Teşekkürler zeyzey12. Yaptığı Çene estetiği fotolarını hiç görmedim bi iki tane görseydim en azından fikir edinmiş olurdum :97:
slm mata_hari nickli arkadaş çene ameliyatı oldu ben şahsen de gördüm gayet güzeldi burdan ekleyip resimlerine bak istersen
emre beye geçen ay ameliyat oldum resim eklemek istemiyorum kişisel tercihim. ama gerçekten çok güsel bi burnum var artık maaşallah dielim. ben universite oğrenciyim ve okulum yeni açıldı.inanır mısınız çok az arkadasım fark etti ilk anda ameliyat olmamı ve 16 günümdü.
Çok yakın arkadaslarım bile tam olarak anlayamadı durumu. İlk gün bant da sokulduğunde kendimi gerçekten farklı hissetim. Ama su anda çok alıştım burnuma çok az bi şişlik var umarım o da en kısa surede geçer.Emre beye burdan sonsuz teşekkurlerimi ve sevgilerimi iletiyorum gerçekten işinde ustalaşmış ve en çok da onun çalışma disiplinini takdir ediyorum.
Merhaba,
ben bişey sormak istiyorum emre beyle ilgili olarak hiç memnun olmayan hastalarını duydunuz mu ve ücreti ne kadar ayrıca hastane ücrette kolaylık taksitlendirme vs yapıyo mu? bazı hastaneler yapıyo diye duydum buradan? çok kararsızım ve de? sanırım en son siz yaptırdınız operayonu?
bıtakım kan testlerı yapılması gerekıyor canım bunlar ücrete dahil değil ama gerı kalan hersey dahil.(hastane,ilaçlar vs..)
nihayet ben de ameliyat olacaklar kervanına katıldım.düşün taşın karar ver kafayı yiycektim sonunda. bir ay sonra kurtulucam bu dertten inşallah,zorlu bir revizyon beni bekliyor hadi hayırlısı
zeyzey12 bende görüştümde herşey dahil dediler bana sen ameliyat olmuşmuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?