• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

geçmiş olsun canım. emre beyle bende mail aracılığıyla görüşmüştüm. kendisine fotoğraflarımı gönderdim. bana bilgisayarda yaptığı çalışmalarla birlikte madde madde burnumdaki sorunları ve yapılması gerekenleri yazmıştı. bu kadar ilgili olmasına çok şaşırmıştım. sonuçtan mutlu olmana çok sevindim. benim de az zamanım kaldı sayılır. eylülde ameliyat olucam. ama hala doktor konusunda kararım netleşmedi. emre bey hangi hastanede yapıyordu ameliyatları?

Bircok kez ismini duydugum ve arastirdigim basarili bir doktor

Basarili bir operasyon anlasilmiyor bencede

önemli olan da bu sanırım. yüze yakışanı yapıldığı takdirde estetik olduğu anlaşılmaz. aksine doğal görünür .:32: güzel olarak tabir ettiğimiz burun şekli herkes de güzel durmuyor.:37:alın ve çene ile orantılı olup olmaması yüz hatlarıyla uyumu ile değerlendirmeli bir doktor.Ve bu konuda Emre bey çok başarılı olduğunu düşünüyorum.:nazar:

önemli olan da bu sanırım. yüze yakışanı yapıldığı takdirde estetik olduğu anlaşılmaz. aksine doğal görünür .:32: güzel olarak tabir ettiğimiz burun şekli herkes de güzel durmuyor.:37:alın ve çene ile orantılı olup olmaması yüz hatlarıyla uyumu ile değerlendirmeli bir doktor.Ve bu konuda Emre bey çok başarılı olduğunu düşünüyorum.:nazar:

Kızlar albüm paylaştım bakar mısınız acaba ? dr orhan sanisyanoğlu diye bir bakar mısınız yardım etseniz :((

Arkadaşlar resimlerinizi kaldırdığınız için mi göremiyorum yoksa yapmam gereken bir şey mi var. Nasıl açabilirim resimlerinizi , kısa süre sonra ameliyat olmayı düşünüyorum ama ben tatmin değilim hala. Çok mu korkuyorum anlamadım ama burnumdan memnun olmak istiyorum arkadaşlar.. Beni en iyi anlayacak insanlar sizsiniz...

Arkadaşlar resimlerinizi kaldırdığınız için mi göremiyorum yoksa yapmam gereken bir şey mi var. Nasıl açabilirim resimlerinizi , kısa süre sonra ameliyat olmayı düşünüyorum ama ben tatmin değilim hala. Çok mu korkuyorum anlamadım ama burnumdan memnun olmak istiyorum arkadaşlar.. Beni en iyi anlayacak insanlar sizsiniz...

Korkmaniz cok normal tabiki anliyoruz:) benim ozel albumum var eklerseniz gorebilirsiniz 25 mesaj yazmis olmaniz gerekiyor gormek icin

resimlerinizi buraya da koyabilir misiniz?

Melikecîmm bizlerde isteriz tabi resimleri buraya koymayı .ancak konu sahibinin de ricası üzerine fotoğrafları konu içerisinde yayınlamıyoruz.aslında buna da gerek kalmıyor cnm.herkese açık albümler mevcut.aynı zaman sa arkadaşlık listendeki herkesin özel albümünü de görmüş oluyorsun.mesaj sayın az kalmış canım.25 mesaj hakkından sonra albümleri görebîlirsin.ben arkadaşlık kisteme sizi ekliyorum.burada bulunan emre beyin tüm hastaları sa size yardımcı olacaktır.tek yapmanız gereken arkadaşlık isteği göndermeniz.unarım yardımcı olabilmişimdir.sevgiler:16:

bu sitede de genelde hep emre ilhanın hastaları var sayenizde baya müşterisi oldu baksanıza rekor sayfada maşallah:) ztn görüşmeye gidince sekreteri bile hangi site diye soruyo,kadınlar kulubu diyince kısaca kk yazıyo kağıda,çözmüşler onlarda olayı ;) kötü bişey değil tabiki negüzel reklamı oluyo baya.kendisinin de haberi yoktur muhtemelen..e başarılı adam hakkını yememek lazım.gerçi muayenehanesindeki hastalarda gördüğümüz burunlar burdakilerden biraz farklı oluyo ama onların tercihi heralde.emre bey kim ne isterse o burnu yapıyo diyo herkes kendisi de dahil.bu onun tanıtım cümlesi olmuş:) demekki gerçekten yapıyo yoksa okdr kişi niye aynı cümleyi kursun dimi tesadüf değil ya:) belli mi olur biz de para biriktirip oluruz belki bigün.hayırlısı.. :)

kendisine de baya güveni var evet.bana da günde okdr müşteri gelse benim de güvenim olurdu.kadınlar kulubü sağolsun:) nekdr müşterisi varsa hepsi burda.o da Emre bey in şansına demekki.. :) ben de ilerde bi butik açarım belki.Allah hepimize nasib etsin böyle müşteriler:) e başarısını da unutmamak lazım şimdi başarılı olmasa okdr insan buraya yazacak değil ya.. maaş almıyolar nihayetinde dimi:)) kısmet nasip işte.. :) ellerine sağlık bitane kötü operasyonunu görmedim henüz buralarda.. ben de olmaya heveslendim çok.banada kısmet olur inş.. :)

