• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

merhabalar. ben de emre ilhan'a ameliyat olmak istiyorum ama yeni kullanıcı olduğum için fotoğraflarını göremiyorum.

bunun dışında araştırdığınız ve bulduğunuz iyi başka estetik doktorları paylaşırsanız sevinirim.

Bende Emre beyde ameliyat olmak istiyorum sehir disından izmire gelicem
Başka doktora gitme şansım yok sizce Emre bey benim istediğim
Eva green Yada hazal Kaya serenay sarıkaya yapabilirmi burnumu yani ;) yardım edin

revizyon ameliyatında fiyat nedir? ben ankarada oturuyorum daha önce ikikere amaliyat oldum ve malesef burnumun sol tarafında çökme olduğu için üçüncü kez ameliyat olucam. iyi bi doktor araştırıyorum, burdan okuduğum kadarıyla emrebey iyi bi doktor. yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba bende 4. ameliyatım için ondan gün aldım ..revizyonda başarılı bi drmuşş.3. ameliyatım revizyondan anlamayan birine oldum 9 ay önce şuan nefes bile alamıyorum.......emre beye dördüncü ameliyatımı olucam...beni arkadaş olarak ekle özelden konuşlım seninle hemen hemen durumumuz aynı...............

Merhaba kizlar:) bende bu foruma yeni yazildim ve size bi kaç sorum olacakti:)
Simdi ben yurt disinda yasiyorum ve burda fiyatlar uçuyor resmen,onun için burayi listeden sildim,ve doktor arastirmaya baslarken bu basligi buldum.Okudugum kadariyla emre bey çok iyi bir doktor ve sonuclarida guzel oluyor:) Ona bi mesaj yazdim,herseyi çok detayli anlatti bu yuzden ciddi ciddi dusunuyorum ama benim bir sorunum var,orada tanidiklarim var ama hiç kimseye dert anlatmak istemiyor bu yuzden gidip sessiz sedasiz halletmek istiyorum fakat bildigim bir hotel yok:( yani aslinda Emre bey bana iyi bir hotel ismi verdi,ama bana gore çok pahli (gecesi 65€) orada 2 hafta falan kalirim diyorum ve 2 hafta için o hotelde kalacak o kadar Budcem yok malesef:( ben daha ogrenciyim biraz param var oda ameliyat için....Neyse iste uzun lafin kisasi:Atasehir,Acibadem Hastanesinin yakinlarinda bildigiz temiz ama ucuz bir hotel varsa cevaplarinizi bekliyorum:)
NOT: Bide mesela ben simdi arasam,sizce hangi ayda randevu verirler bana?yani çok beklermiyim??

çok güzel olmuş

Bende 2 Ocak ta ameliyat oldum Emre Bey'e, kendisini zaten 3-4 yıldır takip ediyordum, Bende deviasyon vardı doktorumuz hem sağlık problemimi çözdü ( ki 4 sene beklediğime yanarım :)) Hem de burnuma estetik yaptı. Benim de istediğim çok kalkık olmayan hafif kavisli ve özellikle ucu çimdik atılmş gibi olmayan güzel bir burundu. Fakat en önemlisi burnumun gözüme batmasının nedeni çenemin küçük ve geride olmasıydı .. Doktorumuzla yaptığımız görüşmeler sonucu çene implantına gerçekten ihtiyacım olduğuna inandık ve sonrasında ...Voila! :) Burun,çene ve elmacık kemikleriyle uyumlu güzel bir yüze sahip oldum :) Emre İlhan gerçekten hem hastalarıyla ilgili hem de işinde oldukça prof. bir doktor. Şu anda 21. günüm burnumda hafif şişkinlikler var ama şimdiden nasıl birşey olacagını tahmin ediyorum.. Ben ameliyata çok rahat girdim inanın bana doktorumuzla burnumun şekli konusunda çok güvenerek girdim ameliyata :)) Sorusu olan arkadaslara yardımcı olabilirim.. ayrıca mesajlaşalım kızlar ki böylelikle fotolarımı gösterebileyim size buradan ;)

