Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

emre bey acıbademde ataşehirde yaopıo amelyt

ben burun ameliyatı yaptırmak istiyorum sen kime ameliyat oldun önerdiğin biri varmı bide acaba ameliyatın fiyatı nekadar cevap verirsen cok sevinirim cünkü cook korkuyorum burun ameliyatından ama şimdiki burnumda cok kötü:84:

Arkadaslar Emre bey e ameliyat olanlar nekadar odediler cok merak ediyorum bende dusunuyorum ona ameliyat olmayi deviasyon ameliyati olacak Arkadaslar ortalama bir fiyat ogrenmek istiyorum

Simdiden tsk ederim sevgiler...

emre bey acıbademde ataşehirde yaopıo amelyt

Merhaba,
ben bişey sormak istiyorum emre beyle ilgili olarak hiç memnun olmayan hastalarını duydunuz mu ve ücreti ne kadar ayrıca hastane ücrette kolaylık taksitlendirme vs yapıyo mu? bazı hastaneler yapıyo diye duydum buradan? çok kararsızım ve de? sanırım en son siz yaptırdınız operayonu?

Yanlış hatırlamıyorsam Emre Bey çene estetiği de yapıyormuş. (Nazım Çerkeş , Barış Çakır , Emre ilhan. Listemde ki en son doktorlar. Nazım Çerkeş'i sanırım elemek zorunda kalacam.)

Burnumu yaptırmışken çene sorunumu da düzelttirmek istiyorum. Emre İlhan çene estetiğinde iyi mi? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :93:

canım evet emre bey çene estetiği de yapıyor ben yaptırmadım ama muayenehaneye gittiğimde yaptığı bir hastası vardı hoş duruyordu.

canım evet emre bey çene estetiği de yapıyor ben yaptırmadım ama muayenehaneye gittiğimde yaptığı bir hastası vardı hoş duruyordu.

Teşekkürler zeyzey12. Yaptığı Çene estetiği fotolarını hiç görmedim bi iki tane görseydim en azından fikir edinmiş olurdum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…