:72:
bu sitede de genelde hep emre ilhanın hastaları var sayenizde baya müşterisi oldu baksanıza rekor sayfada maşallah:) ztn görüşmeye gidince sekreteri bile hangi site diye soruyo,kadınlar kulubu diyince kısaca kk yazıyo kağıda,çözmüşler onlarda olayı ;) kötü bişey değil tabiki negüzel reklamı oluyo baya.kendisinin de haberi yoktur muhtemelen..e başarılı adam hakkını yememek lazım.gerçi muayenehanesindeki hastalarda gördüğümüz burunlar burdakilerden biraz farklı oluyo ama onların tercihi heralde.emre bey kim ne isterse o burnu yapıyo diyo herkes kendisi de dahil.bu onun tanıtım cümlesi olmuş:) demekki gerçekten yapıyo yoksa okdr kişi niye aynı cümleyi kursun dimi tesadüf değil ya:) belli mi olur biz de para biriktirip oluruz belki bigün.hayırlısı.. :)

Umarım bir size de nasip olur emre beyin hastası olmak:) hepimiz birşey araştırırken öncelikle nete bakarız .tavsiyeler ararız.bunun içinde en güvenilir yerler forumlar oluyor.ne güzel ki aradığımız herşeyi bu sitede bulabiliyoruz.bunun için emre bey ya da diğer doktorların reklam yapmasına bile gerek kalmıyor.en etkili reklam hasta memnuniyeti olsa gerek.bu yüzdendir ki EMre beyin bursda çok hastası var.bizlerde en güzel teşekkürümüzü burdan yapmış oluyoruz.Sonra olacak hastalara da motive olmuş aynı zamanda bilgilendirmîş oluyoruz.sonuç itibari ile bizler de bu forumda yer alan yorumlar sayesinde Emre beye ulaştık.hastalarının çoğunun buradan gelmesi de bundandır sanırım.bilgi paylaştıkça çoğalır.dediğiniz gibi başarı olmasa bu kadar yorum olmazdı sanırım.ancak diğer doktorların sayfalarına bakıldığında yorum sayısının az olduğuna dikkat çekmemek elde değil tabîyki.bu da Emre beyîn işinde ne kadar iyi olduğunu gösteriyor bence.sadece işinde değil kişilik olarak da çok sıcak kanlı bir doktorumuz olduğundan ona olan minnet borcumuzu ancak burada memnuniyetimizi paylaşarak yerine getirebiliyoruz.
Evt emre beyin en belirgîn özelliği özellikle kişînin istediği burnu yapması .ancak kişiye olmayacak ona yakışmadığını düşündüğü bir istek olursa da tavsiyelerde bulunup hastanın bakış açısını değiştiriyor.böylelikle daha doğru karar vermemizi sağlıyor.bence bu çok önemli .çünkü güzel gördüğümüz bir burun herkes de güzel durmuyor.bunu da ancak doktorun yönlendirmesiyle farkedebiliriz
İhtiyacı olan herkesin bir gün mutlaka Emre bey ile yollarının birleşmesi dileğiyle herkese şimdiden geçmiş olsun

haklısın revizyon amelyatı diye bu fiyat verilmiş ,, ilk amelyatın olsaydı 7.000 tl olcaktı :(

evet ilk ameliyatlar 7bin liraymış
ve burun ameliyatı fiyatları gittikçe yükseliyor özellikle istanbul'da. en uçuk duyduğum rakam 15 bin.
sanki skolyoz ameliyatı yapacaklar.

bir de aklıma takılan
burun estetiği hem estetik olması itibariyle hem de ameliyat olması itibariyle yüzde yüz başarı ve memnuniyet sağlanması bence imkansızdır.
emre beyin memnun olmayan tek bir hastası yok mu? veya revizyon ameliyatı gereken tek bir hastası yok mu? merak ediyorum.

Son düzenleme:
evet ilk ameliyatlar 7bin liraymış
ve burun ameliyatı fiyatları gittikçe yükseliyor özellikle istanbul'da. en uçuk duyduğum rakam 15 bin.
sanki skolyoz ameliyatı yapacaklar.

bir de aklıma takılan
burun estetiği hem estetik olması itibariyle hem de ameliyat olması itibariyle yüzde yüz başarı ve memnuniyet sağlanması bence imkansızdır.
emre beyin memnun olmayan tek bir hastası yok mu? veya revizyon ameliyatı gereken tek bir hastası yok mu? merak ediyorum.

