Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Elapr yarın sarıycam seni cnm, psi akşamı görüşelim diye konuştuk Tumenayla, eğer sen de uygun olursan Psi akşamı 18:00 gibi görüşebiliriz :) Başka gelmek isteyen varsa yarın akşama kadar haber versin please:)
Sersacığım sen de gelmeya çalışırsın, gelebilirsen hepimiz çok seviniriz mucuukkk

Son düzenleyen: Moderatör:
kiz sende sis denen birsey yok...yada banami öyle geliyor...:) valla burun cok güzel oldu...bizim burunlar neden sisti...
tatlım önden şiş yaa ama eşim her geçen gün iniyo diyo hoş ben kendimi hazırlamıştım sonuçta dokununca şiş olduğu belli ama çok değil ayy çok merak ediyorum emre bey daha çok değişecek diyo:)

canım gelmeyi çok isterdim ama hem akşam hem karşıda buluşuyorsunuz
benim yerimede eğlenin beni unutmayın opuyorumnanaktan
güzel burunlarınızla bol bol foto çekin ekleyin buraya olur mu Şeniz
hepinizi kocaman öpüyorum ŞenizŞenizŞeniz

bu hali şiş olduğuna göre indiğinde süper olur

evet canim burun daha cok degiscek...ama simdiki hali buysa sahsen son hali herhalde muhtesem olur...:)

sen kimsin...tanisiyormuyuz...

webcam acariz sana canim...sende bizimle oturursun...yerimseniben

selam kizlar ben burda yeniyim ama sizlerin yazdiklarini okuduktan sonra emre beyle ameliyat olmaya karar verdim gecen persembe ameliyat oldum yarin silikonlar cikicak su an dogru 1 karar verdigime inaniyorum insallah alcilm ciktigindada ayni seyleri dusunurum beni arkadas olarak eklerseniz resimlerimi sizlerle paylasablirim buarada tumena seninle bugun doktor beyin muaynanesinde karsilastik yaninda oturuyodum yuzum biraz sis oldugunda kimseyle fazla konusmaya cekiniyodum

slm canim hosgeldin aramiza...:)
ben orjinal burunu gördüm ve yeni ameliyat oldugu halde güzel duruyordu canim...:) alci cikinca belki biraz akannehir olursun ama bu gecici birsey...
orda herkes bu ameliyati oldugu icin hic cekinmene gerek yoktu canim...:) :1hug:
ve sislik okadar kötü degildi sende...sen beni ve hayat77 görseydin...özellikle hayat77... ozaman inan yüzün sis falan demessin...:)

elapr resimlerden buraya koyarsan pls benim alt kismi kes...yada photosopla biraz liposuction yap... kgjaklgjaklgjalgagaga

cok tatli hatunlarsiniz...Şeniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…