ne kadara yaptı ameliyatını?
ilk ameliyat ücreti 7 bin ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadara yaptı ameliyatını?
İlk ameliyatlar için 7 bin gayet normal . Çünkü diğer doktorların ücretleri de yaklaşık aynı fiyatlar . Burun ameliyatları gerçekten riskli bir ameliyât .o yüzden doktor seçimi çok önemli.emre bey de mesleğinin hakkını veren sayısız doktorlardan.
Sonuçta her ameliyat bir risk taşır. Burada önemli olan hasta takibi.sonuç ne olursa olsun emre bey 2 yıl hatta sınırsız diyebilirim hastalarıyla yakından ilgileniyor.şuana kadarda memnun olmayan bir hastasına rastlamadım .aksine revizyon ameliyatlarında emre bey çok başarılı.hiç bir doktorun kabul etmediği revizyon hastalarını emre bey kabul ediyor . En zoruda bu olsa gerek.başkalarının bozduğu burunları düzeltmek bence başarının en önemli noktasıdır.allah nazarlardan korusun doktorumuzu.ben de revizyon ameliyatı olan bir hastayım ve çok memnunum.
geçmiş olsun canım. göz altlarının şişmesi normal. hatta yarın daha da şişebilir sakın tedirgin olma. öncelikle şişiyor sonra gerilemeye başlıyor. zaten 1 hafta içersinde de ne morluk ne şişlik kalıyor canım.tampon çıkarken hiç hissetmiyorsun bile . kayıp gidiyor canım. o an öyle derin bir nefes alıyorsun ki o mutluluk tarif edilemez . slikon olduğundan acı hissetmiyorsun.Kıslar tampon cıkarken acıyo mu
Bn bugun amelıyat oldum ve goz altlarım cok sıstı
bencede 7 bin burun estetiği ameliyatı için normal bir rakam ben de bir çok araştırma yaptım fiyatlar aşağı yukarı o civarlar doktordan doktora değişiyor. ama şuana kadar gördüm beğendiğim her burun emre bey'in çıktı açıkçası. dediğin gibi doktorun hastayla iletişimi onu dinlemesi bana göre de çok önem taşıyor. sizinde övgülerinizve memnuniyetinizide göz önünde bulundurarak tan bende arayıp randevu aldım bakalım artık hayırlısı . ama geç bir tarih oldu malesef ben bu kadar yoğunluk olduğunu bilmiyordum ekimde bayramla birleştiririm işimi aksatmam dyodum ama 28 ekim yaa çok üzüldüm.ameliyat ne zaman olur acaba ocak falan heralde
geçmiş olsun canım. göz altlarının şişmesi normal. hatta yarın daha da şişebilir sakın tedirgin olma. öncelikle şişiyor sonra gerilemeye başlıyor. zaten 1 hafta içersinde de ne morluk ne şişlik kalıyor canım.tampon çıkarken hiç hissetmiyorsun bile . kayıp gidiyor canım. o an öyle derin bir nefes alıyorsun ki o mutluluk tarif edilemez . slikon olduğundan acı hissetmiyorsun.
sezencim aynen canım benim. ben de çok araştırmıştım o zamanlar ve en beğendiğim emre beyin burunlarıydı . kesin kararlı olduğumdan 3 ay ben de randevumu bekledim. değdi mi evet hem de fazlasıyla. çok memnunum bende. eminim sen de memnun kalacaksın. hastaları ile olan iletişimi olsun ameliyat sonrası hasta takibi konusunda da çok memnunum canım. iyi olsun istiyorsan bence 28 ekimi bekle canım. geç olsun güzel ve sorunsuz olsun bence. ameliyat tarihi o kadar geç olmaz canım.1-2 ay içerisine verebilir. hatta boş yer varsa daha da erkene alabiliyor. o zamanki programına bağlı. istersen ameliyat tarihi için de muayenahaneyi ara belki burcu hanım ameliyat için de bir tarih verebilir:26:umarım herşey istediğin gibi olur canım.
