• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Bir ay önce ben ameliyat oldum emre beye..Şimdide arkadasım randevu aldı ve kendısı tesetturlu..Öyle hümanist bir insan ki asla insanların görüşlerine takılmayacaktır.

kızlar ameliyatı ne kadara yapıyor bu konuda bilgi verirseniz çünkü bende ameliyat olmayı düşünüyorum ve ankaradayım bi de orda kalmak için para vericem totalde ne kadar mal olucak hesaplamam lazım lütfen yardımcı olun :D

Emre beyde bugun burun tamponlarım çıktı amelliyat bile daha kolaydı bu biraz canımı acıttı ama o kadarda zor degil inan pişman olmadım hiç burnum cok güzel oldu yalnız yüzüm hala şiş yüzümdeki sişlikler 1 ay burnumun tam oturması ve inmesi 6 ay buluyormuş ama mutluyum eski burnuma baktikca İyiki olmuşum dedim yalnız tamponlar çıktığında ömrünüzde hiç almadığınız kadar rahat ve temiz bi nefes alıyorsunuz emre beyde cok ilgilendi bizimle gerçekten 10 numara bi doktor isini cok iyi ve hevesle yapıyor bakalım yüzümdeki sisliklerin inmesini bekliyorum heyecanlıyım...:)

Amelliyatın fiyatını sormuşsunuz 6 bin tl sabit fiyat isini 10 numara yapan bi doktor icin hiçde pahalı degil yalnız hemen randevu almaya çalışın çünkü günler hemen hemen cok dolu.

umarim hersey istedigin gibi olur. Bende Mayista olucam insallah. Umarim nasil gectigi hakkinda burda bilgi verirsin.

merhaba biraz geç oldu ama ameliyatımı oldum we geldim öncelikle ameliyatım hiç korktugum gibi olmadı emre beyde cok başarılı oldugunu söyledi yaklaşık 4 saat sürdü su an 10. günümdeyim tamponları fln aldırırkende hiç acımadı ben emre beye cok güwendim pişmanda olmadım

Arkadaslar merhaba:) Benımde amelıyatım cuma günü .Ilk gorusmeye gider gıtmez emre beye cok guvendım çok tatlı ilgili bir insan.Kendısı çok tesellı etmeye çalışıyor benı ama korkuyorum dogal olarak.En cok korktugumda verılen narkos .Korktugum kadar yok dimi uyanmakta fln zorluk cekmıyorsunuz :(

merabaa amelıyt olalı 14,5 ay :) oldu ve maksmm kalın derılı bı burnm olmasına ragmn sabırla bekledım hala dahada beklıyorum 2 senem vardı cogu gıttı azı kaldı:) ama suanda bıle her acıdan cok mutlu ve memnunm

Amelliyatın fiyatını sormuşsunuz 6 bin tl sabit fiyat isini 10 numara yapan bi doktor icin hiçde pahalı degil yalnız hemen randevu almaya çalışın çünkü günler hemen hemen cok dolu.

Merhaba ameliyatı ne zaman oldunuz acaba bana verilen fiyat 7 bın tl hazırında ameliyatım.birde birsey sormak istiyorum ameliyattan sonra kontrollere nereye gıttın muayenehaneye mi yoksa Acıbadem hastahanesine mi

Arkadaslar merhaba:) Benımde amelıyatım cuma günü .Ilk gorusmeye gider gıtmez emre beye cok guvendım çok tatlı ilgili bir insan.Kendısı çok tesellı etmeye çalışıyor benı ama korkuyorum dogal olarak.En cok korktugumda verılen narkos .Korktugum kadar yok dimi uyanmakta fln zorluk cekmıyorsunuz :(

Merhaba kontrollere nereye gidiyorsun ameliyat sonrası muayenehaneye mi yoksa sürekli hastahaneye mi

Bende 2 Ocak ta ameliyat oldum Emre Bey'e, kendisini zaten 3-4 yıldır takip ediyordum, Bende deviasyon vardı doktorumuz hem sağlık problemimi çözdü ( ki 4 sene beklediğime yanarım :)) Hem de burnuma estetik yaptı. Benim de istediğim çok kalkık olmayan hafif kavisli ve özellikle ucu çimdik atılmş gibi olmayan güzel bir burundu. Fakat en önemlisi burnumun gözüme batmasının nedeni çenemin küçük ve geride olmasıydı .. Doktorumuzla yaptığımız görüşmeler sonucu çene implantına gerçekten ihtiyacım olduğuna inandık ve sonrasında ...Voila! :) Burun,çene ve elmacık kemikleriyle uyumlu güzel bir yüze sahip oldum :) Emre İlhan gerçekten hem hastalarıyla ilgili hem de işinde oldukça prof. bir doktor. Şu anda 21. günüm burnumda hafif şişkinlikler var ama şimdiden nasıl birşey olacagını tahmin ediyorum.. Ben ameliyata çok rahat girdim inanın bana doktorumuzla burnumun şekli konusunda çok güvenerek girdim ameliyata :)) Sorusu olan arkadaslara yardımcı olabilirim.. ayrıca mesajlaşalım kızlar ki böylelikle fotolarımı gösterebileyim size buradan ;)
Merhaba benim de ameliyatım Haziran'da.ameliyat sonrası kontrollere hastahaneye mi yoksa muayenehaneye mi gittin .

