmıyor böyle devam edersem göreceğim artiyi bir kaç güne veririm. Patates cipsi hamurdan tatlıdan fellik fellikkacar oldum. Gözlemlerin başından ayrılmayan ben
Sessiz takipçinim canımhzlsel kuzuuummm
Harika cnm teşekkürlerSessiz takipçinim canım
İyiyiz canım yatıyoruz bol bol uzanıyoruz yemek temizlik eşim de sağ olsun ben arada kalkıyorum şimdilik sıkıntısız ilerliyoruz ama yürüyüş yapamadığım için kilo almak kaçınılmaz oldu artık çok takmıyorum kafaya zaten o eşği aştık salla modundayım inşallah doğumdan sonra yine veririm senin nasıl gidiyor neler yapıyorsun tatile filan gidecek misinHarika cnm teşekkürler
Nasılsınız
İyiyiz canım yatıyoruz bol bol uzanıyoruz yemek temizlik eşim de sağ olsun ben arada kalkıyorum şimdilik sıkıntısız ilerliyoruz ama yürüyüş yapamadığım için kilo almak kaçınılmaz oldu artık çok takmıyorum kafaya zaten o eşği aştık salla modundayım inşallah doğumdan sonra yine veririm senin nasıl gidiyor neler yapıyorsun tatile filan gidecek misin
Takip ettim ne güzel yemekler yemişsin Ay bu sene denize gidememek üzüyor beni evdeyim arabaya biniyorum ama kısa mesafeler hep riske atmamak için denize nereye gideceksinizOh dinleniceksin tabi
Sağolsun eşin de
Memlekete gidip geldik 3 gün canım
Bu ay denize gidicez kısmetse
Sen arabaya biniyor musun
Takip ettim ne güzel yemekler yemişsin Ay bu sene denize gidememek üzüyor beni evdeyim arabaya biniyorum ama kısa mesafeler hep riske atmamak için denize nereye gideceksiniz
Eylül en güzeli canım ne çok sıcak ne soğuk tatile gidene kadar biraz daha verirsin kiloları Ben İstanbuldayım
Hımm hangi şehirdeydin canım
Daha belli değil kuzucum biraz daha mı ısınsa diyoruz ağustos eylül olabilir
Şile var di mi Ağva var Erdek varEylül en güzeli canım ne çok sıcak ne soğuk tatile gidene kadar biraz daha verirsin kiloları Ben İstanbuldayım