teşekkür ederim, yazmıştım ama ilk sayfada kaldı:) doktorum Emre İlhan.
Merhaba arkadaşlar, nihayet fotoğrafları yüklemenin bi yolunu buldum yine bu site sayesinde:) bunlar ameliyattan önceki ve ameliyattan iki hafta sonraki fotoğraflarım. hala yüzüm ve burnum biraz şişken. şimdi durum daha iyi elbette 3 hafta oldu bir ay geçince tekrar fotoğraf koyarım. ben biraz doğal burun tercih edenlerden olduğum için öyle abartılı bir kalkıklık ve kısalık yok:) kendinize iyi bakın..
emre bey nekadar ücretle amelyt ediyor yasemin hanım....slm cnm
ben yasemın.ıngılızce ogretmenı olan..emre beyın orda tanısmıstık..burnun nasıl oldu?
memnunmusun cnm?
ya benımkı hala sıs duruyor..emre bey daha ıncek zamanla dedı..belkıde ben sabırsızım...senın nasıl oldu?
sonuctan memnunmusun?
super cevap, sigara içip güneşlenince burnun etkilen medi mi? :
Acıbadem hastanesi……6000 ytl
Ataşehir şifa hastanesi….4500 ytl
Medical Park hastanesi ….4000 ytl
Central Hastanesi Kozyatağı 3500 ytl
Çağıner Hastanesi 3000 ytl civarında çıkıyor …
bunlar burune estetiği için verdiği fiyatlar kendısının arkadaslar ,bilginiz olsun
benim ameliyatım kulak estetiği +burun toplam 4.200dü..
sadece burun 3-3.5 arasıdır heralde emin değilim... :uhm:
muayene ücreti alıyormu acaba bilglndrrsenz sevnrm
hastaneler arasında bu kadar fiyhat farkının olmasının sebebi nedir acaba
bu fıyatlar emre beyın belırledıgı fıyatlarmı?
Pekı ayrıca hastahane ucretı varmı? Ne kadr bılgı verebılırmısınız?
demothy emre bey ön görüşme için ücret alıyormu?
Bu sitede yeniyim. Su an bütün yorumlarinizi okuyaraktan bilgi edinmeye calisiyorum. Cok güzel bilgiler paylasilmis burda...
merhaba arkadaslar ben almanyadan katiliyorum ve sayfanizi uzun zamandan beri takip ediyorum..
aklima takilan bir sey var burdaki yazilanlarin dogru oldup olmadigini nasil bilebilirimki..insanin her görüdügüne
inanmasi kolay olmuyor..
bu konu benimde aklımı karıştırmıyor değil bakıyorum da hemen hemen doktorların hiçbiri için olumsuz birşey yok.Bunların hepsi mi %100 başarılı işler yapıyor anlamadım, yada hiçmi hayalindeki burnun dışında yapılan?
geçmiş olsun canım. emre beyle bende mail aracılığıyla görüşmüştüm. kendisine fotoğraflarımı gönderdim. bana bilgisayarda yaptığı çalışmalarla birlikte madde madde burnumdaki sorunları ve yapılması gerekenleri yazmıştı. bu kadar ilgili olmasına çok şaşırmıştım. sonuçtan mutlu olmana çok sevindim. benim de az zamanım kaldı sayılır. eylülde ameliyat olucam. ama hala doktor konusunda kararım netleşmedi. emre bey hangi hastanede yapıyordu ameliyatları?
merhaba arkadaslar ben almanyadan katiliyorum ve sayfanizi uzun zamandan beri takip ediyorum..
aklima takilan bir sey var burdaki yazilanlarin dogru oldup olmadigini nasil bilebilirimki..insanin her görüdügüne
inanmasi kolay olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?