Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
revizyon ameliyatında fiyat nedir? ben ankarada oturuyorum daha önce ikikere amaliyat oldum ve malesef burnumun sol tarafında çökme olduğu için üçüncü kez ameliyat olucam. iyi bi doktor araştırıyorum, burdan okuduğum kadarıyla emrebey iyi bi doktor. yardımcı olursanız sevinirim.
Duyguson gerçekten çok hoş olmuş , emre beyi tebrik ediyorum....öncesini de koyunca daha iyi oldu..
çok güzel olmuş
Bende 2 Ocak ta ameliyat oldum Emre Bey'e, kendisini zaten 3-4 yıldır takip ediyordum, Bende deviasyon vardı doktorumuz hem sağlık problemimi çözdü ( ki 4 sene beklediğime yanarım :)) Hem de burnuma estetik yaptı. Benim de istediğim çok kalkık olmayan hafif kavisli ve özellikle ucu çimdik atılmş gibi olmayan güzel bir burundu. Fakat en önemlisi burnumun gözüme batmasının nedeni çenemin küçük ve geride olmasıydı .. Doktorumuzla yaptığımız görüşmeler sonucu çene implantına gerçekten ihtiyacım olduğuna inandık ve sonrasında ...Voila! :) Burun,çene ve elmacık kemikleriyle uyumlu güzel bir yüze sahip oldum :) Emre İlhan gerçekten hem hastalarıyla ilgili hem de işinde oldukça prof. bir doktor. Şu anda 21. günüm burnumda hafif şişkinlikler var ama şimdiden nasıl birşey olacagını tahmin ediyorum.. Ben ameliyata çok rahat girdim inanın bana doktorumuzla burnumun şekli konusunda çok güvenerek girdim ameliyata :)) Sorusu olan arkadaslara yardımcı olabilirim.. ayrıca mesajlaşalım kızlar ki böylelikle fotolarımı gösterebileyim size buradan
Merhabala bende.martin 1 inde emre beye ameliyat olucam. Ameliyattan cok korkuyordum ama emre bey o kadar kendinden emin guven veriyorki zamaninda gitmedigim icin bin pismanim.vee kendisine arkadasm ameliyat oldu inanilmaz guzel oldu doktor arayanlarin kararsiz kalan herkezin emre beyle gorusmesini isterim kararlarini vereceklerinden eminimmm
Kızlar, ben de Emre İlhan'da karar kıldım ve görüşmeye gideceğim fakat korktuğum bir şey var. Emre Bey'in kapalılara karşı bir önyargısı, antipatisi yoktur değil mi?
ay yok canım olurmu öyle şey :)) burda Emre beyin kapalı bi hastası var hatta burnu süper:)Kızlar, ben de Emre İlhan'da karar kıldım ve görüşmeye gideceğim fakat korktuğum bir şey var. Emre Bey'in kapalılara karşı bir önyargısı, antipatisi yoktur değil mi?
Canım olur mu öyle sey emre beyin bir sürü tesettürlü hastası var öyle bir sıkıntın olmasın
sokakta gördügüm tüm estetikli burunlrı anlıyorum bence dogal diye bir şey yok dogala yakın yapay var