Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

yeni fotolarnızı yükledinz mi merak ediyrmda

emre bey nekadar ücretle amelyt ediyor yasemin hanım....

hastaneler arasında bu kadar fiyhat farkının olmasının sebebi nedir acaba

bu fıyatlar emre beyın belırledıgı fıyatlarmı?
Pekı ayrıca hastahane ucretı varmı? Ne kadr bılgı verebılırmısınız?

kızlar bildiğim kadarıyla artık sadece acıbadem de yapılıyor ameliyatlar ve inanın çok iyi bir hastane..bunun dışında bi gece hastanede kalmanız refakatçiniz yemeğiniz dahil fiyatın içinde yani ekstra bir ücret ödemiyorsunuz.muayene ücreti ilk görüşmede yok..ancak ameliyat olmaya karar verip tasarım yaptırırsanız belli bir ücret alınıyor 200 tl olması lazım..bu da ameliyat parasından düşülüyor daha sonra zaten..

Bu sitede yeniyim. Su an bütün yorumlarinizi okuyaraktan bilgi edinmeye calisiyorum. Cok güzel bilgiler paylasilmis burda...

Bu sitede yeniyim. Su an bütün yorumlarinizi okuyaraktan bilgi edinmeye calisiyorum. Cok güzel bilgiler paylasilmis burda...

evet ben de size katılıyorum. Kısa sürede burada arkadaşların yaptığı yorumlar sayesinde ben de pek çok şeyi öğrenip bilgilendim. Zaman ayırıp araştırdığınızda güzel paylaşımlara ulaşa biliyorsunuz. Bu sayede ben de burnumla ilgili bazı şeylerin farkına varıp karar vermem için çok faydalı oldu.

merhaba arkadaslar ben almanyadan katiliyorum ve sayfanizi uzun zamandan beri takip ediyorum..
aklima takilan bir sey var burdaki yazilanlarin dogru oldup olmadigini nasil bilebilirimki..insanin her görüdügüne
inanmasi kolay olmuyor..

merhaba arkadaslar ben almanyadan katiliyorum ve sayfanizi uzun zamandan beri takip ediyorum..
aklima takilan bir sey var burdaki yazilanlarin dogru oldup olmadigini nasil bilebilirimki..insanin her görüdügüne
inanmasi kolay olmuyor..

bu konu benimde aklımı karıştırmıyor değil bakıyorum da hemen hemen doktorların hiçbiri için olumsuz birşey yok.Bunların hepsi mi %100 başarılı işler yapıyor anlamadım, yada hiçmi hayalindeki burnun dışında yapılan?

evet yaa simdi birde insan tedirgin oluyo ne dersen de sanal aleminde hersey olurmu olur vallah..

emre bey kaç gün içinde geri dönmüştü cnm sana
ben bugün attım resimlerimi ama hala cevap alamadım
sabırsızlanıyorum

inanmasi kolay olmuyor..

bu yüzden en güzeli ameliyat olanlarin resimlerini bakip ve ameliyat olmak istediginiz doktorla görüsüp öyle karar vermek muahayenhanede diger hastalari görünce onlarla konusup karar vermek kendi adima söylemem gerekirse ameliyat olmadan önce bende diyordum imkansiz her hastasimi bu kadar memnun olur felan diye ama emre beyin hastalarini görünce konustukca kafamdaki soru isaretleride kaybolmustu

kızlar bende ikinciameliyatımı olucam doktoruma karar verdim...ama revizyonla ilgili yazılanları okuyunca korktum...emre bey hangi sehirde??

kızlar peki ameliyat sonrası yanınızda birine ihtiyaç duyuyor musunuz refakatçi babında bi eş dost ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…