İlk ameliyatlar için 7 bin gayet normal . Çünkü diğer doktorların ücretleri de yaklaşık aynı fiyatlar . Burun ameliyatları gerçekten riskli bir ameliyât .o yüzden doktor seçimi çok önemli.emre bey de mesleğinin hakkını veren sayısız doktorlardan.
Sonuçta her ameliyat bir risk taşır. Burada önemli olan hasta takibi.sonuç ne olursa olsun emre bey 2 yıl hatta sınırsız diyebilirim hastalarıyla yakından ilgileniyor.şuana kadarda memnun olmayan bir hastasına rastlamadım .aksine revizyon ameliyatlarında emre bey çok başarılı.hiç bir doktorun kabul etmediği revizyon hastalarını emre bey kabul ediyor . En zoruda bu olsa gerek.başkalarının bozduğu burunları düzeltmek bence başarının en önemli noktasıdır.allah nazarlardan korusun doktorumuzu.ben de revizyon ameliyatı olan bir hastayım ve çok memnunum.

Son düzenleme:
İlk ameliyatlar için 7 bin gayet normal . Çünkü diğer doktorların ücretleri de yaklaşık aynı fiyatlar . Burun ameliyatları gerçekten riskli bir ameliyât .o yüzden doktor seçimi çok önemli.emre bey de mesleğinin hakkını veren sayısız doktorlardan.
Sonuçta her ameliyat bir risk taşır. Burada önemli olan hasta takibi.sonuç ne olursa olsun emre bey 2 yıl hatta sınırsız diyebilirim hastalarıyla yakından ilgileniyor.şuana kadarda memnun olmayan bir hastasına rastlamadım .aksine revizyon ameliyatlarında emre bey çok başarılı.hiç bir doktorun kabul etmediği revizyon hastalarını emre bey kabul ediyor . En zoruda bu olsa gerek.başkalarının bozduğu burunları düzeltmek bence başarının en önemli noktasıdır.allah nazarlardan korusun doktorumuzu.ben de revizyon ameliyatı olan bir hastayım ve çok memnunum.

evet bence de revizyon çok zor. ilkinden zor
başkasının bozduğu demeyelim de çünkü hiç bir operatör burnu mahvetmek için ameliyat etmez
ama okuduğum kadarıyla dışardan burun tek organ görünse de içerisi bölüm bölüm
ameliyat sonrası hangi bölümün nasıl iyileşeceği aşağı yukarı tahmin edilse de 2X2=4 şekinde bir kesinlik yok
kader yani
Allah hepimize sorunsuz ameliyat güzel burunlar versin :) ben çok istiyorum güzel şekilli bir burun.
hatta bir doktor yandan resmimi düzelterek gönderdi çok güzel olmuş keşke gerçekte de öyle olsa ama burnu düzeltmek resmi düzeltmek kadar kolay değil

evet bence de revizyon çok zor. ilkinden zor
başkasının bozduğu demeyelim de çünkü hiç bir operatör burnu mahvetmek için ameliyat etmez
ama okuduğum kadarıyla dışardan burun tek organ görünse de içerisi bölüm bölüm
ameliyat sonrası hangi bölümün nasıl iyileşeceği aşağı yukarı tahmin edilse de 2X2=4 şekinde bir kesinlik yok
kader yani
Allah hepimize sorunsuz ameliyat güzel burunlar versin :) ben çok istiyorum güzel şekilli bir burun.
hatta bir doktor yandan resmimi düzelterek gönderdi çok güzel olmuş keşke gerçekte de öyle olsa ama burnu düzeltmek resmi düzeltmek kadar kolay değil

Haklısın canı .tasarım olsyı bir harika.Emre bey burununu tasarladığundan eski ve yeniyî yanyana görünce çok şaşırmıştım.hrşey çizildiği kadar kolay değil tabi.burada doktorun başarısı çnemli.tasarım bittiğinde Emre bey "aynen bu şekilde olursa çok yakışacak demişti" bu bile bana güven verdi .dediğin gibi çizimle herşey o kadar kolay değil.ama çok şükür aynısını yaptı.elinden geleni yaptığından eminim.bence doktor seçimi çok önemli canım.inşallah sen se doğru tercîh yapsrsın