valla evet ameliyat tarihi aslında iyi fikir ,beklemekten başka çare yok napalım artık geç olsun ama güzel olsun okadar bekledim beklerim bikaç ay daha fotoğraf çekinmem ya çok soru soruyorum ben sana ama bu 7 bin lira miktarda hastane masrafları o bu içinde mi yoksa onnar ayrı mı muayene ücreti falan da var mı ona göre ayarlıyim durumu mu öle gideyim bari :)
sezencim hiç sorun değil tatlım. aklına takılan birşey olursa sorabilirsin canım. bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. bilinçli gitmek daha iyi olur. bende senin gibiydim merak etme. canım senin ilk ameliyat zaten 7 bin tl dışında hiç bir ücret ödemiyorsun. muayene kontroller ve hastane ile ilgili tüm giderler bu fiyatın içinde. zaten muayene ve kontrollere hiç bir ücret ödemiyorsun canım. 2 yılda kontrol ediyor emre bey sağ olsun. biz iki yıl diyoruz ama sonrasında bile kontrole gidebilirsin . emre bey her daim ilgilenir.
şuan öncesi sonrası yapmak için son halinle eski fotonu çek. zaten bir daha görmek istemeyeceksindir benim gibi sonrasında karşılaştırırsın. kemerli kısmın belirgin olacak şekilde profil ve önden foto çekil canım
sen bir görüş canım ameliyat tarihi için en azından önünü görürsün ki izinlerini ona göre ayarlarsın. kışın olman daha iyi hem. yazın güneşi çok etkiliyor çünkü.:26:
evet haklısın, çekicem resimlerimi benim şimdi bile görmeye tahammülüm yok, bide yaptırıcam dediğim zaman duyduğum yorumlarada zaten kulaklarımı da tıkamaya çalışıyorum. kışın olmak daha kolaymış diye bende duydum evet güneş için, ya fiyat gerçekten iyiymiş ozman yaşasın dyorum.:)
valla ameliyat sonrasında bile hiç kimseyi takamadım ben. 4. gün işe gittim alçılı alçılı. ama dünya umrumda değildi valla. biliyorum ki güzel bir sonuç çıkacak . onun heyecanı yetti bana zaten. millet ne gerek var falan dedi ama benim içtede problemim vardı. nefes alamıyordum zaten ameliyat olacaktım.bari güzel bir şey çıksın ortaya. benim bir de revizyondu. üç kuruştan kaçtık devlette oldum. hiç gerek yokmuş. tabi araştırmayınca bilemiyorsun. sağlık için gidiyorsun bir baktım burun şekli gitmiş 8 yıl kemerli düşük burunla dolaştım birde. fiyat da gayet normal canım. özel hastanede yapıyorsun. hele hastahaneyi görsen bayılırsın. mükemmel ötesi. herşey düşünülmüş. o yüzden bana da fiyat normal geldi ve hakkını veriyor canım.
en doğru kararı verdiğini düşünüyorum. zamanı gelince kurtulursun da fıstık gibi fotolar çekilirsin canım
çok güzel ifade etmişssin gerçekten, işte ne gerek var o senin karakteristik özelliğin bilmem ne ama yeri geliyo dalga geçmeyide biliyolar yaptırıcam diyincede böle, bikere ben aynaya baktığımda daha iyi hissetmek istiyorum yüzümde bir gölge var resmen kaldırmak istiyorum evet tamam o ilk günler korkutucu görünücem ama bakmam aynaya napim yani en son zaten herkese çığırdım bildiğin kimse ilgilenmesin sormasın hastaneye falanda gelmesin diye allahım ya bak yine sinirlendim:) bir eşim destek oluyo istiyosun yaptır ben bakarım sana buz da koyarım şişmez geçer hemen diyo teselli ediyo nese ordan moralim düzeliyo:) seninde çok güsel olmuş ama yaa valla bi seninki bide 2 kardeş var onlarınkine bayıldım gerçekten iyikide gitmişsin tam yüzüne cuk oturmuş sana göre olmuş yani.
