gönül ister ki evet daha da uygun olsun da herkes olabilsin.ancak piyasaya da baktığında fiyatın hiç o kadar da uçuk olmadığını görebiliyorsun.valla ben 3 kuruştan kaçayım diye oldum . sonuç ortada tekrar revizyon olmak zorunda kaldım. önemli olan hakkını vermesi. Ve Emre beyde yaptığı işin hakkını veren sayısız doktorlardan. o yüzden verdiğim paradan hiç pişman olmadım.darısı tüm olmak isteyenlere
kesinlikle katılıyorum canım.kaş kere görüşmeye gidersen git görüşme ücreti alınmıyor. önemli olan kararlı olmak. Emre bey kararsız gördüğü kişilere kesinlikle ameliyat yapmıyor. kafasında soru işaretler tamamen kaldıktan sonra eğer hasta ameliyay hazır ise ameliyat yapıyor. doğru olanın da bu olduğunu düşünüyorum.bence bir hastanın öncelikle doktoruna güvenmesi gerekir.
canım aslında Emre bey öle ağzı laf yapan biri gibi gelmedi bana. neyse direk onu söyler. şöle yaparım böle yaparım,mükemmel olacak falan şeklinde konuşmaz yani çok fazla ümit vermez onu biliyorum.
öncelikle hastanın beklentilerini dinler sonra olabilecekleri anlatır. ondan dolayı da insana güven verir. olmayacak bir şey varsa direk söyler. ben eski burnumu istiyorum dediğimde direk eskiyi unutacaksın dedi:26
ne kadar keskin bir ifadesi var dedim içimden:)) başkası olsa eminim farklı konuşurdu.diyeceğim o ki ben güvendim ve çok da memnunum canım. umarım sen de en doğru kararı verirsin.önemli olan güvendiğin doktora ameliyat olman