selam kizlar ben burda yeniyim ama sizlerin yazdiklarini okuduktan sonra emre beyle ameliyat olmaya karar verdim gecen persembe ameliyat oldum yarin silikonlar cikicak su an dogru 1 karar verdigime inaniyorum insallah alcilm ciktigindada ayni seyleri dusunurum beni arkadas olarak eklerseniz resimlerimi sizlerle paylasablirim buarada tumena seninle bugun doktor beyin muaynanesinde karsilastik yaninda oturuyodum yuzum biraz sis oldugunda kimseyle fazla konusmaya cekiniyodum
elapr resimlerden buraya koyarsan pls benim alt kismi kes...yada photosopla biraz liposuction yap...kgjaklgjaklgjalgagaga
cok tatli hatunlarsiniz...Şeniz :)
arkdslar emre beye amlyt olupta begendiğim gibi yapmadı dıyen oldumu hiç sorun yasayan bıde prof ahmet karacalar dıye bı doktor var ona olan varmı yada sanınıduyan muyanesı 185 tl miş sizce muyaneye bukadr para alan doktorlar cokmu ıyı yksa cokmu paracı çözemdm.muyanesı ucretısz olanlar ıyı doktor deılmıde almıyo off kafam kazan oldu
canım burdaki bütün tecrübeleri okuduysan kararını verebilirsin
ben hiç denk gelmedim memnun olmayana
Emre bey çok iyi bi doktor çok ilgili
ahmet karacalar'ı hiç duymadım canım
muayene ücretine göre değerlendirme doktorları emre beyde muayene ücreti alıyor ilk görüşme ücretsiz kararını verirsen 2.görüşmeden ücret alınıyor 150 tl
ama ameliyat ücreti içinde olarakda muayene ücreti vermeyebilirsin canım
arkadaşlar bu dr a ne kadar a ameliyat oldunuz sorabilir miyim
elapr resimlerden buraya koyarsan pls benim alt kismi kes...yada photosopla biraz liposuction yap...kgjaklgjaklgjalgagaga
cok tatli hatunlarsiniz...Şeniz :)
Koyucam tatlıım.. ne var alt kısmında yahuu milletin gözü gönlü açılsınnzemuszemus
Sersacım senide andık keşke gelebilseydi diye Emre Beyede canlı yayınla bağlandıklaelaelaelaelae
Fotoları yükledim güle güle bakın efeniim
burunla alakasi olmayan bir resim...:)
Fotoları yükledim güle güle bakın efeniim
liposuction demistim dimi...
canım benim çok acıdı mı mafoldumben gerçi şarap acısını dindirmiştir :içelim: Şeniz
orada ne yazıyo şimdi
hiç lipoluk yer göremiyorum canım laelaelaelaelae
var var...kocaman göbegim var...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?