• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

slm mata_hari nickli arkadaş çene ameliyatı oldu ben şahsen de gördüm gayet güzeldi burdan ekleyip resimlerine bak istersen ;)

çoookkk teşekkürler. bi tane foto vardı herkese açık baktım gayet başarılı olmuş :) arkadaşlık isteği gönderdim umarım kabul eder başka fotoları varsa görürüm :)

emre beye geçen ay ameliyat oldum resim eklemek istemiyorum kişisel tercihim. ama gerçekten çok güsel bi burnum var artık maaşallah dielim. ben universite oğrenciyim ve okulum yeni açıldı.inanır mısınız çok az arkadasım fark etti ilk anda ameliyat olmamı ve 16 günümdü.
Çok yakın arkadaslarım bile tam olarak anlayamadı durumu. İlk gün bant da sokulduğunde kendimi gerçekten farklı hissetim. Ama su anda çok alıştım burnuma çok az bi şişlik var umarım o da en kısa surede geçer.Emre beye burdan sonsuz teşekkurlerimi ve sevgilerimi iletiyorum gerçekten işinde ustalaşmış ve en çok da onun çalışma disiplinini takdir ediyorum.

çok tşk ederim yasemincik 25 yorumum olmadığı için bakamıyorum resimlerine sen ne zaman ameliyat oldun ben yakup avşarı en iyi olarak biliyorum ama çok pahalı ya 12500 istiyor adam sen burnundan memnunmusun keşke dedinmi hiç merak ediyorum

emre beye geçen ay ameliyat oldum resim eklemek istemiyorum kişisel tercihim. ama gerçekten çok güsel bi burnum var artık maaşallah dielim. ben universite oğrenciyim ve okulum yeni açıldı.inanır mısınız çok az arkadasım fark etti ilk anda ameliyat olmamı ve 16 günümdü.
Çok yakın arkadaslarım bile tam olarak anlayamadı durumu. İlk gün bant da sokulduğunde kendimi gerçekten farklı hissetim. Ama su anda çok alıştım burnuma çok az bi şişlik var umarım o da en kısa surede geçer.Emre beye burdan sonsuz teşekkurlerimi ve sevgilerimi iletiyorum gerçekten işinde ustalaşmış ve en çok da onun çalışma disiplinini takdir ediyorum.

ebruli resimlerin varsa bakabilirmiyim arkadaşım bende emre beye ameliyat olucama ama karsızım hala ya :S

Merhaba,
ben bişey sormak istiyorum emre beyle ilgili olarak hiç memnun olmayan hastalarını duydunuz mu ve ücreti ne kadar ayrıca hastane ücrette kolaylık taksitlendirme vs yapıyo mu? bazı hastaneler yapıyo diye duydum buradan? çok kararsızım ve de? sanırım en son siz yaptırdınız operayonu?

adailona hayır indirim yapmıyorlar ameliyat ücretide 5500 tl nakit alıyorlarmış ben emre beyle görüştüm ama hala karsızım malesef :S

nihayet ben de ameliyat olacaklar kervanına katıldım.düşün taşın karar ver kafayı yiycektim sonunda. bir ay sonra kurtulucam bu dertten inşallah,zorlu bir revizyon beni bekliyor hadi hayırlısı

evet emre bey yapacak,önceki talihsiz ameliyatımdan sonra kısacık kalan burnumu uzutmaya çalışacak allah izin verirse!!!!

of of her gece rüyamda burun operasyonu geçiriyorum bi olsamda kurtulsam!resim eklemeyi öğrenemedim henüz ama mutlaka ekliycem resimlerimi

korkma canım ya herşeyş oluruna bırak bende ameliyat olmak için gün sayıyorum bende hep rüyamda görüyorum :D ama güzel şeyler görüyorum hep olumlu çünkü öyle düşünüyorum napim korkumu yenmek için :D resimlerini bekliyorum cnm :49:

Back