Bende 2 Ocak ta ameliyat oldum Emre Bey'e, kendisini zaten 3-4 yıldır takip ediyordum, Bende deviasyon vardı doktorumuz hem sağlık problemimi çözdü ( ki 4 sene beklediğime yanarım :)) Hem de burnuma estetik yaptı. Benim de istediğim çok kalkık olmayan hafif kavisli ve özellikle ucu çimdik atılmş gibi olmayan güzel bir burundu. Fakat en önemlisi burnumun gözüme batmasının nedeni çenemin küçük ve geride olmasıydı .. Doktorumuzla yaptığımız görüşmeler sonucu çene implantına gerçekten ihtiyacım olduğuna inandık ve sonrasında ...Voila! :) Burun,çene ve elmacık kemikleriyle uyumlu güzel bir yüze sahip oldum :) Emre İlhan gerçekten hem hastalarıyla ilgili hem de işinde oldukça prof. bir doktor. Şu anda 21. günüm burnumda hafif şişkinlikler var ama şimdiden nasıl birşey olacagını tahmin ediyorum.. Ben ameliyata çok rahat girdim inanın bana doktorumuzla burnumun şekli konusunda çok güvenerek girdim ameliyata :)) Sorusu olan arkadaslara yardımcı olabilirim.. ayrıca mesajlaşalım kızlar ki böylelikle fotolarımı gösterebileyim size buradan ;)

Acaba ekleyebilir misin? Ben ameliyat olmaya kesin karar verdim ama doktor konusunda 2. ameliyat olcağı için kararsızım. Emre beyin yaptığı bazı burunlara bayılıyorum. Bazıları benim istediğimden uzak. Şans işimi nedir bu burun ameliyatı anlamadım. Çok kararsızımmm :52:

Merhabala bende.martin 1 inde emre beye ameliyat olucam. Ameliyattan cok korkuyordum ama emre bey o kadar kendinden emin guven veriyorki zamaninda gitmedigim icin bin pismanim.vee kendisine arkadasm ameliyat oldu inanilmaz guzel oldu doktor arayanlarin kararsiz kalan herkezin emre beyle gorusmesini isterim kararlarini vereceklerinden eminimmm

Merhabala bende.martin 1 inde emre beye ameliyat olucam. Ameliyattan cok korkuyordum ama emre bey o kadar kendinden emin guven veriyorki zamaninda gitmedigim icin bin pismanim.vee kendisine arkadasm ameliyat oldu inanilmaz guzel oldu doktor arayanlarin kararsiz kalan herkezin emre beyle gorusmesini isterim kararlarini vereceklerinden eminimmm

umarim hersey istedigin gibi olur. Bende Mayista olucam insallah. Umarim nasil gectigi hakkinda burda bilgi verirsin.

Kızlar, ben de Emre İlhan'da karar kıldım ve görüşmeye gideceğim fakat korktuğum bir şey var. Emre Bey'in kapalılara karşı bir önyargısı, antipatisi yoktur değil mi?

Kızlar, ben de Emre İlhan'da karar kıldım ve görüşmeye gideceğim fakat korktuğum bir şey var. Emre Bey'in kapalılara karşı bir önyargısı, antipatisi yoktur değil mi?

Canım olur mu öyle sey emre beyin bir sürü tesettürlü hastası var öyle bir sıkıntın olmasın ;)

ayy kızlar sağolun vallahi içim rahatladı :) o zamann kesin kesin karar verilmiştir istikamet bağdat caddesi! :)

Canım olur mu öyle sey emre beyin bir sürü tesettürlü hastası var öyle bir sıkıntın olmasın ;)

Mervegun, hiç böyle düşünme meme büyüten küçülten,karın gerdiren,burun yaptıran çok kapalı arkadaşımız var bu doktorlar için hiç sıkıntı değil senin içinde olmasın :34: görüşmen hayırlı uğurlu olsun inşallah

sokakta gördügüm tüm estetikli burunlrı anlıyorum bence dogal diye bir şey yok dogala yakın yapay var

imkansız anlaman bende anlarım sanardım ama estetik olduğu belli olan burunları anlıyomuşuz :)) çalıştığım okulda "ben estetikli burunu anlarım" şeklinde konuşuyolar ama ben estetikliyim mesela haberleri bile yok:D

Back