• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

$9ýýýýý.jpg tam 13 ay oldu .

Son düzenleme:
Merhaba benim de burnumda sorunum var sol tarafımdan hiç bir şikayetim yok ama küçükken 2 kere burnumun üzerine düştüm ve sağ taraf uç kısmında kıkırdak yok ve bu beni çok rahatsız ediyor burnum iki taraftan birbirinden farklı burdaki yazıları okudum ve emre ilhanla görüşmeye gitmeye karar verdim benim gibi bir sorunu olan yardım edebilir mi ??

evet canım inş. biran önce son bulur oynak burun zemuszemus
önerin için tşk. şimdiden başlıyorum bala yerimseniben

saol canım evet henüz erken zamanla inecek sabır lazım
uzun süre göremeyecez herhalde seni burda kaçgün kalacaksın ist.

kim yapmıştı burun amelyatınızı

begendım sızın burnunuzu banada yardım edec ek bırı yok mu emre ilhandan baska daha ucuza yaptıracagımız burun ıstıyorummm

Burun estetiği görüsmelerimiz ücretsizdir. Muayne amaçlı geliyorsanız muayne ücretimiz 200 tl dir.

Eğer isterseniz randevu alarak muayenehaneme gelebilirsiniz. Randevu tarihlerimiz için 0216 355 50 05 nolu telefondan asistanım Burcu hanımdan alabilirsiniz.

Burun estetiği görüsmelerimiz ücretsizdir. Muayne amaçlı geliyorsanız muayne ücretimiz 200 tl dir.

Eğer isterseniz randevu alarak muayenehaneme gelebilirsiniz. Randevu tarihlerimiz için 0216 355 50 05 nolu telefondan asistanım Burcu hanımdan alabilirsiniz.

Görüşmeye geldiğimizde muayene olmadan mı amelyata gireceğiz aradaki fark nedir?

İlk görüşme ucretsizdir, Nasil bir burnun olduguna bakıyor Emre bey ve tanışma gibi bir konuşma oluyor. Beklentilerini söylüyorsun ve oda ona göre yapıp yapamayacağını söylüyor. İkinci konuşmada tasarım yapiyor ve resmini çekiyor. Burnunun icine bakıyor ve butun sorularının cevaplarını alıyorsun. Üçüncü görüşmede son istekleri ve aklında kalan soruların varsa Onları çevapliyor ve ameliyat a seni güzel bir sekilde psikolojik olarak hazırlıyor. Ayyyy bak bunları yazarken bile yine heyecanlandim, Cook güzel gunlerdi benim için. Ameliyat olacak lara söylüyorum, kızlar o anın tadını çıkarın. O kadar güzel günler ki, ben cok sevmiştim ve cok mutluydum ( şimdi güzel burnuşumla daha mutluyum ama artık heyecan yok). Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

begendım sızın burnunuzu banada yardım edec ek bırı yok mu emre ilhandan baska daha ucuza yaptıracagımız burun ıstıyorummm

Merhaba,

30 Nisan da Emre bey'e ameliyat oldum. Bunun öncesinde 2 yıl süren bir araştırma yaptım. çevremde de ameliyat olan bazı arkadaşlarımın deneyimlerine de bakarsak eğer bence ucuz olsun demeyin. ucuz olup kötü olma ihtimali çok yüksek. çok yakın bir arkadaşım bu hataya düştü ve benim de aklımdaki ucuz olsun mantığı bu sayede kayboldu. Emre bey belki pahalı yapıyo olabilir ama inanın çoğu pahalı yapan doktordan çok daha ilgili. sorduğunuz her soruya cevap alabiliyorsunuz. aklınıza takılan herşeyi kasmadan sorabiliyorsunuz. istediklerinizi ve istemediklerinizi rahatlıkla belirtebiliyorsunuz. ben gözüm kapalı burnumu teslim ettim Emre bey'e :1: sonuç derseniz şimdilik iyi daha 15 günlük olduğum için burnum şiş ama eminim güzel olacak :16:

Back