Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Bende ameliyat olmayı düşünüyorum,

Emre beyde ameliyat olan/olacak varsa fiyat konusunda bilgilendirmesi mümkün mü acaba

Herkese sağlık dolu günler..

Kizlar 5 te taze ameliyatta ciktmm :) gayet iyiyim cok sukur. Aksi hicbir sey olmadi. İpod uygulamamdan girip yaziyorum size. :) uyuyamam diye cok korkuyordum ama gayet gittim hemen yani :)
Uyandigimda da soda falan istedim hatta hararet basti :)
12 gibi girdim, odaya geldigimde 4bucuk 5 e geliyodu saat.

Gayet aciklayici yazdim sanirim sorularinz varsa cevplayabilrim :)

Doktorum emre bey tabiiki onu unuttm yazmayi :) gerci emrw beyin topicindeyiz galiba

Hala narkoz etkisi var maruz gorun :)

Bir de topuklarim acidi hakkaten ama oyle coook buyutulecek bir sey degil.

Hiiic agrim yok onu da ekliyim :)

çok geçmiş olsun mtaner.
kusma fln oldu mu?şu an tamponlardan nefes alabiliyor musun?bu topuk ağrısı nsl bişey bir de:)

emre ilhan ile görüşmek hep aklımdaydı burda sizlerin yorumlarını da okuyunca aradım görüşeyim bari dedim anca 30 nisana randevu alabildim o derece yoğun :)
napim beklicem doktor seçmek cidden çok zor bu arada teoman doğan ile de görüşmüş oluırum sonunda da umarım karar verebilirim.
çünkü benimki biraz doktorun eline kalmış bir ameliyat olacak.yani kemer yok burun ucu geniş bu da elinin maharetini gerektiriyor.

Ve ameliyat fiyatı hastahane masraflari ni da içine alıyor mu yoksa hastahane için ayrı bir ücret gerekli mi

Son düzenleme:
Suanda 5500 tl ve mayıstan ıtıbaren 6000 tl olacakmıs, eger ilk operasyon ise tabiiki. butun masraflar buna dahil yani bir kurus fazla ödemiyorsun

Ha unutmadan söylim de, sadece ilaçlari kendin ödüyorsun. Antibiyotik, burun spray, morluklar için krem ve dikişler için krem. Herhalde hepsi 150 TL filan tutuyor, ablam ödedi bilmiyorum tam olarak.

Ha unutmadan söylim de, sadece ilaçlari kendin ödüyorsun. Antibiyotik, burun spray, morluklar için krem ve dikişler için krem. Herhalde hepsi 150 TL filan tutuyor, ablam ödedi bilmiyorum tam olarak.

spreyi onlar verdiler zaten, krem ve ilaçlarda toplamda 40 küsür tuttu canım sizin neden öyle fazla tutmuş ki ?

ben emre ilhana mail yazmisdim ama burnumu analiz etdi ...cok ilgiliydi..oyle sanmisdim yani..sonra arkadasim da mail yolladi ..ve ikimize ayni analizi yoollamis..inanamadim ya..bana yasmisdi yok kemik var boyle soyle...ve arkadasima ayni maili yollamis haha...anlamadim gitdi ya

sadece bilgi amaçlı yazmıştır sonuçta burnunuzu muayene edip bakmadan çok bişey söylemesi zor. Muhakkak yüz yüze gelip görüşmenizi tavsiye etmiştir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…