slm bende oldum bu cuma ama halen yüzüm şiş 5.günüm ne zamn geçer acaba tam olrkevet canim burun daha cok degiscek...ama simdiki hali buysa sahsen son hali herhalde muhtesem olur...:)
selam kızlar ya bişe sorcanm fotolarınızı nasıl görebilirm acaba...gördüm bilealkisalkisalkis
yorumumu bilem yaptımm,çok hızlıyımdır
Arkadaşlar, sanırım estetik konusunda iyi sonuçlar verdiren yetenekli doktor tavsiyelerine ihtiyaç var oldukça:) Daha bir hafta önce hem estetik, hem deviasyon ameliyatı olmuş biri olarak bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen sonuçtan gayet memnunum. Benim ameliyatımı Emre Bey gerçekleştirdi ve gerek ameliyat öncesi ikna ve bilgilendirme süreci, gerekse ameliyat sonrası ilgilenişi bakımından çok başarılı bir doktor. Genç yaşına rağmen, 500' ü aşkın ameliyat yaptığını söylediğinde bu kadar deneyimli oluşuyla,beni bir hayli şaşırtmıştı. Ayrıca bu kadar genç bir doktorla iletişim kurmak çok daha kolay geldi bana. İnanın, Emre Bey gidip de danıştığımız ilk ve son doktor oldu ve kendisine güvendik ailecek:) Ameliyat sonrası iyi bir bakımla ( buz kompresi ve bir müddet sonra et koyarak ) ve doktorun verdiği spreylerle kısa zamanda toparlanabiliyor. Ki şu an benim yüzümde ameliyat üzerinden yalnızca bir hafta geçmiş olmasına rağmen ne şiş kaldı ne de morluk. Tabi cildin hassaslığına bağlı olarak süre biraz daha uzayabilir. Ben ayrıca KBB uzmanı bir doktoru tercih etmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum, yani burnun fizyolojik yapısını tamamiyle kavramış birine daha çok güvenilebileceğine inanıyorum bu yüzden de Emre Bey çok akla yatkın bir seçenekti. Hem nefes alma güçlüğü çeken hem de estetik açıdan burnunun kusurundan ciddi rahatsızlık duyan arkadaşlara önerim, korkmak yerine kendine güvenli olmak ve kendinden emin ve başarılı bir doktorla iyi bir sonuç için hemen harekete geçmek. Çünkü; doğru nefes almak ve aynada çekinmeden kendine her açıdan bakabilmek insanın yaşama bakışını bile değiştirebiliyor, daha iyi hissetmesini sağlıyor gerçekten. O yüzden şu anda burnum açık olduğu için, sürekli ağzımdan nefes almak zorunda kalmadığım ve aynada burnuma profilden bakmakta hiçbir çekince yaşamadığım için (ki şu an tampon çıktı ve dikişlerimin çoğu alındı yalnızca ince bir bandaj var burnumda) çok mutluyum. Bu kadar zaman nasıl böyle durmuşum diye kızıyorum kendime hatta:) Neyse sanırım çok uzun yazdım, sorularınıza açığım arkadaşlar.
canım bende 5.günüm ama yüzüm şiş bu şişlikler ne zman iner merake ediom psikolojimi bozdu birde tamponları alırken emre bey acıyormu bilgin varmı yarın aldırcamda ne zman kendihaLİME GELRM MERAK EDİYORUM AAAA
geçmiş olsun canım. Emre beyle bende mail aracılığıyla görüşmüştüm. Kendisine fotoğraflarımı gönderdim. Bana bilgisayarda yaptığı çalışmalarla birlikte madde madde burnumdaki sorunları ve yapılması gerekenleri yazmıştı. Bu kadar ilgili olmasına çok şaşırmıştım. Sonuçtan mutlu olmana çok sevindim. Benim de az zamanım kaldı sayılır. Eylülde ameliyat olucam. Ama hala doktor konusunda kararım netleşmedi. Emre bey hangi hastanede yapıyordu ameliyatları?
bende 3. kez olcamkaburgamdan eklencek malesef bi türlü karar veremedim
emre bey acıbademde ataşehirde yaopıo amelyt
kızlar emre beyin istediği fiyat nedir yardımcı olurmusunuz?
Yanlış hatırlamıyorsam Emre Bey çene estetiği de yapıyormuş. (Nazım Çerkeş , Barış Çakır , Emre ilhan. Listemde ki en son doktorlar. Nazım Çerkeş'i sanırım elemek zorunda kalacam.)
Burnumu yaptırmışken çene sorunumu da düzelttirmek istiyorum. Emre İlhan çene estetiğinde iyi mi? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :93:
aynen kızlar bende bugun sordum daha 5500 ama merak ettım bu fıyata hersey dahılmı hastane testler falan
canım evet emre bey çene estetiği de yapıyor ben yaptırmadım ama muayenehaneye gittiğimde yaptığı bir hastası vardı hoş duruyordu.
Teşekkürler zeyzey12. Yaptığı Çene estetiği fotolarını hiç görmedim bi iki tane görseydim en azından fikir edinmiş olurdum :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?