Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar emre beye sormayı unuttum bugun tamponlarım alındı spreye devam etcekmıyım? Sımdıden cok tesekkurler=)
emre ilhan ameliyat ücreti nedir?
teşekkürler siz emre beyemi ameliyat oldunuz
evet ameliyat olucam istanbulda olmayı düşünüyorum benimkisi septum deviasyon ameliyatı aslında kemik eğriligi var sadece arkadaşım boğaziçi tıp merkezınde olmuştu hokka gibi çok güzel bi buruna sahip oldu o yuden orayı düşündüm ama olumsuz yorumlarda var kararsız kaldım aslında
evet ameliyat olucam istanbulda olmayı düşünüyorum benimkisi septum deviasyon ameliyatı aslında kemik eğriligi var sadece arkadaşım boğaziçi tıp merkezınde olmuştu hokka gibi çok güzel bi buruna sahip oldu o yuden orayı düşündüm ama olumsuz yorumlarda var kararsız kaldım aslında
mesaj sayım yeterli olmadığından bakamıyorum merak ettim fotoları..
bu bahsettiğiniz deneme mesajı nereden aıyoruz mesaj sayımı tamamlamam lazım
http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/619273-denemeeeeeeeeee.html
Burdan tamamlayabilirsiniz.kolay gelsin
ilk ameliyat ücreti 7 bin ...
teşekkürler karazeytin verdiğin bilgi için...
valla ameliyat sonrasında bile hiç kimseyi takamadım ben. 4. gün işe gittim alçılı alçılı. ama dünya umrumda değildi valla. biliyorum ki güzel bir sonuç çıkacak . onun heyecanı yetti bana zaten. millet ne gerek var falan dedi ama benim içtede problemim vardı. nefes alamıyordum zaten ameliyat olacaktım.bari güzel bir şey çıksın ortaya. benim bir de revizyondu. üç kuruştan kaçtık devlette oldum. hiç gerek yokmuş. tabi araştırmayınca bilemiyorsun. sağlık için gidiyorsun bir baktım burun şekli gitmiş 8 yıl kemerli düşük burunla dolaştım birde. fiyat da gayet normal canım. özel hastanede yapıyorsun. hele hastahaneyi görsen bayılırsın. mükemmel ötesi. herşey düşünülmüş. o yüzden bana da fiyat normal geldi ve hakkını veriyor canım.
en doğru kararı verdiğini düşünüyorum. zamanı gelince kurtulursun da fıstık gibi fotolar çekilirsin canım