Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

iyi bayramlar kızlar Şeniza.s.

tumena, hayat, elapr el öpmeye gelecem harçlıkları hazırlayın :ecrin_bebek:hihoyyyt

ıyi bayramlarr ahaliiiii..

sersa gel tatlım el ele tuttuşup harçlık + şeker toplamaya çıkalımm:ecrin_bebek:

Tumenaaa deli kızz dövdürtmüş kendinii:)

geçmiş olsun çok cesaretlisin valla

saol canim...cesaret böyle seylerden baska ne ise yariyorki...keske var olan tüm cesaretimi birazcik mutluluk icin degisebilsem...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,
foruma yeni uye oldum, gordugum kadariyla sizler oldukca deneyimli hale gelmissiniz burun estetigi konusunda :) forumu epey taradim ve en memnun kalinan doktorun emre ilhan oldugunu gordum, yalniz fotograflarinizdan gordugum kadariyla emre bey daha cok ucu yuvarlak burunlar uzerinde calismis, emre beye ucu sivri bir burun yaptiran var mi aranizda? daha sivri bir burun talep etmek daha mi riskli olur ? bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim.
herkese iyi bayramlar :)

canım benim hoşgeldin aramıza
evet epey deneyimlendik burdaki tecrübeleri okuyarak bile insan deneyim kazanıyor kaydirigubbakcemile3
emre bey kişinin isteği üzerine buruna şekil veriyor canım demek ki pek sivri tercihi yok
eğer sivri burun istersen sivri yapar zemuszemus

Ben sivri burun yaptırdım yaa...benim burun ucum yuvarlak diil..:)
Sivri burun dan kastın herhalde daha köşeli burun bence yanlış anlıyorum...
emre bey herkese istediği tarzda burun yapıyo...bu konuda şüphen olmasın..her zaman da doğal çalışıyor..

canım seninki sivri mi oluyo şimdi
ben de seninki gibi istemiştim köşeli olacak o zaman dedi emre bey
ama seninkine hiç benzemiyo :sinifsinif:

[sıze="2"]canım seninki sivri mi oluyo şimdi
ben de seninki gibi istemiştim köşeli olacak o zaman dedi emre bey
ama seninkine hiç benzemiyo :sinifsinif:
[/sıze]

bence eulardın kast ettıgı sıvrılık estetık kokan sıvrı burunlar olan sıvrılık.serenades senınkı sıvrı degıl bana göre sersanın dedıgı gıbı köselı sadece yukarı dogru kalkıklıgı sıvrı.yanı profılden sıvrı gözüküyor.

Merhaba,
Bu uyarıyı tekrar yapmak gereği duydum. Malesef bazı çevreler forumu kullanarak bazı hekimleri yargılayıp bazılarını yere göğe sığdıramıyorlar. Lütfen bu başlıkta yazılanlar sizde fikir verici olmasın. Aldatıcı mesaj tahmininizden çok fazla. Sizlerden ricam gidin muayene olun ve sonuca öyle varın. Buradaki mesajlarla yola çıkanların aklına şaşarım. Sanal bir ortam karşınızdakinin güvenirliği ne kadar ? Lütfen kararı kendiniz verin. Bazı doktorları karalama kampanyası başlamış. Şunu sorun öncelikle kendinize " hangi estetik cerrah yaptığı operasyon kötü olsun, sonuçtan hasta memnun kalmasın diye yola çıkar ? " Lütfen tüm yoprumları dikkatlice okuyup ona göre hareket edin ve mutlaka öncelikle gidip muayene olun.

sitesinde fotografnzı gndrn denen bölümden mi gndrdnz emre beye acaba?

amelyt toplamda ne kadara mal oldu size bilglndrrsenz sevnrm.....fotolarınızı merakla beklyrm...

amelyt oldunz mu ?bilgilendirrsenz sevnrm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…