Bende 2 Ocak ta ameliyat oldum Emre Bey'e, kendisini zaten 3-4 yıldır takip ediyordum, Bende deviasyon vardı doktorumuz hem sağlık problemimi çözdü ( ki 4 sene beklediğime yanarım :)) Hem de burnuma estetik yaptı. Benim de istediğim çok kalkık olmayan hafif kavisli ve özellikle ucu çimdik atılmş gibi olmayan güzel bir burundu. Fakat en önemlisi burnumun gözüme batmasının nedeni çenemin küçük ve geride olmasıydı .. Doktorumuzla yaptığımız görüşmeler sonucu çene implantına gerçekten ihtiyacım olduğuna inandık ve sonrasında ...Voila! :) Burun,çene ve elmacık kemikleriyle uyumlu güzel bir yüze sahip oldum :) Emre İlhan gerçekten hem hastalarıyla ilgili hem de işinde oldukça prof. bir doktor. Şu anda 21. günüm burnumda hafif şişkinlikler var ama şimdiden nasıl birşey olacagını tahmin ediyorum.. Ben ameliyata çok rahat girdim inanın bana doktorumuzla burnumun şekli konusunda çok güvenerek girdim ameliyata :)) Sorusu olan arkadaslara yardımcı olabilirim.. ayrıca mesajlaşalım kızlar ki böylelikle fotolarımı gösterebileyim size buradan ;)

Merhaba slm ,cene ameliyatın hakkında bilgi verirmisin benim de böyle bir sorunum var .fotograf gorebılırmıyız? Oncesı sonrası seklınde

Ben burnumu tekrar ameliyat etmek istiyorum, yani bana revizyon gerek, bu yüzden en iyi doktorlari secip email yazdim, resim falan yolladim. Bunlardan biride dr. emre ilhan, cevap yazdi sagolsun, fakat revizyon icin 13.500TL !!!! istiyor. Sanki burnuma altin takacak,bu ne anlamadim. Ben almanyadan, ve sunun farkindayimki, türkiyede doktorlar baya bi ucmaya basladilar. Burdaki fiyatlar bile o kadar yüksek degil. Ama allah var, türkiyedeki doktorlar daha güzel yapiyor, bundan eminim. Ama bu kadarinada pes yani!

Merhaba ameliyatı ne zaman oldunuz acaba bana verilen fiyat 7 bın tl hazırında ameliyatım.birde birsey sormak istiyorum ameliyattan sonra kontrollere nereye gıttın muayenehaneye mi yoksa Acıbadem hastahanesine mi

Ben burnumu tekrar ameliyat etmek istiyorum, yani bana revizyon gerek, bu yüzden en iyi doktorlari secip email yazdim, resim falan yolladim. Bunlardan biride dr. emre ilhan, cevap yazdi sagolsun, fakat revizyon icin 13.500TL !!!! istiyor. Sanki burnuma altin takacak,bu ne anlamadim. Ben almanyadan, ve sunun farkindayimki, türkiyede doktorlar baya bi ucmaya basladilar. Burdaki fiyatlar bile o kadar yüksek degil. Ama allah var, türkiyedeki doktorlar daha güzel yapiyor, bundan eminim. Ama bu kadarinada pes yani!

Glcn55, hastanede 1 gun kaliyorsunuz ciktiktan sonra bir daha gitmiyorsunuz muayenehanede yapiyor kontrolleri:)

Benbarbie, revizyon ameliyatlari cok daha zor ameliyatlar cok daha ugras gerektiren ameliyatlar o yuzden fiyatlari yuksek oluyor maalesef turkiyedeki her doktor revizyon fiyatini ilk ameliyattan yuksek tutar

canım öncelikle geçmiş olsun. belirttğin gibi en iyi doktorları seçip email yazmışsın.revizyon ameliyatlarında maaeesef fiyatlar genel olarak bu şekilde.ama güveneceğin bir doktor olsun bu çok önemli.hem sağlık hem estetik açısından ödediğimiz ücretin hakkını vermiş olmaları değer bence. çünkü ben de ilk ameliyatımı üç kuruştan kaçayım diye oldum ve sonuç hüsran:( şuan bu durumları yaşayacağımı bilseydim baştan Emre beye ameliyat olurdum. mesleğinin hakkını veriyor gerçekten. ameliyat olalı 1 ay oldu ve sonuçtan o kadar memnunun ki anlatamam. güven çok önemli. ameliyattan sonra ne ile karşılaşacağınızı bilemiyorsunuz.
Bu arada Emre beyin yurt dışından gelen çok hastası var ve çoğu ile muayenhane de beklerken tanıştık. hepsinin hem fikir olduğu konu da özellikle Almanya da burun estetiği konusunda uzmanlaşmadıkları hatta revizyon ameliyatlarının pek yaygın olmadığıydı. bu yüzdendir sanırım Türkiye tercih ediliyor.:26:tabi hem iyi olup hem de fiyatlar uygun olsaydı hiç fena olmazdı:17:ama sonucu görünce herşeye değer diyorsun. umarım en kısa zaman revizyon ameliyatı olup sıkıntılarınızdan kurtulursunuz:16:
ilk ameliyatınızı Almanya'da mı oldunuz:26:

kendisine ameliyat olmayı duşunuyorum görüşmem yakında kendisi çok tatlı birine benziyor

Eveet emre bey dunya tatlisi cok guler yuzlu bir doktor :) gorustukten sonra siz de ayni seyleri dusuneceksiniz eminim:)

kendisine ameliyat olmayı duşunuyorum görüşmem yakında kendisi çok tatlı birine benziyor

İlk ameliyatınız mı olacak:26:görüşmenîz ne zaman? Bu arada Emre bey gerçekten çok iyî sıcak kanlı biridir.görüşmenizin çok keyifli geçeceğine inanıyorum.şimdiden geçmiş olsun:16:

Back