Haklısın canı .tasarım olsyı bir harika.Emre bey burununu tasarladığundan eski ve yeniyî yanyana görünce çok şaşırmıştım.hrşey çizildiği kadar kolay değil tabi.burada doktorun başarısı çnemli.tasarım bittiğinde Emre bey "aynen bu şekilde olursa çok yakışacak demişti" bu bile bana güven verdi .dediğin gibi çizimle herşey o kadar kolay değil.ama çok şükür aynısını yaptı.elinden geleni yaptığından eminim.bence doktor seçimi çok önemli canım.inşallah sen se doğru tercîh yapsrsın

ben de emre beyde karar kıldım gibi
bu konuda en hırslı onu gördüm :)

hala ben profilime resim koydum diyenlerin resmini göremiyorum
nasıl görebilirim panpişler :D

ancak birisi bir resime yorumda bulunmuşsa o bağlantıyı tıklayarak görüyorum birinin profiline girerek bulamıyorum

ben de emre beyde karar kıldım gibi
bu konuda en hırslı onu gördüm :)
Kesinlikle En doğru karar Emre bey canım. Ben de kendine olan güveni açısından emre bey de karar kılmıştım.işini bu kadar severek yapan başka doktor tanımadımmm
hala ben profilime resim koydum diyenlerin resmini göremiyorum
nasıl görebilirim panpişler :D

ancak birisi bir resime yorumda bulunmuşsa o bağlantıyı tıklayarak görüyorum birinin profiline girerek bulamıyorum

Canım profildeki fotoğrafları görmen için arkadaş isteği gönderip karşı tarafın kabul etmesi gerekîyor.ben seni ekledim görebilirsin.bir iki güne 2,5 aylık fotolarımı eklerim onlarıda görürsün:):16:
Onun dışında herkese açık albümleri de görebilirsin.albümler kısmını tıkla herkesin orada canım:32:

Kesinlikle En doğru karar Emre bey canım. Ben de kendine olan güveni açısından emre bey de karar kılmıştım.işini bu kadar severek yapan başka doktor tanımadımmm

Canım profildeki fotoğrafları görmen için arkadaş isteği gönderip karşı tarafın kabul etmesi gerekîyor.ben seni ekledim görebilirsin.bir iki güne 2,5 aylık fotolarımı eklerim onlarıda görürsün:):16:
Onun dışında herkese açık albümleri de görebilirsin.albümler kısmını tıkla herkesin orada canım:32:

çok tşk.ederim çok tatlısın :) <3

Arkadaşlar, sanırım estetik konusunda iyi sonuçlar verdiren yetenekli doktor tavsiyelerine ihtiyaç var oldukça:) Daha bir hafta önce hem estetik, hem deviasyon ameliyatı olmuş biri olarak bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen sonuçtan gayet memnunum. Benim ameliyatımı Emre Bey gerçekleştirdi ve gerek ameliyat öncesi ikna ve bilgilendirme süreci, gerekse ameliyat sonrası ilgilenişi bakımından çok başarılı bir doktor. Genç yaşına rağmen, 500' ü aşkın ameliyat yaptığını söylediğinde bu kadar deneyimli oluşuyla,beni bir hayli şaşırtmıştı. Ayrıca bu kadar genç bir doktorla iletişim kurmak çok daha kolay geldi bana. İnanın, Emre Bey gidip de danıştığımız ilk ve son doktor oldu ve kendisine güvendik ailecek:) Ameliyat sonrası iyi bir bakımla ( buz kompresi ve bir müddet sonra et koyarak ) ve doktorun verdiği spreylerle kısa zamanda toparlanabiliyor. Ki şu an benim yüzümde ameliyat üzerinden yalnızca bir hafta geçmiş olmasına rağmen ne şiş kaldı ne de morluk. Tabi cildin hassaslığına bağlı olarak süre biraz daha uzayabilir. Ben ayrıca KBB uzmanı bir doktoru tercih etmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum, yani burnun fizyolojik yapısını tamamiyle kavramış birine daha çok güvenilebileceğine inanıyorum bu yüzden de Emre Bey çok akla yatkın bir seçenekti. Hem nefes alma güçlüğü çeken hem de estetik açıdan burnunun kusurundan ciddi rahatsızlık duyan arkadaşlara önerim, korkmak yerine kendine güvenli olmak ve kendinden emin ve başarılı bir doktorla iyi bir sonuç için hemen harekete geçmek. Çünkü; doğru nefes almak ve aynada çekinmeden kendine her açıdan bakabilmek insanın yaşama bakışını bile değiştirebiliyor, daha iyi hissetmesini sağlıyor gerçekten. O yüzden şu anda burnum açık olduğu için, sürekli ağzımdan nefes almak zorunda kalmadığım ve aynada burnuma profilden bakmakta hiçbir çekince yaşamadığım için (ki şu an tampon çıktı ve dikişlerimin çoğu alındı yalnızca ince bir bandaj var burnumda) çok mutluyum. Bu kadar zaman nasıl böyle durmuşum diye kızıyorum kendime hatta:) Neyse sanırım çok uzun yazdım, sorularınıza açığım arkadaşlar.
Hoşçakalın.

ne kadara yaptı ameliyatını?

Back