bence insanın kendini iyi hissetmesi önemli canım. aynaya baktığımdaki psikolojim ya da resim çekileceğimiz zaman ona göre pozisyon almaktan nefret gelmişti bana da. hele kemerli kısmı gözüksün o resmi hemen yok ederdim. eğer kişinin psikolojini bozan bir durumsa bence yaptırmalı canım. tabi ne hasta görüyoruz sorunlu . tekrar revizyon olmak zorunda kalanlar falan ama işte burada doktor seçimi önemli. gerçekten güvenebileceğim doktora olmak lazım. ben o yüzden sabırla bekledim emre beyi.iyiki de aceleye getirmemişim:18:
bu arada burnumu beğenmene sevindim canım evet 2 kardeşin burnu da çok çok güzel.onlarda benim favori listemdetabi çok daha güzel burunlar. hepsi ayrı güzel. hepsinde gözüm kalıyor. herkesde farklı farklı duruyor. emre bey kişiye özel burun yapıyor. çok yakıştırıyorum ben yaptığı burunları. maşallah
canım iyileşme sürecine takılma. eşinde takılmasın. herşey 1 hafta. 1 haftadan sonra normale dönüyorsun. her ameliyat iyileşme süreci var öle düşün. eskiye göre çok yeni teknikler kullanılıyor. o yüzden daha az şiş ve daha az morluk oluyor. ben ilk olduğumda slikon da yoktu. 1 mt sargı bezini burnumun içinde düşün ve onun çıkartılırken ki acısını. babam kollarımı tutmuştu da öle çıkartmışlardı. emre bey slikonu çıkartacağı zaman o sahne aklıma geldi tabi tırstım. hiç hissetmezsin korkma dedi. ne zaman çıkarttı anlamadım bile.
söylenenlere kulak tıka bir süre sonra. o söylenenler kısa bir süre sonra ayyy ne iyi ettin de yaptırdın diyecekler. resmen siman değişecek. güzelliğe güzellik katacak canım.bana da söylendiler . hiç umrumda olmadı . şuan herkes çok beğeniyor.
canım çok Geçmiş olsun atlatmışsın o günleri neyseki,darısı beni başıma inşallah.resmimi koyabilirsem eğer görürsün şimdiki burnumu, burun demeye dilim varmıyoda neyyyse:)
seni bu kadar rahatsız ediyorsa hiç düşünme bile. darısı senin başına tatlım.daha da güzeli senin olur inşallah.hadi eklede göreyim. bende öncesi sonrası yaptım. önceki hallerimi de görebilirsin canım. tabi öncesi fotoğraflarımın en güzel olanları seçtim. kötü çıkanları sen düşün:) yan profil forolarım albümümde yoktur bile .
Kızlar Tonımer sprey sıkmaktan bıktın cok mu sart ve burnumun altı sureklı kanıto normal mı? Keske ıylessem hemen
Canım çok geçmiş oldun.tonimerî sürekli kullan.burun içinin kurumadını engelleyio nenlendiriyor aynı zamanda temixliğî sağlıyor.suk sık kullanmaya devam et canım.kanamalar olur bu süre îçerinde aşağıya doğru eğilmemeye çalış.temizlendikçe kanamsn da duracak .1-2 hüne kadar bileyin kalmaz merak etme.senin kaçıncı günün tatlım
Carsamba gunu oldum pazartesı tamponların cıkıcak ıns =)
Alcı ne zaman cıkarılcak ?
Buarada karazeytın cook tesekkurler her sorumu cevapladıgın ıcın=) gozlerım yasardıgı ıcın yanlıs yazıyor olabılırım kusura bakma
kızlar bende burun ameliyatı düşünüyorum forumda fotoları gördükten sonra bende emre ilhan da karar kıldım ama bilginiz varsa bişey sorucam acaba ameliyattan sonra 10 gün falan işe gidemicez bunun için rapor alabilirmiyiz