- 31 Temmuz 2020
- 20.340
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Merhaba :) gruplara da katılabilirsin bayağı diyet menüsü örneği oluyorSadece yürüyemem çocuklarım var. Bir defa yürüyüş bandı aldım sadece 2 defa kullanabildim
Baskule çıksaydın güzel eksi görmüş olabilirsin.Canım üstüne afiyet mide-bağırsak sisteminden üşütmüştümbugün daha iyiyim ama ve açlık hissim geri geldi ☺ yine 1000 kalori altı yapsam yeter
Çıktım canımBaskule çıksaydın güzel eksi görmüş olabilirsin.
Kronik kabızlık yaşıyorum wc çıktığım gün ben çok mutlu olup baskule cikiyorum
Oh afiyet olsun
Yok bulgurlu kişi başı 2 kaşık bulgur karabugdayli çok güzel oluyor ama hazır bulgur pilavı varmis yeşillikler birlestirdikOh afiyet olsunbuğdaylı mı?
Yok bulgurlu kişi başı 2 kaşık bulgur karabugdayli çok güzel oluyor ama hazır bulgur pilavı varmis yeşillikler birlestirdik
Bu işi biliyorsun tatlımİngiltere diyetine benzettim canımeksi var mııı
Aynn detoks yoksa yemek yapmayı ve yemeyi seven biri için bu beslenme tarzı ütopikBeslenmenize bisey diyemeyeceğim detoks gb durum sanirim ama yürüyüşünuz super.
Haha döviz farkıBu işi biliyorsun tatlımevet İngiltere malum döviz farkından dolayı bizimkiler kesmiyor artık sanırım var eksi ama bende ciddi oranda ödem oluyor galiba gıda intorelansı var bazı yiyecekler özellikle etkiliyor
Aynn detoks yoksa yemek yapmayı ve yemeyi seven biri için bu beslenme tarzı ütopik
HoşgeldinCiddi bir motivasyona ihtiyacım var birturlu baslayamiyorum diyete1.5senelik evliyim evlendikten sonra çok kg aldım dolabımda hiçbir kıyafetim olmuyor üstelik eylül de kaynim evleniyor acil kg vermem lazım aranıza katıldım bakalim inşallah istediğimiz kilolarda oluruz
İstersen yarın menü yazmaya başla ☺ bir inceleyelim beraber :)Sanırım bı 10 kg kadar varher ikisi de olabilir :) eşim de abur cuburu ve yemeği çok sever ,ben de ona eşlik edince aldık kiloları ayrıca hareketsiizm az su içerim vs .her ptesi diyet yapicam diye haftaya başlıyorum ama sonuç hüsran
İstersen yarın menü yazmaya başla ☺ bir inceleyelim beraber :)
İlk iş yediğimizin içt
Evet var .Umarım bu kez pes etmem
Merhaba sen de hoşgeldin canımMerhaba bende 1 yillik evliyim 20 li yaslarimdan itibaren hep 65 kiloda idim en düşük 62 oldum 1.60 boyum
Suan 69.7 yim asiri bir kilo almadim 3 kilo filan ama hamile kalmak istiyorum biraz kilo vereyim öncesinde diyorum.
Dün ve bugün aralıklı oruç yapıyorum
Aksam 18.30 dan sonra hic sey yemiyorum
Acikmiyorum da esimle hafta da bir kac gün 10000 bin adim veya daha fazlasini yapıyoru
Onun disinda yaptığım spor ev isi
Birde sabah kalkinca mesela bir saat sonra kahve içmeyi seviyorum fakat 2si1 arada iciyorum onu da biraktim
Türk kahvesi içemiyorum günün ilerleyen saatlerinde belki canim pek cekmiyor başka nasil kahve tüketebilirim
Zayıflarken en zorladığım nokta yumurta yememek asla yiyemiyorum çocukluktan berihee gun yazicam insallah
Teşekkür ederim hosbuldumMerhaba sen de hoşgeldin canım
Aralıklı oruçla çok güzel verebilirsineşinle yaptığın spor da çok iyi ☺
Türk kahvesi lifli ve mineralli olduğu için daha faydalı canım, aromalı deneyebilirsin? Ya da sabah içtiğin toz nescafe tarzı kahveye kakao ,tarçın, çiya tohumu gibi lifli gıda ekleyebilirsin
Yumurtayla ilgili kokusu mu rahatsız ediyor , haşlanınca çok katı olduğu için zor yemek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?