- 31 Temmuz 2020
- 20.340
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Tansiyon problemi de yoksa o şekilde daha faydalı :)Teşekkür ederim hosbuldum
Kahveyi denicem dediginiz gibi
Yumurtayi kokusundan dolayi yiyemiyorum
Uzun yıllardır boyle pasta da börek de kokarsa yine yiyemiyorum
Normalde pek bu tarz diyetler de sıcak bakmam ama zaman azaldı yumurta kapı ıya dayandı diyette her şey mübahtır dedimHaha döviz farkıay Allah iyiliğini versiin
Olabilir cnm light sütle yapsaydın
Karton kutuda olanlardan en hafifi
Olsun yemek derdi yok menü belli oohben de yaparım bu hafta
İyi yapmışsınNormalde pek bu tarz diyetler de sıcak bakmam ama zaman azaldı yumurta kapı ıya dayandı diyette her şey mübahtır dedim
Ben yarım yağlı süt kullanıyorum onunla yaptım canm ev sütü çok gaz yapıyor...
Yoğurt kefir yapıyorum onlarda sıkıntı yok ama sade süt olunca sıkıntı tatlılarda bile fark ediyorum
Tansiyon olacak gibi oldu o zman domates yedim salatalık yedmİyi yapmışsıntansiyon problemi vs de olmuyorsa
Hımm sende de o yapıyor demekama yapmayanı bulmuşsun, süper devam
Yalnızca bi baklagil yemeği/ton balığı vs eklesen bugün öğün olarak
Protein olsun canım
İyi yapmışsın cnm tuzları dengeledi demekTansiyon olacak gibi oldu o zman domates yedim salatalık yedm
Benim yemek sıkıntım çok da yine de yiyorum sonradan da şişiyorum
Bakalım artık yapacaz bişeylerİyi yapmışsın cnm tuzları dengeledi demek
Bugün de dayan da sonra bak şöyle olabilir, 1 öğün doyana kadar yersin 2 öğün yeşil çay süt karışımı ya da 1 öğün karışım 1 öğün yumurta peynir salata gibi
Ben de bozmadım canm bi pazar pazartesi evde olmayacağım ama yine dikkat ederimbluegreeneyes oyy cnm bu 3 gün de bozmuyorum 500-1.000 kalori arası alacağım
Karbonhidratı arttıracağım ama o değişiklik olcakspor da tam gaz devam aşk kuşum
Harika canımBen de bozmadım canm bi pazar pazartesi evde olmayacağım ama yine dikkat ederim
Canm çok ütopik olmazsa bayramda 67 altına inmel istiyorum ama 58 olunca kendimi mutlu hissediyorum rahat nefes alıyorumHarika canımhedefim 1 Temmuz a 60ları görmek
Senin hedefin ne
Canım olur inşallahCanm çok ütopik olmazsa bayramda 67 altına inmel istiyorum ama 58 olunca kendimi mutlu hissediyorum rahat nefes alıyorumbende boy da yok 1.57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?